Lyric To Send Us Off שאלון ..ו

L A D Y B U G 2

New member
הממ... לא הכי אהוב עלי.

Aqueous Transmission
מתי שמעתם בפעם הראשונה את השיר?כשהורדתי את Morning view... מהו המשפט האהוב עליך בשירFloating down a river named Emotion Will I make it back to shore or drift into the unknown.... ציון לשיר מאחד עד 106.5 מה אתה חושב על השיר? התבאסתם שלא היה במופע בישראל? לא התבאסתי בכלל... ואני לא הכי אוהבת אותו... המוזיקה די מעצבנת אותי אפילו.

itzikch

New member
זה אחלה שיר שבעולם ..

כול הקטע עם הרוחניות של השיר מרגש ביותר ..

L A D Y B U G 2

New member
כן.

אבל כול המוזיקה המתמשכת הזאת פשוט גורמת לי לישון כל פעם מחדש...

Musedol

New member
שיר חביב

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר? תחילת שנה שעברה משהו המשפט האהוב עליך בשיר? הבית השני, Two weeks without my lover, I'm in this boat alone Floating down a river named Emotion Will I make it back to shore or drift into the unknown. ציון לשיר מאחד עד עשר? 5 התבאסתם שהוא לא היה במופע בישראל? לא, התבאסתי על שירים אחרים. סופ"ש מקסים לכולנו

o pie

New member
גאונות.

מהו המשפט האהוב עליך בשיר? I marvel at the stars And feel my heart overflow ציון לשיר מאחד עד עשר? 10 מה את\ה חושב על השיר ? התבאסתם שהוא לא היה במופע בישראל ? מהשירים הגאוניים, יש לו סאונד חדש שלא שמעתי אף פעם, משתמשים בו במלא כלי נגינה שגורמים לסאונד להיות כל כך טוב ואיכותי. אני שומע אותו כמעט כל יום לפני שאני הולך לישון. לא ציפיתי שהוא יהיה במופע בישראל, כי הוא לא היה אז בסטליסטים. אם תהיה עוד הופעה והוא לא יהיה שם אני מאוד אתבאס.

fuckinGAL

New member
I'm floating down a river

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ? מהו המשפט האהוב עליך בשיר? כל השיר מדהים בעיני אבל אני אוהבת ת'בית השלישי I'm building an antenna Transmissions will be sent when I am through Maybe we can meet again further down the river And share what we both discovered, and revel in the view השני משפטים הראשונים בעיקר... ציון לשיר מאחד עד עשר? 200 מה את\ה חושב על השיר ? התבאסתם שהוא לא היה במופע בישראל ? לא הכרתי ת'שיר אז...

fuckinGAL

New member
אופס דילגתי על השאלה הראשונה

חודש-חודשיים אחרי ההופעה.

AeroFan

New member
אחד היצירות

מתי שמעת בפעם הראשונה את השיר ? לפני 6 שנים מהו המשפט האהוב עליך בשיר? Two weeks without my lover I'm in this boat alone ציון לשיר מאחד עד עשר? 10 מה את\ה חושב על השיר ? התבאסתם שהוא לא היה במופע בישראל ? אחד השירים המדהימים, זה שיר מושלם לסגירת אלבום... לא ממש ציפיתי שהוא יהיה במופע כי אז הוא בכלל לא היה מבוצע, אם זה היה היום והוא לא היהבסט אז הייתי מאוד מתבאס.

למעלה