פינת השבוע (ת-ע-נ-ו!)

everynormal

New member
../images/Emo169.gifפינת השבוע (ת-ע-נ-ו!)../images/Emo169.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
תעני גם את! ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של אליס: NUTSHELL.. you just cant get enaugh of it... שיר השבוע לא של אליס: black , garden , nothing man ... כן אני יודע. היה שבוע מלא בפרל ג'אם... ואין לי תלונות על זה
אלבום השבוע: temple of the dog כי גם ניגנתי כמה דברים משם
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האוס ספר השבוע: השבוע קראתי רק עיתון. ולא היו בו דברים טובים כל כך... אמן השבוע: האמת שזה היה שבוע די מגוון... שמעתי בו הרבה אליס אין צ'יינס, פרל ג'אם, טמפל אוף דה דוג, מופע הארנבות של ד"ר קספר, גאנס נ רוזס, ועוד רבים וטובים... אז נלך על הבחירה הכי פטריוטית: מופע הארנבות... מאכל השבוע: ממ ראיתי עכשיו משהו בטלוויזיה על סושי וזה עשה לי חשק. אבל בכל זאת, הייתי אומר שפסטה ושניצל כיכבו השבוע
ציטוט השבוע: "לעולם אל תכתוב משהו בציטוט השבוע, אם אין לך באמת ציטוט טוב לכתוב שם" - איש שלא התחשק לו להשאיר את זה ריק... משהו טוב שקרה השבוע: ניגנתי היום איזה חמש שעות. זה היה טוב
משהו רע שקרה השבוע: היה גם לא מעט זמן שהיה משעמם... תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לנגן עוד
, לרוץ קצת, לעשות חזרה עם הלהקה החדשה שלי... בקיצור, צריך להיות שבוע פיצוץ
תמונת השבוע: כבר שמתי שבוע שעבר תמונה שלי משחק פוטבול בשלג. אין לי תמונה אחרת כרגע שתוכל להתעלות על זה

^^

שיר השבוע של אליס: Love, hate, love שיר השבוע לא של אליס: מלא
אלבום השבוע: אין כזה סרט/סדרת/תוכנית השבוע: כנ"ל ספר השבוע: המממ אמן השבוע: המממ מאכל השבוע: המממ ציטוט השבוע: "לעולם אל תכתוב משהו בציטוט השבוע, אם אין לך באמת ציטוט טוב לכתוב שם" משהו טוב שקרה השבוע: עברתי עוד מתכונת, יאי! משהו רע שקרה השבוע: ההכרה בזה שיש את המתכונת בהסטוריה. אע, אני שונאת את זה$#$^#@!~ תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לסיים כבר עם הסטוריה הזאת, ולצאת אחרי זה לסרט או משהו תמונת השבוע: המממ.

בדנתמ

New member
|פינגן| אני מוחה על מה שהם עשו לסמיילי שלי!

אוף... שעשע אותי שיש להם כזה של פינג'אן, ואז הוא גם לא עבד...

מרשמלו?! איפה הוא../images/Emo7.gif

לאאאאאא והאש! [יופי, שוב פעם אני מוכיחה שבני אדם מעריכים דברים רק אחרי שאיבדו אותם><]

Alice108

New member
שלום../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס: Frogs
שיר השבוע לא של אליס: Kid A אלבום השבוע: Kid A, כמה לא צפוי. סרט/סדרת/תוכנית השבוע: - ספר השבוע: - אמן השבוע: ג'ודס
מאכל השבוע: אורז עם חלב
ציטוט השבוע: כל כך הרבה מל"ג בעומר!!!!!!!!!!! משהו טוב שקרה השבוע: ל"ג בעומר
וכמה דיסקים חדשים משהו רע שקרה השבוע: לא זכור משהו מיוחד. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):
תמונת השבוע: -

Sanguine Sky

New member
---

שיר השבוע של אליס:Rooster שיר השבוע לא של אליס:Tristania - Lotus אלבום השבוע:- סרט/סדרת/תוכנית השבוע:האוס(כמו כל שבוע)
ספר השבוע:המשחק של אנדר, סיימתי אותו, פשוט ספר יפה! אמן השבוע:טריסטניה ואליס
מאכל השבוע:שוקולד!! ציטוט השבוע:אממ אין לי
משהו טוב שקרה השבוע:שומדבר מיוחדO: משהו רע שקרה השבוע:כמו למעלה תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):מבחנים,שיעברו כבר
תמונת השבוע:

למעלה