Ummagumma

../images/Emo168.gif Ummagumma ../images/Emo168.gif

ביום רביעי נתחיל לדון בצד האולפן של האלבום אומהגומה, הכולל את הקטעים: Sysyphus Grantchester Meadows Several Species... The Narrow Way The Grand Vizier's Garden Party עד יום רביעי, אתם מוזמנים לשמוע את האלבום ולכתוב על הרקע להקלטתו (אפשר להעזר בהנחיות לפרוייקט לשם כך). כן ניתנת גם ארכה למי שלא כתבו על More, להוסיף הערות שם. ביום ראשון, נדון בצד ה-live של האלבום אומהגומה.

FloyDviR

New member
בעיקרון...

אני לא מבין בכללללל את האלבום הזה! אני לא מתחבר אליו בגרוש!!! רק קטע אחד משך אותי... והוא איך לא : Several Species Of Small Furrry Animals

edlessme

New member
טוב... רע לי לראות את השירשור ככה..

אז ה"סיקור" שלי על several זאת אחת מהיצירות היותר... לא פסיכודליות... יותר... ביזאריות.. של החברה... אין ממש מילים (חוץ מבסוף.. יש לכם למה לצפות
) ה...שיר.. מתחיל בכמה ציפורים מצפצפות, תיקתוקים שונים ומשונים, רעשים של גאזים משתחררים ואז פתאום מתחיל תיפוף... במעיין התגברות, נשיפות למיקרופון, עוד ועוד צרחות וחריקות, מעיין פיצוצון של קולות של יצורים קטנים, התיפוף מתחזק, וגם הצרחות, גניחות, גניחות חזקות ממעבי קולו של מישהוא... שכאילו מאפיל מעל לשאר וכל מיני ציפצופ]ים מסביבו אשר לאט לאט מתרככים אבל בסוף הם כאילו מביסים אותו ואז יותאת צרחה של מעיין חיה גוססת ווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייייייווווווווואווווווווווווווואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לא יודע מה נפל עליה... כאילו שהיא ממש בכאבים... כאילו שהיא מתחננת שצוות מד"א ובוא ויתקן לה איזה משהוא... והחברות שלה לידה גם הן מיללות איתה.... איזה עצב,איזה יגון (איזה קיטש..) ואז... ציחקוק? מה זה קשור? אבל הוא מצחקק... ואז מילים... במבטא הכי כבד שאי פעם שמעתי... עם הד מוזר לאללה גם כן... Aye, an' a bit of mackerel, settler rack and down Ran it down by the home, and I flew Well, I slapped me and I flopped it down in the shade And I cried, cried, cried. The fear a fallen down had taken, never back the raise And then cried Mary, an' took out wi' your Claymore, Right outta a' pocket, I ran down, down the mountainside Back on Battlin the fiery horde that was falling around the feet. Never! He cried, never shall ye get me alive Ye rotten hound of the burnie crew! Well, I snatched fer the blade an' a Claymore cut and thrust, And I fell doon before him round his feet. Aye! A roar he cried! Frae the bottom of his heart That I would nay fall but as dead, Dead as I can by a' feet, d'ya ken? And the wind cried Mary. לא יודע למה אבל עכשיו פתאום השיר הזה הזכיר לי מאוד קרב... בעיקר בגלל המילים כן... אבל גם המוזיקה.. כאילו שכל הצעקות זה אנשים...

FloyDviR

New member
הבנתי שווטרס מדבר עם המבטא הזה

כדי משהו כמו לצחוק על המבטא של הסקוטים.... זה נכון?

Overclocker

New member
ביקורת על Several Species

טוב איפה שוהא קראתי וגם זה הגינוני הקטע נכתב בתקופה שעברה על פינק פלויד בקרבה לדת וכך אנו רואים מתוך עולם החיות את הכל מתחיל בכאוס ואי סדר ולאו לאט עולה קול של חייה אחת (ישו?) שמתגבר מעל כולם עם מוטיבים של מוזיקה קלאסית דתית

לא ממש

אני חושבת שרק מייסון אמר שהוא אתאיסט. יחד עם זאת, ל-Several Species אין שום קשר לדת. זה נשמע כמו בדיחה פרטית של ווטרס, יותר מכל דבר אחר.

למעלה