"Songs In Time"...

AeroFan

New member
../images/Emo168.gif "Songs In Time"...

לקחתי את הרעיון מפורום אירוסמית' אבל חשבתי שגם פה זה יהיה נחמד. בכל סופ"ש אני יעלה אחד כזה וכל פעם שיר אחר... אני יבחר שיר אקראי ויהיו עליו כמה שאלות באופן כללי, וכמובן שכל אחד מוזמן להוסיף עליו דברים אם יש לכם מה לאמר... אז נתחיל עם...... Glass
מה דעתכם כיום על השיר?
מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום?
השיר כיום לא מבוצע הרבה בהופעות, כמעט בכלל לא... האם לדעתכם הוא צריך להיות מבוצע יותר?
ציטוט אהוב מהשיר:
ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו):

AeroFan

New member
אני עונה

מה דעתכם כיום על השיר? שיר נהדר, אחד האהובים עליי. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? בשמיעות הראשונות האמת שלא כ"כ שמתי לב אליו... שמעתי אותו ולא הכי התלהבתי ממנו... רק לאחר שראיתי את הביצוע שלו פעם ראשונה מה-DVD של Morning View Sessions (שזה היה ביצוע מושלם) התחלתי לאהוב אותו. השיר כיום לא מבוצע הרבה בהופעות, כמעט בכלל לא... האם לדעתכם הוא צריך להיות מבוצע יותר? ועוד איך, הם חייבים להחזיר אותו. ציטוט אהוב מהשיר: " You're Never Gonna Be Content If You Don't Try" ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 9.5

noynav

New member
אני :)

מה דעתכם כיום על השיר? חולה עליו :) מאז שיש לי את סיינס אני ממש אוהבת אותו ^.^ מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? האמת? מההתחלה אהבתי אותו, וזה לא ממש השתנה. אהבתי אותו ישר בגלל המוזיקה שלו בהתחלה ולא יודעת.. יש בו משהו משוגע כזה. השיר כיום לא מבוצע הרבה בהופעות, כמעט בכלל לא... האם לדעתכם הוא צריך להיות מבוצע יותר? בהחלט. ציטוט אהוב מהשיר: Should I apologize if what I say burns your ears and stains your eyes"?!" ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): ממ, 8.

MayaTheBee

New member
יאללה

שירים מסיינס זו לא חוכמה, אבל שיהיה. אגב לא צריך כל שבוע, אבל מתי שבא למישהו - פשוט שישרשר את זה לאותו שירשור. מה דעתכם כיום על השיר? שיר טוב, אבל לא מאהובים עליי מסיינס מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? לא זוכרת השיר כיום לא מבוצע הרבה בהופעות, כמעט בכלל לא... האם לדעתכם הוא צריך להיות מבוצע יותר? כן ולא. כן כי השיר טוב, לא כי לרוב הם מבצעים בצורה מחורבנת שירים מסיינס ציטוט אהוב מהשיר: TAKE THOSE FUCKING BLINDERS OFF YOUR EYES! סתם כי זה כתוב באותיות גדולות איפה שאני קוראת ליריקה וזה משעשע אותי ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 5?

tnhr2

New member
עונה

מה דעתכם כיום על השיר? אחד מהשירים היותר טובים בסיינס. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? כששמעתי אותו פעם ראשונה התלהבתי בעיקר מהבית הראשון, ובכלל מהמילים שלו, עוקצני משהו
השיר כיום לא מבוצע הרבה בהופעות, כמעט בכלל לא... האם לדעתכם הוא צריך להיות מבוצע יותר? בהחלט לעשות אותו בהופעות
ציטוט אהוב מהשיר: If I had a dime for everytime you walked away, I could afford to not give a shit, and buy a drink and drown my day... ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 8.

Anomally

New member
להלהלה אני :)

דעתי כיום: אחד מהפייבוריטים שלי מסיינס,נחרש יפה מאוד באייפוד שלי :) אז: בכללי מכל השירים של סיינס הייתי בשוק כששמתי אותם לראשונה. כי כשממש התחלתי לשמוע אותם, אמרו לי שסיינס הוא אחד הטובים, וכששמעתי אותו,אינקובס לא נשמעו כמו שום דבר ששמעתי בעבר ולא ידעתי"איך לאכול את זה" חח . אני רצינית לגמרי,חשבתי שכל השירים שלהם הם מורנינג ויו סטייל או משהו. השיר נשמע לי מממ..איך אני אגדיר את זה,מבולגן ? ההופעה-לדעתי למה לא :) השיר רק יתרום להופעה להיות עוד יותר בתזונה ציטוט - If i had a dime for every time you walked away i could afford to not give a shit and buy a drink and drown my day וואלה,שמונה וחצי תשע ...:)

o pie

New member
...

מה דעתכם כיום על השיר? שיר טוב. כמו שאר השירים בסיינס, לא יותר טוב ולא פחות טוב... אני אוהב את כל השירים מסיינס באותה מידה. מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? לא עיכלתי את סיינס לפחות עד הפעם החמישית ששמעתי אותו, עכשיו אני מעכל אותו ומחבב אותו מאוד. השיר כיום לא מבוצע הרבה בהופעות, כמעט בכלל לא... האם לדעתכם הוא צריך להיות מבוצע יותר? אם כבר הם רוצים לבצע שירים כבדים מהאלבומים הראשונים, אז הייתי מעדיף את vitamin, nebula, new skin או משהו כזה. ציטוט אהוב מהשיר: I guess the hard shell represents your pride ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 8, לכל השירים באלבום הייתי נותן בין 7-9.

Incubus Creep

New member
דעתי על השיר

מה דעתכם כיום על השיר? שיר טוב, כמו שאר השירים של סיינס בפרט ואיקיובס בכלל מה חשבתם עליו בשמיעות ראשונות והאם משהו השתנה מאז עד היום? בהתחלה לא ידעתי מה לחשוב. זה היה שונה מכל מה שהכרתי עד אז.. לוקח זמן "לעכל" את האלבום הזה.. לקח לי בערך 3 שמיעות לעכל את רוב השירים וקצת יותר זמן לאחרים.. השיר כיום לא מבוצע הרבה בהופעות, כמעט בכלל לא... האם לדעתכם הוא צריך להיות מבוצע יותר? לפי דעתי זה שיר טוב אבל יש הרבה יותר טובים מסיינס כמו New Skin, Vitamin, Idiot Box, A Certain Shade Of Green ועוד.. ציטוט אהוב מהשיר: "Oh, did I crack your shell? When it falls away, you'll see we exist as well!" ציון לשיר מ-1 עד 10 (ואם אפשר אז תפרטו): 6.5 יש להם שירים יותר טובים..

למעלה