דיון

• פותח הנושא 0rin
  • פורסם בתאריך

0rin

New member
../images/Emo17.gifדיון../images/Emo17.gif

אממ.. יהיה נחמד אם כל אחת מידיי פעם תפתח נושא על דיון מסויים שהיא רוצה שנחווה את דעתנו טוב אז לי יש.. יש לי כמה.. אחד מהם הוא על ביקור בישראל אני כל כך רוצה שהן יבואו לארץ... להתארח פה.. להראות שאכפת להן מאיתנו ואפרת עשתה מאמצים..שלחה מכתבים לסוכנים שם (נדמה לי לא
) ודיברה בטלפון ואני ממש מעריכה את זה.. ואני בטוחה שכולנו מעריכות... אבל זה היה לשב לפחות לזמן הקרוב... בראיונות שלהן אז הן לא מזכירות את ישראל ודיי מעצבן... מה אתן חושבות

SummerSpirit

New member
שהן לא שווה את זה

אם המורדים והאלה מקטנטנות באו הנה, גם הן יכולות.

cinderellaaa

New member
אמממ

למורדים ולקטנטנות היה מפיק שותף ישראלי שהביא אותם לארץ הרבה פעמים... אני גם חושבת שיש להם את השיקולים שלהם... הן הרי קצת "נעלמו" פה בישראל... לא כמו "המורדים" ו"קטנטנות" שהיו היסטריה באותה תקופה... אולי לא ישתלם להם להטיס את התאומות לפה...ואולי זה יקרה רק לא כרגע... אין לדעת... ברור שאני רוצה שהן יבואו... אבל כנראה שיש להן עיסוקים קודמים. אני לא חושבת שהן חופשיות וכששמעו ישראל הן אמרו "לא!" אולי באמת לא יתאפשר להן... אין לדעת...

SummerSpirit

New member
אם הן היו מזכירות את ישראל

מדי פעם בראיונות כמו שהן מזכירות את קנדה, לוס אנג'לס, ניו יורק ואנגליה הן היו זוכות להערכה הרבה יותר גדולה. אני אישית לא רואה סיבה להעריץ אותן כשהן לא עושות מינימום עבור מעריצים בישראל שוואלה קונים מוצרים שלהן שמשווקים כאן. המורדים וקטנטנות היו היסטריה כי הם כן באו לישראל וכן דיברו עלינו.

0rin

New member
מסכימה איתך ועם סינדרלה

מפניי שבאמת מציק ומעצבן שהן משווקות כאן את המוצרים שלהן עושות עלינו קופה ולא טורחות להזכיר את ישראל בראיונות..או חשבו להגיע לפה בוא נגיד בשיא שלהן...

0rin

New member
תיקון...

אני לא מסכימה עם הדברים שסינדרלה אמרה

cinderellaaa

New member
אוקקיייי...

הן באמת לא מזכירות את ישראל בראיונות והכל... אבל תחשבו עוד כמה מדינות קטנות כמונו הן לא מזכירות בראיונות!!! כנראה המקומות המרכזיים שבהם הן נמצאות הכי הרבה ומוכרות הכי הרבה זה ניו יורק, לוס אנג'לס, קנדה, אנגליה וכו'... ונראה לכן באמת שאם מדי פעם הן היו זורקות את המילה "ישראל" אז הן היו כ"כ מצליחות פה?? להזכירכן, המורדים וקטנטנות היו משודרים באותה תקופה ולכן עשו כ"כ רעש והיסטריה כשהגיעו לארץ... עובדה כשעכשיו שחקנים מהמורדים מגיעים לארץ אף אחד לא כ"כ שם עלייהם...בדיוק כמו ש"האלופה" זו היסטריה חולפת... מבטיחה לכם שעוד חודש חודשיים הם נעלמים... אם למשל הייתה להן סדרה חדשה ומצליחה בארץ, אני מאמינה שהיו שוקלים יותר בכובד ראש את ההגעה לישראל. אפילו "יום בניו יורק", הסרט הראשון שלהן שהועלה לקולנוע, נכשל בקופות. אז כנראה באמת שלסוכנים שלהם לא משתלם להטיס אותן לפה, ועדיף להן להטיס אותן לכל ה "ניו יורק, לוס אנג'לס, קנדה ואנגליה" כי שם יותר הולך להן והן מרוויחות יותר כסף! כן, מה לעשות שכסף הוא הדבר העיקרי!

0rin

New member
לא מסכימה

הן 1000000% לא היו נעלמות פה בארץ...אם הן היו מגיעות לפה הייתה היסטריה !! ואני מאמינה שיותר ממה שהיה כאשר המורדים וקטנטנות הגיעו לפה... ונראה לי דווקא שהן לא שמעו את ישראל.... יותר חשוב להן לעשות רושם כנראה על מקומות יותר "חשובים" כמו: פריס, לונדון, ניו יורק וכו'.... חבל
ובקשר לשורה הזו: למורדים ולקטנטנות היה מפיק שותף ישראלי שהביא אותם לארץ הרבה פעמים... יש בזה משהו אבל אני בטוחה עם סוכנים כמו שיש להן כל דבר הן יכולות להשיג חשבתי אולי הן לא מגיעות כי אולי אין להן איזה מסר חשוב להעביר פה? או לפרסם פה?

olsen cool

New member
זה לא קשור למסר

איזה מסר הן בדיוק מעבירות בלונדון,פריז,סידני,מדריד וטורנטו? אם הן היו רוצות להצליח בישראל הן היו באות לכאן מתי שהשיקו את המוצרים שלהן,מה לעשות הישראלים לא פרייארים. הן חשבו שיקנו את המוצרים שלהן גם בלי ביקור בארץ,הן טעו ולכן הפסיקו לשווק אותם וזה ממש חבל כי אם הן כן היו באות הן לא היו מפספסות את כל הקהל מעריצים שהיה פה ועכשיו הוא כבר נעלם.

0rin

New member
../images/Emo45.gif

ו.. תכנסו לאתר שפרסמת אפרת עם התגובות.. פרסמתי שם תגובה ובינתיים לא מחקו אותה.. אני מקווה שגם לא יימחקו... אם יש לי שם שגיאות אז ..

olsen cool

New member
מה?

אני לא רואה כלום,תעשי רענון ותבדקי שהם באמת לא סיננו לך את התגובה כי הם מפרסמים כמה תגובות אחרי שהם קוראים את כולם!

0rin

New member
כנסי..

אני תגובה מספר 4 תכנסי לזה: http://blog.mary-kateandashley.com/?p=3 ותגידי לי אם עדיין את לא רואה..

olsen cool

New member
חחחחחחח

אני רואה שם את התגובה שאני פרסמתי ולא את התגובה שלך

olsen cool

New member
הם לא מיינו

הם מעבירים את כל התגובות שם לסינון,כי יכולים מלא לבוא ולקלל אותן.

0rin

New member
אהה...ו..

אז יש מצב שהם יפרסמו נגיד את התגובה שלי? זה מה שכתבתי: Hello Mary Kate and Ashley! my name is orin and i’m from israel. i was very excited when i heard that the fans can send you a message. Well, i just want to tell you, that i’m disappointed of you because me and 1000000 of fans want you to come to visit in israel or just mention israel in interview. but i still like you and love to see you in movies, pictures or just hear you. i like so much your looks..and i hope that the situation with israel change. love you girls! Orin

olsen cool

New member
יש כמה שגיאות קטנות

אבל בסך הכל הודעה נחמדה! הנה מה שאני כתבתי,אני גם חושבת שיש לי כמה שגיאות אבל לא היה לי כח להתחיל לבדוק,שלחתי ישר: OMGGGGGGGGGGG YOU HAVE A BLOG FINALLY! I’ve called Dualstar the other day and they didn’t know anything about a blog coming out so it’s great that you’re making it! I love the second picture of you MK&ASH you look awesome! I hope i’ll get to interview you girls next month . Can’t wait for your next updates. Love, Efrat(you’re biggest fan) from Israel.

0rin

New member
יפה!

אממ.. תוכלי לתקן לי את השגיאות..? אם את רוצה כמובן..פשוט אני רוצה לדעת במה שגיתי..

olsen cool

New member
אממ הנה

Hello Mary Kate and Ashley! My name is Orin and i’m from israel. I was very excited when i heard that the fans can send you a message. Well, i just wanted to tell you, that i’m disappointed of you because me and other 1000000 fans want you to visit in israel or just mention israel in an interview. But I still like you and I love to see you in movies, pictures or just listening to you. I love your look so much..and I hope that the situation in israel is about to change soon. love you girls! Orin​
אני חושבת שככה זה יותר טוב.

למעלה