דיון-חודש וחצי לסיום שנת המס-סיכומים?

../images/Emo17.gifדיון-חודש וחצי לסיום שנת המס-סיכומים?

עוד חודש וחצי סיום שנת המס האם אתן עורכות סיכומים לאו דווקא כספיים אלא :
מה עשיתי השנה? כמו מוצרים חדשים שפיתחתן, שיתופי פעולה, קהלי יעד חדשים וכיו"ב?
מה למדתי השנה? קורסים מקצועיים, קורסים בניהול? סדנאות? וובינרים (סמינרשת) וכיו"ב
מה הפקתי השנה? מה לקחתי מהלימודים, מהעשייה העסקית ויישמתי?
עם מה אני ממשיכה לשנה הבאה..תובנות ומשימות? אשמח לשיתוף כאן

סיומים...

הי לכולן, נושא מעולה, תודה למיכל על הרעיונות
הסיכומים הכספיים, נותיר אותם לאנשי המקצוע... לגבי סיכומים מהסוג האחר, ממליצה בחום... גם ברמה יומית, לעצור ולעשות סיכום ליום, וודאי ברמה שנתית. הייתי מוסיפה ובוחנת: מה הייתה הצמיחה המשמעותית שלי השנה? ממה נהניתי ביותר השנה? על מה אני מוקירה את עצמי מהשנה האחרונה? ובכלל, לעצור להתבונן, להנות ממה שהשגנו, לפרגן לעצמנו ולכוון קדימה. שתהיה לנו סופשנה נהדרת,
רוית

הדיון הזה עשה לי ממש לא טוב. ../images/Emo4.gif

השנה שלי התחילה נפלא צמחיה עשייה אנרגיות מתאמנים עם הזמן חלה דעיכה אישית ו כללית.
אפילו לא מצליחה לחשוב בשעה כזו על תובנות ומשימות.. תודה

זו לא הייתה הכוונה- אבל זה חשוב

אני לא מאמנת, ובכל זאת. לכולנו יש עליות ומורדות. כעצמאית כבר מ-97' אני יכולה לומר לך שארך לי קרוב לשנתיים
לבנות לעצמי שם וקהל לקוחות נאמנים. את ההתחלה עשיתי תוך כדי עבודה
בחלקית משרה "כדי שב-1 לכל חודש תהיה לפחות המשכנתא
" (וברוך השם, לפני 3 חודשים, היא נגמרה...) התחלתי עם אתר אינטרנט קטן
(את מוזמנת לראות אותו כעת) אבל עכשיו סוף סוף אני צומחת ובונה לי אתר חדש, לוקחת את הזמן, למדתי מה אני רוצה שיהיה בו ואיך... לומדת
כל הזמן את נושא השיווק
- כי כמה שנהיה טובות והכי מקצועיות- עדיין בעיה גדולה של שיווק. לצערי, עוד לפני שערכתי סיכום כפי שהמלצתי כאן- אני כבר יודעת להגיד שרק נובמבר הוא החודש הכי טוב שלי לשנת 2010, כי סוף סוף הניתוח שאני מדברת עליו כעת עבור העסק שעשיתי בדיוק לפני שנה החל להניב פרי
. הבעיה הכי גדולה שלנו העסקים הקטנים היא: יש עבודה- נניח הזמנה של 80 מוצרים בבת אחת (יצרניות שכמונו) 5 מטופלים חדשים פתאום שנוספו לנו בשבוע (לנותנות השירותים) ואנחנו כל כך טרודות בזה ששכחנו שצריך לשווק "ליום שאחרי"...
קחי לך פסק זמן
ריקי יקרה, לכי לים
, להרים, לקניות, לגן הציבורי
, לקפה
הנחמד שאת אוהבת- לא חשוב. רוקני את הראש, תני לך להתרוקן וזה ימלא אותך מחדש ואז.... שבי ותנתחי את המצב, מה עשית ויותר מזה- מה לא עשית שצריך לשפר את העסק ואת מצב רוחך הכללי
והכלכלי. אני שולחת לך
למילוי המטענים ואנחנו כאן להתייעצויות

למעלה