top 5 של היום

SheIIy

New member
חורף ../images/Emo99.gif

אמנם כשחשוך יש פחות מצברוח (מחקרים הוכיחו את זה), אבל... איך אפשר לא לאהוב את החורף? כיף להתכרבל עם הפוך (ולא צריך לסבול יותר את הרעש של המאוורר שנמצא מול הפרצוף. כן, אני ישנה עם פוך גם בקיץ
), אפשר לטחון אוכל בלי לדאוג שיראו אח"כ את כל הקילוגרמים המיותרים... וחוץ מזה, הבגדים בחורף הרבה יותר יפים. ממש ג'וי והפינס.

DeepThoughts

New member
אני לא אוהבת חורף

ואני גם לא אוהבת קיץ תמיד קר לי מדי או חם לי מדי בעיה שינויי מזג האויר הביאו אותי לחשוב שמלבדם אני עצוב גם בגללך..

0mroosh

New member
בא לי גלידה. ויש רק משהו דמוי מנגו ואשכולית

אדומה מכוער. אופ. Patsy Cline- Sweet dreams Marlene Dietrich - I may never go home anymore שלמים-שרית חדד Britney- Overprotected עידן יניב- ונדמה שישוב

califia

New member
איך אני מתגעגעת לקול של בבליקי איך.

מאז מיקיאגי לא התגעגעתי ככה. תלשח לי את המרלנה. קול חרוך של גרמניה סובלת ומיוסרת זה בדיוק מה שחסר לי כרגע. בדיוק. פטסי קליין? גם אתה שומע קאנטרי? מה זה, שרון קנטור הפכה גם את זה להייפ/איני/באזז/אחר? מה השדרנים של 106? מישהו במייספייס? תגיד לי, אני עדיין באבל על ההופעות של בוניפרינסבילי שפספסתי לפני שנה ומשהו. אני עדיין כועסת על שלקחו לי את הפולק והפסיכדליה והפכו אותם לפריקאסידפולק איני. כן, גם את דבנדרה פספסתי. אהההה אני טסה לג'ואנה. אין לי כסף. הכל ירד לטימיון על פיצ'ז וברלין. ועוד פספסתי את טורי. אההה אני מחמיצה כל בחיים נמאס לי

0mroosh

New member
איך?

שרון קנטור בטוטה שלי. וגם השדרנים של 106. פשוט אמא מעריכה נשים בשלות בעלות קול ערב ודאגה להשמיע לנו תמיד.
טורי חרא, אני פספסתי את הסיבוב של שרית חדד, וגם את אלפנט פאראייד בשבוע שעבר.

califia

New member
לוץ מהרעש של המאורר של המחשב

ככה: בלי סודות - אה הוא צליל בסוף מילה. שמא לה? או נה? קשה קשה. waiting for a miracle to come - leonard cohen dying on the vine - john cale o solitude - henry purcell בביצוע של deller זה קלאסי האריה של מלכת הלילה מחליל הקסם של מוצרט, לא מוצאת את הדיסק, אז הקליפ ביוטיוב מאמדאוס. לא מצליחה להיזכר אם זה היה אוסף של אריות קולרטורה של מוצרט. כי היה לי גם את כל האופרה. נראה לי שמוקלט על קסטות. רסיטל. אוף. אני אקנה חדש. אין כ"כ להוריד. צריכה למצוא כתובת בארה"ב כדי לקנות הורדות מאמזון. רק להם יש בקובץ. משלוח יקר. נו, שוב פעם עיגול סיליקון שצובר אבק. מילא, שוב היו לי טרויאנים. לגבות לגבות לגבות. לדבר לדבר לדבר.

califia

New member
וספיישל ענבל

חיה בתוך קופסא, המקור של קורין? שיברז, למישהו יש את המקור של ניק קייב? אלמנה נסיעה מהירה ופחד אמיתי הם בהחלט לא השירים הכי טובים שלהן, אבל זה מה שתקוע לי בראש

misheani

New member
שאלה כיפית

1. frank black - blast off 2. frank black - stupid me 3. Emily Haines & The Soft Skeleton - Crowd Surf Off A Cliff 4. Siouxsie and the Banshees - Sick Child 5. Mazzy Star - Roseblood הייתי שמה את כל dog in the sand של פרנק בלאק ו- knives don't have your back של אמילי היינס כרגע... וכמובן, החדש של פי-ג'יי, שאני לא מפרידה עדיין או בכלל לשירים.

califia

New member
ושוב החנק בגרון

bizzar love triangle - new order, כן שוב אני יורדת על בי love will take us apart again - swans, תחי מיטת המוות הלסבית עדינה - פונץ' סיי נו מור, נראה אותך מפקפק את זה עידן יניב. dear prudance - סוזי אנד דה בנשיז אין כמו לנתץ פרות קדושות shes living home - kate bush כנ"ל כן, הכל לדראג. כל חיי סובבים סביב הגבריות החדשה שלי. יש עוד. רק תנו לי להופיע.

למעלה