פגישת פורום עם שי!

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif פגישת פורום עם שי!

אוקיייי השעה עשר וחצי... וכרגעעעעעבל כרגעעע נחתתי בבית!!!! כ=ר=ג=ע!!! היה לנו סיפור מהסרטים.. לא היה לנו כסף לרכבת... ואבא בא לקחת מעזריאלי... בקיצור סבטוחה שלמה! אבל אני כאן!!! ואני כאן לספר לכם שזה היה הערב הכי מושלם בחיים שלי! אז ככה.. הגענו....(בשלום!!!) וראינו את כל הילדים המדהימים מהפורום של גבסו! כ=ו=ל=ם פשוט מדהימים אחד אחרי השנייייייייי! שי הגיע! כמובן שצרחנו(קצת... טוב נו קצת הרבה) ואז הוא התיישב בשולחן... (של החשובים! חח המנהלים) וחילק "פסלונים" לכל מיני בנות. שהייתה תחרות כזאת של הודעת הזהב... חח אח"כ הוא ענה על שאלות.. ותסלחו לי מראש.. חחח.. אבל פשוט לא יכולתי!! אני בטוחה שהרבה ראו את זה.. אבל בשלב כלשהו שי הסתכל עליי.. ופשוט בכיתי ואמרתי לו אם אני יכולה חיבוק ופשוט באתי וחיבקתי אותו.. ואז הוא אמר לי "למה את בוכה?????" אהההההההההההההההההההההההההההה חחח והבאתי לו נשיקה קטנה..(אמאאאאאאאא) אח"כ... בן שרעבי בא..(מושלם!!) ושי המשיך לענות על שאלות.. ואמר לנו נאום תודה.. ואז בסוף.. שי חתם לכל מי שביקשה והצטלם איתה.. אני הצטלמתי איתו איזה 10 פעמים.. חח מסכן בטח שונא אותי.... חחחח וחתם לי פעמיים.... וגם בן... בנוש הזה כזה מושלם! חח הצטלמתי איתו.. ונתתי לחברה שלי לדבר איתו.. והוא חתם לי.. ובסוף.. הידיים של שי היו מלאות מתנות.. אז לא יכולתי לחבק אותי אבלללל הדבקתי לו נשיקהההההההההההההההההההההההה חחחח הודיה (ילדה מהפורום)חושבת שאני מטורפת... אבל כןןןן אני מודהההההההה אלוהיםםםםםםםם איזה מושלםםםםםםםםם!!!! ניררררררר יגאללללללללללל ואלההההההה(המנהלים) תודה רבה לכם על התגשמות חלום!!! תודהההה רבההההה אני ממש אוהבת אותכם! ומודה לכם מכל הלבבב1 בזכותכם היה לי הערב הכי מושלם בחיים שלי! יגאל-תרגיש טוב חיחי ניר-אתה מצחיק! חחחחח ואלה את מדהימה פשוט!!!! פשוט מדהימה!!!!!!!! אזזז זהו בערך.. אני פה מתה מהתרגשות... חצי בוכה.. מתה כאןןן פשוט מאושרת!!!!!!!!!!!!!!!!

אני שמחה שנהניתתת..

אז יותר אני לא אוכל להתקשר אליך ולהזדהות כ'שי גבסו'.. בכל אופן-שמחה שנהניתתת, ושהתחככת היטב בגבסו! זה נשמע ממש מגניבב.. חולה עליך

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif דנדוש!!!

התחככתי בו מספיקקקקקקקקקקקקקקקקק אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מתה עליך גםםםםםםםםםםםם ותודה שעזרת לי והרגעת אותי.. בערךךךך כי אני פה מתההההההההההההההההההה

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif גריסאסססססססס

היה מדהיםםםםםםםםםםם פשוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif חחחחחח

את פשוט מותקקקקקקקק
אני שמחה שההיה לך כיף, ושחיבקת את גבסוווו
אני דורשת לראות את התמונות

sHaNi 11

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif חמודות שיילייי

כשיהיו תמונות אז נאי ישים דונט וורייי בינתיים אני גאה להגיד! אניייייייייייייייייי נישקתי אותווווווווווווווו זזזזזזז'ווווווווווווו!!!! מושלם שלי!!! ותודה לכל הבננות החמודות ששמחות בשבילי לוב יו!

למעלה