The Best 1238 Band

../images/Emo168.gif The Best 1238 Band ../images/Emo168.gif

מצטערת שאני פותחת רק עכשיו, לא יכולתי לפתוח לפני=\ המשתתפות במשחק:
סרנה - ביונסה
ניצן - פראמור
ליאת - My Chemical Romance
ענבל\ אנה-בל - Bullet For My Valenitne
רותם - Red Hot Chili Peppers
סתיו - Simple Plan
קרן - Guns N' Roses
מור - Bon Jovi
שני - All Time Low
הסבר: כל שבוע עליכן להגיש את המשימה הנתונה. בכל משימה תהיה מודחת וחסינה שאני וקבוצת בנות נבחר.
בהצלחה

../images/Emo10.gifהמודחת מהמשימה../images/Emo10.gif

**תופים**
=\ **תופים**
סרנה - ביונסה
לא הגשת את המשימה, ולכן הודחת. היית מתמודדת מצויינת
תודה רבה על השתתפותך:)

../images/Emo26.gifהמשימה לשבוע../images/Emo36.gif

קודם כל, את המשימה הזאת אתן תוכלו להגיש עד ליום שישי בגלל שפתחתי אותה רק היום:)
בהצלחה
עליכן להביא את המילים המדהימות\מרגשות\שאתן מתחברות אליהן מאחד הפזמונים של השירים של הלהקה. לדוגמה: 30 שניות למאדים - הוריקן. Tell me would you kill to save for a life? Tell me would you kill to prove you're right? Crash, crash, burn, let it all burn This hurricane's chasing us all underground

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה חייב להיות מהפזמון?

או שזה יכול להיות גם כמה שורות מאחד הבתים בשיר?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif הפזמון כולו,

פשוט המזמון שאת הכי מתחברת אליו, או הכי מרגש אותך, או פשוט הכי יפה לדעתך.

MadBerry

New member
My Chemical Romance ../images/Emo27.gif

אני חושבת שהשתמשתי פעם בקטע הזה מאותו השיר, זה בסדר להשתמש בו שוב? You're just a sad song With nothing to say About a lifelong wait for a hospital stay And if you think that I'm wrong This never meant nothing to ya

MadBerry

New member
מחליפה ../images/Emo27.gif

My Chemical Romance - Drowning Lessons A kiss goodbye, Your twisted shell, As rice grains and roses fall at your feet. Lets say goodbye, The hundreth time, And then tomorrow we'll do it again. Tomorrow we'll do it again. שיר שלא הכרתי קודם ^^ יכול להיות שהוא קאבר..

Ms Brightside D

New member
מגישה,

אוקי, אז היה את השיר The End' של בולט, אבל אחרי שקראתי את המילים החלטתי שזה יותר מידי עצוב, כי זה שיר שמדבר על הנסיון התאבדות של מאט(הסולן), אחרי שחברה שלו נהרגה בתאונת דרכים, החלטתי שזה לא מתאים למשימה כי המשימה אמורה להיות מרגשת\מדהימה\אחת שהזדהת איתה(בכל אופן) ובגלל זה אני מגישה משהו אחר, שאמור להיות יותר מרגש מ..גורם לבכות.. (תהיה רגעית, "למה לעזאזל כל השירים של בולט מדברים על 'אני רוצה לזיין אותך' או 'תמות!' או 'אני שונא אותך'? "
) ואחרי שעברתי בערך על 30 שירים, בחרתי את Curses, ובאמת הזדהתי עם כל מילה, כאילו משהו שם בפנים זז, וואו אני חופרת. "Theres forces working in our heads but we don't understand them, I need a map to find my,way out all the time, Theres curses lurking in our heads but we don't want to find it, We need to come back down and face what we've become." (אני חייבת להודות שזה הפזמון הכי ארוך שראיתי בחיים). ועכשיו אני אהיה בדיכאון יחסי שתמיד קורה לי כשאני שומעת שיר שאני מזדהה איתו, כי קשה לי לעכל את המציאות. "We need to come back down and face what we've become"
(סליחה על החפירות
)

למעלה