../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifשרשור מי אני?../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif
טוב, קצת כדי לחמם את הפורום וכדי שנכיר אחד את השני פתחתי את השרשור הזה בו כל אחד יוכל לספר קצת על עצמו, התחביבים שלו, לאיזה מוזיקה הוא מאזין, וכמובן- איך הוא הגיע ליו2, כי לכל אחד מאיתנו חייב להיות סיפור
אז אני אתחיל- אני מורן אמיתי, אני גרה בצפון הארץ בכפר קטן ונחמד. אני מאוד אוהבת לכתוב להנאתי (סיפורים קצרים וכו´) אני בצופים (הצופים הקופים... ) והדרכתי השנה קבוצת בנות בכיתה ו´, אני עולה לכיתה יא´ ולומדת במגמת ביולוגיה ותאטרון. אני אוהבת לרקוד (בעיקר עם שירים של יו2
), לבלות (ובעיקר לעשות שופינג!
) ולפתוח בקלפים... אז אם מישהו צריך עצה
אני כאן בשבילכם. איך הגעתי ליו2? האמת היא שבכלל לא הגעתי אל זה, זה הגיע אליי! מאז שאני זוכרת את עצמי אני שומעת יו2, כמו שציינתי במכתב המנהל, לפעמים גם בעל-כורחי. האחים שלי הם מעריצים מושבעים ואפשר לומר שקלטתי את זה מהם, טוב לא- אפשר לומר, חייבם לומר
זה היה פשוט בלתי נמנע שהאהבה הגדולה שלהם ללהקה הזאת תעבור גם אליי, והיא עברה.
אז זה כבר בערך שנתיים שאני מאזינה רצינית ללהקה. אני לא יכולה להסביר למה אני כל כך אוהבת אותם, הם פשוט נוגעים לי בנשמה. המילים שלהם גורמת לי לרעוד ואני יכולה פשוט לשקוע לתוך עצמי, כל מה שאני צריכה זה אוזניות ואחד מהדיסקים שלהם. מיותר לציין בכלל שאני מתה לטוס להופעה שלהם ומי יודע, יום יבוא ואולי נארגן ככה איזו טיסה של כל חברי הפורום לשם! טוב, תנו לילדה לחלום
עכשיו תורכם- ספרו קצת על עצמכם!
טוב, קצת כדי לחמם את הפורום וכדי שנכיר אחד את השני פתחתי את השרשור הזה בו כל אחד יוכל לספר קצת על עצמו, התחביבים שלו, לאיזה מוזיקה הוא מאזין, וכמובן- איך הוא הגיע ליו2, כי לכל אחד מאיתנו חייב להיות סיפור