בלוגים קבוצתיים

../images/Emo17.gif בלוגים קבוצתיים

בתקופה האחרונה קמים יותר ויותר בלוגים קבוצתיים בהם כותבים מספר אנשים על נושאים שונים (בד''כ באותו התחום). מה דעתכם על בלוגים מהסוג הזה? ליאור לוין הפנה אותי לבלוג שקם לאחרונה בשם "עוגיות", ואפשר למצוא עוד בלוגים כאלו ברשת (אני כותב באחד כזה). יש כאן חסרונות ויתרונות. מבחינתי אחד היתרונות הוא שיש עוד מישהו שכותב איתך ואתה לא אחראי לבד על התכנים. מוזמנים גם אתם לשרשר יתרונות וחסרונות שאתם רואים בבלוגים קבוצתיים.

דנטל

New member
בעיני זה מגניב

לא שאי פעם קראתי משהו כזה (כלומר, קראתי איזה משהו של משפחה, אבל נראה לי שזה מישהו אחד שכותב בתור 3 דמויות), אבל על פניו - ובלי לדעת באופן מוחלט איך זה קורה - נראה לי שזה כמו עיתון שיש בו כתבות של עיתונאים שונים.

gesus

New member
אז קראת או לא קראת?

אני בזמנו ניסיתי לעשות משהו דומה, משפחה פיקטיבית שמקבלת בלוג על מנת לספר על חי המשפחה, אבל אחרי שבועיים כבר לא היה לי כוח להמשיך את זה.

רעיון מעניין

באמת צריך המון כוח כדי להמשיך עם דבר כזה. אולי בפעם הבאה תצרף כותבים שונים - כל אחד ייצג דמות פיקטיבית אחרת :)

gesus

New member
אם היית יודע כמה רעיונות יש לי

אני מחפש בנרות אנשים שירצו לכתוב בבלוג באופן קבוע (ואפילו להרוויח מזה קצת כסף מפרסומות) ועל נושא שבו הם מתמחים, אבל קשה למצוא.

דנטל

New member
קראתי כמה פוסטים באיזה בלוג משפחתי

לא קראתי את כל הבלוג ולא קראתי בלוגים קבוצתיים אחרים, כך שאני לא יכולה להעיד על עצמי שקראתי, פשוט בגלל שהמלה הזו גדולה מדי לטעמי בשביל לתאר את הנסיון שלי בענין.

למעלה