top 5 של היום

חרם עלינו../images/Emo7.gif

סמכתי על אנשים אחרים שיקליטו [לא שלי איך להקליט בצורה נורמלית
]

misheani

New member
אין לזה הקלטה ידועה.

היא כן עשתה את זה בעבר, בהופעה בים המלח עם אסף, שלומי וערן צור.

מיץ פזי

New member
וואלה..

באסה. כן הורדתי ממך את יקירתי רק כדי לגלות שזה הביצוע המקורי. הרגשתי קצת מטומטמת אחרי שראיתי שעל התיקייה כתוב "ביצועים מקוריים". כנראה המוח שלי סינן את זה... אולי אם היו מכניסים אותי לביט הייתי מקליטה את "יקירתי". מי יודע אילו עוד אוצרות היו שם ונשארו שם לנצח. *צק צק צק..*

מיץ פזי

New member
הטופ 5 שלי להשבוע

כי היום בכלל אל שמעתי מוסיקה... וזה באמת בא בגלים או שהפורום מוצף או שהוא יבש... בכל מקרה-
דני רובס- הכל. פשוט גיליתי אוסף מטורף שלו במחשב
רונה- שתי צלחות לווין
Belle and Sebastian- She's losing it
Suzanne Vega -Marlene On The Wall
עברי לידר- תמיד אהבה ה-
זה כי אני מכחישה את בוא החורף. אצלי עדיין קיץ. ולאבישג- כל כך מהר זה שיר מקורי של רונה.. לא מהישנים.. בערך מהשנה-שנתיים האחרונות, מהשיר שנכתבו אחרי צאת התקליט הראשון אבל לא נכנסו לשני..:/ איתו בקטגוריה נמצאים הבור, עכשיו שהלכת, כולם צדקו וכו'.. מה יש לכולם בזמן האחרון עם לחשוב ששירים של רונה הם קאברים...?

חח תודה לך:)

אלו שירים טובים חבל שהם לא נכנסו לאלבום. וחבל שיש לי הקלטה נוראית של הבור, ואין לי לב למחוק אותה.
הו ואיך את יכולה להתכחש לחורף?

מיץ פזי

New member
כן זה די חבל..

במיוחד שהאלבום השני יחסית קצר.. אבל אני מניחה שזו הייתה הכוונה שלה, אחרת היא הייתה מכניסה עוד שירים. מה שכן היא אמרה לי אחרי ההופעה במרתף,שדיברתי איתה, שאם שיר הוא מספיק טוב, הוא ימצא את דרכו החוצה, ושאולי הבור יכנס לאלבום הבא. למרות שאחרי כל הרמזים שהיא נתנה באשר לקונספט שלו, אני לא כל כך בטוחה.. אבל נחיה ונראה! ובקשר לבור, וואו יש לי איזה 5 או 6 הקלטות שונות שלו מהופעות שונות. אני יודעת שאין לך סולסיק אבל אין לי בעיה לשלוח לך אחת נורמלית.. אולי אני אעלה את זה לאינטרנט. ואני יכולה להתכחש לחורף, אני עושה את זה כל שנה..

bזוהר

New member
אני איתך בעניין ההתכחשות לחורף.

קודם כל, תירגעו אנשים מוזרים עדיין יש שמש בחוץ וחם מה כבר הבאתם לי את החורף
אבל באמת אני כבר מרגישה את העצב מחלחל בזה שכבר אין מים חמים סתם ככה וצריך להדליק את הדוד. חח זה כל כך מבאס, חורף, יו איך אין לי כוח לזה

punky brewster

New member
אני כ"כ מסכימה איתך

העצב באמת מחלחל כשמחשיך כ"כ מוקדם ושצריך להדליק את הדוד ולפעמים די קריר בערב. תחזיקי מעמד עד ה28 במרץ (תחילת שעון הקיץ) מבחינתי זה היום האחרון של החורף. יוחזר הקיץ לאלתר!!!

bזוהר

New member
אני אשתדל לחשוב

שהחורף נגמר ב28 במרץ אבל לצערי הקור ממשיך וזה הבעיה העיקרית שלי קר לי כל הזמן.. אלא אם כן ממש חם ושמש וזה... ובחורף אני פשוט לא עומדת בזה, אני עם איזה 8 שכבות וקופאת, ועוד בביצפר יש תלבושת אחידה ואי אפשר להכניס 7 סוודרים תחת איזה סווצ'רט מעפן של ביצפר. אני ממש שונאת כשקר לי, אני יכולה להשתגע מה שהכי עצוב זה שבביצפר אפילו את הקיץ לא נותנים לעבור בשקט,יש לנו איזה ילד בכיתה שהייתי הורגת אותו,הוא מגיע כל יום שעה לפני ב7 מדליק ת'מזגן ככה שכשאת נכנסת לכיתה קפואאאאא וזה ככה כל היום והבנזונה הוציא את הכפתור של הכיבוי(למרות שעדיין אפשר לכבות אבל כאילו מה את מוציא?מה נראה לך?מה?!),אז בסדר אני באה עם חולצות ארוכות אבל זה מעצבן ואני מכירה אותו משנה שעברה,הוא מתכוון גם לעשות את זה בחורף אבל זה לא הולך לקרות. על גופתי המתה אני נותנת לו להרוג אותי מקור בחורף עם המזגן המזויין שלו. חחחח סורי על החפירה הייתי חייבת להוציא את זה!!

punky brewster

New member
אני רואה שאת ממש מתוסכלת

אני מציעה לך (אני יכולה לשאול בעצמי) לבדוק מה הדרך לנטרל את המזגן וכשהוא יצא בהפסקה להשבית אותו או פשוט לדבר עם המורה. גם אצלי בעבודה מפעילים מזגן אבל אני מכריחה אותם להדאיר דלת וחלון פתוח...לא שזה מנחם. חורף מבאס רק עוד פחות מחצי שנה. (אני אספור איתך כל 28 בחודש).

מיץ פזי

New member
וואו אני כה מזדהה!

"העצב מחלחל".. זה כל כך נכון. למרות ש.. ואני לא רוצה לפתוח פה לשטן וכל מיני כאלה, אבל אני חשה שצפויים לי דברים מעניינים החורף הזה..

מיץ פזי

New member
מזל טוב!

קדימה, לעבודה. (המלצות: הופעות ממש טובות- מסינדרום ירושלים ב 8.12.05, ומהמרתף ב- 28.4.06)

califia

New member
אוי לי. זה שיר שבטח היא כתבה בגיל 12 וגנזה.

הוא תקוע לי בראש מהאגנס? מה זההה?

מיץ פזי

New member
ממש לא בגיל 12

ואני לא יודעת מה את רוצה, זה אחד השירים הטובים שלה, גם מבין אלה שלא נכנסו לאלבום השני.

למעלה