../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif הרגעים המאושרים בחיי!
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! לכל מי שיודע ולכל מי שלא!!!! א=נ=י!!!! כן כן שמעתם טוב.... א=נ=י! פגשתי את שי גבסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווווויייייייפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפייייייייייייייי אוקיי בקיצור.... חברה שלי? אז אבא שלה ואבא של שי חברים טובים!! אז כז שי היה בהרצליה!! כן כן!! חח דודים שלו גרים שם.. ואבא של חברה שלי לקח אותי ואותה לבית של דודים שלו(פדיחות) חחחחחח ללכת לראות אותו... קיצ.. הגענו.... וכזה הדלת נפתחת ואני מתה מבושה... והוא כזה קם מהשולחן... ובא אלינו...וכזה חייך.... ואמר שללללוווווווםםםםםםם(מאושר כזה) ואני...(בינתיים מתה..) אומרת לו שלווםם המ נשמע???? והוא כזה טובבבבב... יאללההההה בואו נעשה קצת תמונות..(אההההההההההההההה) והצטלמתי עם המושלם הזה 6 פעמים!!!! יאאאאאאאאא
וכזה נתתילו מכתב מהפורום שללו... והוא אמר תודה רבה.. וכזה הוא חיבק אותי(כשהצטלמנו)(איממממממאאאאאאאאא) אז הוא ליקק את השפתיםםםםם(ששששקקקקקקקקקקקססססססססייייייייייייי) ושאל אותי.. אם שמעתי את השיר החדש שלו.. ואמרתי לו שכן... ושיצא ממש ממש מדהים! והוא חייך ואמר כזה וואאייי תודה! ואז אמרתי לוש אני מכירה את בת דודה שלו ובלה בלה... ודוד שלו דיבר איתנו איזה רבע שעה על הגמר בניצנים.. והסביר לנו שהוא היה בארוע בדיוק בגמר.. חח חמוד... וכל שנייה טרח להזכיר לנו "הנה שי..... שי גבסו... זה שי..." ראיתי את חברה שלו גם.. אבל היא ישבה בפנים... היא מזה מתוקה...יווו אממ אני מנסה להזכר בדברים...... אה כן הוא חתם לי... אמממ מה עוד? אה כן. מסרתי לו כמה דברים שאמרו לי למסור.. אממ דיברנו עוד קצת.. הצטלמנו וזהו... נראה לי... הוא לבש חולצה שחורה וגי'נס מדהימים!!!! דייייייי אלוהים הוא כזה יפה!!!!!!! מי שראה אותו רק בתמונות פשוט לא יכול לתאר לעצמו כמה היופי לא משתווה!! יווווו! הגשמתי חלום ואני עדיין ב HIGH ענקי ביותר!!! ומי שמכיר אותי יודע כמה אני אוהבת את שי!!!! יווו איזה כיף!
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! לכל מי שיודע ולכל מי שלא!!!! א=נ=י!!!! כן כן שמעתם טוב.... א=נ=י! פגשתי את שי גבסו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווווויייייייפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפייייייייייייייי אוקיי בקיצור.... חברה שלי? אז אבא שלה ואבא של שי חברים טובים!! אז כז שי היה בהרצליה!! כן כן!! חח דודים שלו גרים שם.. ואבא של חברה שלי לקח אותי ואותה לבית של דודים שלו(פדיחות) חחחחחח ללכת לראות אותו... קיצ.. הגענו.... וכזה הדלת נפתחת ואני מתה מבושה... והוא כזה קם מהשולחן... ובא אלינו...וכזה חייך.... ואמר שללללוווווווםםםםםםם(מאושר כזה) ואני...(בינתיים מתה..) אומרת לו שלווםם המ נשמע???? והוא כזה טובבבבב... יאללההההה בואו נעשה קצת תמונות..(אההההההההההההההה) והצטלמתי עם המושלם הזה 6 פעמים!!!! יאאאאאאאאא
![](https://timg.co.il/f/Emo99.gif)