השערות ותהיות

מה קורה בין שירה לנועה? השערות!!!

לדעתי, מכל הפלאשבקים שראינו עד עכשיו, נועה ממש התעללה בשירה, ולכן שירה הדביקה לנועה איזה סיפור שלא היה ולא נברא - שפשוט גמר לה את כל המוניטין ואילץ אותה לעזוב את הצבא (שהיא היתה בו הרי קצינה מצטיינת). בכל מקרה - נועה הזאת היא ממש לא "כזאת תמימה", ולדעתי היא תעשה עוד הרבה דברים מלוכלכים כמו שהיא עשתה לשירה עם התמונת עירום שלה. מה דעתכם?

voodoogirl

New member
משהו מאוד מוזר!!../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

המנכ"לית... זאתי שששי קשת מחבב נורא..הלנה.... אז היא מאוד מוזרה יש לה בת שקוראים לה אנבל והיא נורא מוזרה בקטע הזה כל פעם שהיא מדברת עליה היא אומרת שהיא מאוד רגישה או משהו אחר..!@!!!!@ אני חושבת שאנבל חולה או שהיא בכלל מתה...כי היא מתנהגת מאוד חולה..

זבולון91

New member
../images/Emo58.gif לדעתי

לדעתי נועה ושירה היו מאוהבות באותו בחור (כנראה המפקד שלה שהאו אולי גבר נשוי). בסופו של דבר, נועה זכתה בו, ושירה מיררה לה את החיים והלשינה לכולם וזה שבר אותה.

er 4ever

New member
בטוח יש לה משהו

אחרת אין שום סיבה שהיא כ"כ רגישה כלפיה

leegal

New member
כן.. בטוח יהיה איזה סיפור עם אנבל

כי היא כל הזמן מזכירה שאנבל כועסת ושאומרים איזו חמודה היא מסתירה את התמונה... בטוח יהיה איזה קטע איתה

מעמ

New member
אני חושבת שזה קשור לאדם

הרי הוא כועס עליה בטירוף! ולדעתי זה משהו שקשור לצבא, משהו שגם גרם למוות של האמא, ומשהו שבגללו הם בקושי מדברים. נראה לי שדווקא נועה ואדם היו חברים טובים לפני זה.

ד י א ט ה

New member
אדם כועס על נועה

כי היא 'ברחה' לחו"ל במקום להיות עם המשפחה שלה אחרי שאמא שלה מתה. לא ראית מהתחלה?

הניחוש שלי

נראה לי שהם ]שוט רבו על גבר. זה הכל ושירה הרי נורא קינאה בה על כל הכסף שיש לה אז נראה לי שזאת הסיבה.

345252

New member
באיזה שעה ובאיזה ימים יש פיק אפ?

מישהו יכול להגיד לי?

Rontzi

New member
לפי דעתי...

שירה פשוט הסיטה את כל המחלקה שלה מנועה , וזה גרם שנעה לא התקדמה בחיל אוויר כמו אמא שלה , וזה איכזב אותה....

אליעד699

New member
רגע תנו לי להבין...

נועה היא הרעה בסידרה??? לפי מה שראיתי (3פרקים) היא דווקא הטובה.. הגיבורה.. אבל לא מתעסקים איתה.. כי היא יודעת להיות ביץ' כשהיא רוצה.. הבנתי נכון??

ורוניק 1

New member
זה נורא פשוט מה שקורה

נועה הייתה אחראית לחדירת מוטיבציה לשירה בצבא מיכון ששירה רצתה להיות ביחידה אחרת בצבא משהו עם צילום נראה לי... בכל אופן בסוף יצא ששירה יצאה מהיחידה של נועה כי נועה הואשמה בהתעללות בשירה. וזה ירידת מוניטין ענק מבחינת מושגים של צבא.

למעלה