Shine On You Crazy Diamond

trancelover

New member
להכל יש טעם

השאלה היא עד כמה חוש הטעם שלך מפותח, או אולי פתוח "It occurred to me by intuition, and music was the driving force behind that intuition. My discovery was the result of musical perception". Albert Einstein, speaking about his theory of relativity

pink floydror

New member
מה הקשר ..?

חוש טעם פתוח זה לא אומר שיש מישהו שעושה את ההחלטות ה"נכונות" לגבי הבחירות שלו ..טעם זה דבר סלקטיבי .. ולהגיד שהאיכות שלהם עלתה במוזיקה עד החומה זה כבר הדעה שלך ..

trancelover

New member
חח מה אתה לוקח כלכך קשה

מדבר איתך חופשי את כולם אני אוהב מבין ה4 פחות או יותר אבל לאףאחד מכולם אין את הפלוס הגדול והייחודי שיש על החומה שואף לשלמות כמו שאף אלבום אחר בהיסטוריה לא וחוץ מטעם אישי זה עוד כמה מעלות אבל בכלזאת.. שיהיה:) דראגב נכון הבעל של פנינה רוזנבלום מי שמכיר\ראה נכון לפעמים הוא מזכיר את גילמור ?? מי שיגיד לא כנראה לא יצא לראות מספיק

אמ

לדעתי השניות הראשונות של החלק הראשון, יש בהן משהו חזק. אחלה פתיחה של יצירת גאונות. מה שטוב בשיר(בשני החלקים) שהוא ארוך אבל מורכב. כי שירים באורך כזה עם חלק מאוד גדול מהם שהוא אינסטרומנטלי צריך לדעת לעשות טוב ופינק פלויד פשוט יודעים לעשות את זה בצורה הכי טובה שאפשר. הדבר היחיד שלא ברור לי בעצם הוא למה החלוקה?

pink floydror

New member
חחחח ראנס, על זה אני מדבר

אתה כרגע רשמת שהחומה הכי שואף לשלמות בלי קשר לטעם אישי .. אבל יש כאלה שחושבים דיי אחרת .. יש יש אלבומים יותר מושלמים

OzzzzzY

New member
...

לדעתי , הדבר האחרון בעולם ששואף לשלמות הוא "החומה"...

Miss CB

New member
הכל עניין של הגדרה

בתור פורום מוסיקלי, זה די צפוי שיהיה הרבה אנשים ולכל אחד דעה שונה, אף אחד לא כופה על אף אחד שום דעה... בשאלת השלמות זה הכל עניין של הגדרה, איך אתה מגדיר שלם? לדעתי האלבום הכי "שלם" של הפלויד הוא הדארקסייד, בגלל הסידור שלו והחשיבות לפרטים הקטנים; מצד שני טראנס טוען שדווקא החומה הוא הכי שלם, אולי בגלל שיש בו סיפור, אני מן הסתם לא יודעת בדיוק מה הוא חושב.. בכל אופן כמו טעם, הגדרות הן גם דבר אישי ומשתנה אז אל תתעכבו על זה יותר מדי
בקשר לשאלה של חלוקת שיין און: אני חושבת שהסיבה המרכזית היא שבחלוקה כזו, השיר נותן סוג של מסגרת לאלבום, ואם הוא היה יצירה אחת של 25 דקות הוא היה לוקח צד שלם והיה בעצם הדבר המרכזי (פלוס עוד שלושה שירים בצד השני) וזו לא הייתה הכוונה שלהם... ואחרון חביב, בהתייחסות לנושא השרשור: כאלבום אני חושבת שWYWH הוא אלבום מעולה (הראשון ששמעתי שלהם אגב), גם הקונספט חזק - בין אם הוא אמיתי או לא - גם המוסיקה מעולה, גם הליריקס... הוא והדארקסייד הם האהובים עליי מבין הדברים שאני מכירה של פינק פלויד והשיר הזה ספציפית. אני ממש ממש לא מתה על החלק השני שלו, אבל הראשון מעולה.

trancelover

New member
זהבסדר אחי אניאומר כמו שכולם אומרים

את מה שהם חושבים סתם הוספתי לך שטויות שתתעצבן אני גם חושב כמוך הכל ענין של טעם ובכלזאת החומה הוא פשוט יצירה גאונית שואפת לשלמות בעיני כמו אףאלבום שהכרתי.. והכרתי.. אז ככה רק רציתי לצאת חוצץ.. :)

trancelover

New member
יודע מה

במקום כל האמירות האלה אפשר להכנס לפרטים להבין מה מיוחד כלכך בכל אלבום\כל קטע THEWALL מרב שהוא אלוף אנשים כבר מורידים ערך מקטעים מסויימים שנשכחים לא שמים לב אליהם כבר טעם זה גם חלק מהענין וקיצר לא נעים לפתוח פה דיון אחר אז עכשיו אנחנו בWYWH שאני חולה עליו על כולו וSOYCD ביחד באמת קטע יוצא דופן בכלל כל האלבום הזה יוצא דופן כל קטע פה מטורף לגמריי במיוחד 'הב אה סיגר' משאר הקטעים ושייןאון פשוט אליפות העיקר שזה עושה טוב לך\לי להם לכולם זה מה שחשוב תהנו

eddi26

New member
החלק הראשון מדהים, בעיקר אהבתי

את השילוב של האורגן והרכות של השירה. החלק השני הזוי בצורה שלא תיאמן. הם פשוט התחזרו על כמה עמוק אפשר לחפור במוזיקה. שמעתי אותו פעם מסטול ונכנסתי פתאום לסרט מטורף שיצאתי ממנו רק אחרי כמה חודשים.. המסקנה היא - לא להגזים גם בדברים טובים :) כי פינק פלויד זה הדבר הכי מדהים בעולם.

SOYCD ../images/Emo66.gif

אני לא השתתפתי עד עכשיו בדיונים על השירים והאלבומים, אבל ליצירה הזאת אני חייבת להגיב. אני לא יודעת איך לתאר את זה. זה השיר של פינק פלויד האהוב עליי, וכמו שראיתי על רבים. זה פשוט שיר מדהים
זה ממש תענוג לשמוע אותו.

למעלה