../images/Emo168.gif

מי כאן מנגן על כלי נגינה? אני התחלתי לנגן על גיטרה רק עכשיו
, והעבר שלי בכלי נגינה מלוכלך [צ´לו,כינור,חלילית]
אהההההה
מה איתכם

exit_from_here

New member
למה להזכיר לי למה??!?!?!?

אני ניגנתי בביצפר על כינור,אבל אל תראו אותי ככה לפחות שברתי קשת באיזה הזדמנות (היה משעמם בשיעור כינור אז בדקתי אם קשת של כינור שמוחזקת בידי תלמיד כיתה ד´ (אני למתקשים) יכולה לפתוח חלון...מסתבר שלא
למדתי אורגן חצי שנה והפסקתי (עד שהגעתי לאיזה שיר שלם/-;) עכשיו אני התחלתי ללמוד מפוחית לבד ויש לי גם חלילית של אח שלי בבית אבל אני לא מנגן עלייה.

אני מנגן...

על כל סוגי גיטרות..., עם זה בס ועד חשמלית וכו´.... ועכשיו לדבר החשוב אנשים! נאי עכשיו אצל אחי בת"א, ואני חייב למצוא מישהו לפגוש אותו בהופעה!!!! כי עם לא אחי לא ייתן לי ללכת!!!!!!! פליז דברו איתי!!!!!!!!!! מי שהולך היום להופעה!!!!!!!! שיכתוב כאן!!!, פליז זה חשוב לי!!!!!!

לא נכון.................

שיט..., עכשיו עוד יותר אין לי סיכוי בטח.... פליז מישו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

the king 25983

New member
אני מנגן...../images/Emo168.gif../images/Emo103.gif

בעיקרון אני מנגן בגיטרה קלאסית אבל בחופש ניגנתי בגיטרה בס ותוך כדי נסיתי בחשמלית והלך לי דווקא לא רע...

i c y

New member
ורק אני לא...../images/Emo168.gif../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

לפני שנתיים התחלתי ללמוד, למדתי חודש בערך, ו... התייאשתי...
נראה שלנגן זה לא בדיוק הקטע שלי, אני משאירה את זה לאחרים.
חוץ מזה, שני האחים שלי מנגנים על גיטרה, ככה שאני יוצאת דופן. איזה כיף לי.

eb182

New member
אני

מנגנת על גיטרה קלאסית כבר כמה חודשים ובכיתה ג´ נגנתי על חלילית

rotem224

New member
טוב אז...........

אני בערך בכיתה ד למדתי שנה אורגנית ועכשיו אני שנתיים כבר על גיטרה קלאסית ואני מאמינה שיותר מאוחר אני יתחיל על חשמלית....... אאאה ואם כבר מדברים על זה למי יש הרכב? או להקה למתקדמים יותר??

rainbowgirl

New member
אני מנגנת על גיטרה

קלאסית.... ולמדתי לפני כמה שנימ שנתיימ ומשו על אורגנית.

אני על ../images/Emo168.gif גם

אמא מלמדת אותי, היא מורה לגיטרה הכי טובה שיש, ולא כי אני משוחדת, יש לה שם טוב תשאלו בכל י-ם אפילו

למעלה