זה הזמן להכיר זה את זה

hag70

New member
../images/Emo17.gifזה הזמן להכיר זה את זה../images/Emo140.gif

יש פה לא מעט פרצופים ושמות חדשים
וזה מאד נחמד ומשמח לראות את הפורום גדל ומתרחב. נראה לי שהגיע הזמן שנכיר זה את זה קצת (או הרבה, איך שבא לכם
). כל אחד מוזמן לכתוב על עצמו, מה שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה כדי שנדע מי זה מי:
ילדים (כמה, שמות, גיל)
מקום מגורים
תחביבים
עיסוק
דבר אחד על עצמכם שלא יודעים עליכם ויכול להיות מעניין
כל מה שבא לכם. הצטרפו בהמוניכם

tn1971

New member
אני הראשון?

בן 37 צחי מיה בת 7 חודשים רעננה ספורט מנהל מכירות בינ"ל בהייטק (פוטרתי לאחרונה אז אם אתם שומעים משהו אשמח לעזרה
) גרתי שנים רבות בחו"ל, חובב ספורט אקסטרים ובשלן חובב. נשוי פעם שלישית

Master Stav

New member
מי אני ....

במאי ימלאו לי 42 שמי הוא סתיו ..סתיו אדם ארבע ילדים אלמוג בת 16, טאי בת 8 , סער בן 6 תום בן שנה וחצי מתגורר בצורן תחביבי הם צילום וידאו וסטיליס , מחשבים , בישול , עשיית תכשיטים ומוסיקה אני איש מיתוג ושיווק אני לא יודע לבקש עזרה .... מצרף תמונה

hag70

New member
../images/Emo11.gifאהבתי את התמונה../images/Emo6.gif

באמת התלבטתי אם לשים את האייקונים האלה
, אבל אני רואה שמישהו אחר החליט בשבילי

MrCheff

New member
נחמד ../images/Emo13.gif

גיל: 30.. מתקרב בצעדים קטנים אל עבר ה-31 שם: אמיר ילדים: בת אחת. מקום מגורים: כרגע בפ"ת. בעתיד באזור מטה יהודה. תחביבים: בישול, שחמט, תשבצי הגיון עיסוק: עובד בתחום התוכנה על עצמי: בתפוז מאז 1999 (בניקים שונים ומשונים). אוהב מאוד לבצע ניסויים במטבח, לתקן דברים במו-ידי, ולרקוח ליקרים... זהו כרגע. ואל תשכחו: יש רק דרך אחת לנצח במאה מטר. אתה מתחיל הכי חזק שלך ולאט לאט אתה מגביר.

Master Stav

New member
מי אני ....

במאי ימלאו לי 42 שמי הוא סתיו ..סתיו אדם ארבע ילדים אלמוג בת 16, טאי בת 8 , סער בן 6 תום בן שנה וחצי מתגורר בצורן תחביבי הם צילום וידאו וסטיליס , מחשבים , בישול , עשיית תכשיטים ומוסיקה אני איש מיתוג ושיווק אני לא יודע לבקש עזרה .... מצרף תמונה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo153.gif שלומית, בת 41, נשואה למרטין, יחד הורים לבכור בן 13 וחצי ל../images/Emo210.gif בן 9 וחצי (שניהם אספים- תסמונת אספרגר, מה שמכונה לפעמים אוטיזם בתפקוד גבוה) לפשוש בן 6 ולפיצקי בן כמעט שנתיים. עו"ס נוער בהכשרתי, אמא במשרה מלאה מבחירה, בערך מאז פרוץ הילדים.

akavishon

New member
מי אני?

גיל - 36 (בקיץ הבא) שם - טל ילדים (כמה, שמות, גיל) - 2 וחצי מקום מגורים - עמק יזרעאל תחביבים - צילום, ריצה, בישול, קריאה (לא לפי הסדר) עיסוק - מנהל מוצר בהייטק כל מה שבא לכם (1) בשלושה חודשים האחרונים הרווחתי 16$ בגוגל (מהפרסומות בבלוג שלי)
כל מה שבא לכם (2) לי ולאשתי יש את אותו השם. זה מקור לאינסוף מקרים מצחיקים.

גם אני../images/Emo192.gif

גיל- 40+ שם-שרון ילדים (כמה, שמות, גיל)-בת בכורה ובן צעיר (10.5ו - 4) מקום מגורים- מרכז תחביבים- קריאה, עיסוק-תאטרון דבר אחד על עצמכם שלא יודעים עליכם ויכול להיות מעניין-שיחקתי בלמעלה מ10 סרטי סטודנטים,אני אוספת מגנטים למקרר כבר כמה שנים ויש לי כמעט 2000.

Master Stav

New member
להעביר לך כאלו שיש לי ואני לא צריך ?

אני שומר אוך ליצירותעם הילדים .... מדביקים עליהם וזה חביבי לאללה

Master Stav

New member
טוב מתחיל לשים שקית בצד ....ולאסוף גם בשבילך

אשלחלך הודעה בקרוב עם הוראוךת איסוף

ronnm

New member
מצטרף :)

32 רון 1-שגיא המלך שלנו בן 1+ גבעתיים קריאה - סרטים - מכור לטלויזיה מהנדס תוכנה עייף עייף עייף

חנול

New member
יאללה

חנול (דנה בשבילכם) בת 31 2 ילדים- בת שנתיים ו-7 חודשים, ובן שנה וחודש גרים בעמק יזראעל עו"ד בחברה ציבורית ממשלתית אוהבת-ענתיקות, סרטים, אומנות מה כבר יכול להיות מעניין עלי?...אשתו של shno?...אמא של הילי ואיתן?... אולי סיפור היחסים של הז'אול ושלי שהובילו לחתונה...אבל זה הוא יספר אם ירצה...

hirshfe

New member
ואני

עופר 35 ילד אחד (והשני בדרך) נדב בן 3 בקרוב אני גר בחדרה עובד בחברה, שמייבאת ספרים באנגלית. קונה על פי דרישה, לא צריך יותר אמאזון תחביבים - נדב
, מוסיקה, קולנוע טלויזיה. לא יודעים עליי- ניהלת פה בתפוז פורום, שאני עוד כותב פב, וזה תחביב נוסף. האבקות WWE. כן כן הדבר הזה, שרובכם לא מרשים לילדים לראות (אני מקווה). אני אוהב

rubber duck

New member
משפחת ברווזיה

גיל 35 שם שרון ילדים : שגב - 4 , אהוד - 1.4 מקום מגורים : הפסקה בלי עיר או יתר דיוק פתח תקוה תחביבים : בוא ננבחן ונראה : אופניים , טיסנים , מחשבים , צילום , בישוך , diy , ענפי ספורט יחודיים ב Tv - מרוצי מכוניות פורמולה 1 , מרוצי אופנועים motogp , bobsleigh , סרטים בעיקר ישנים ועוד כמה שלא זוכר כרגע עיסוק : מחפש את עצמי בבית ( עד להודעה חדשה ) דבר אחד על עצמכם שלא יודעים עליכם ויכול להיות מעניין : ניהלתי פעמיים את נבחרת ישראל בטיסנאות לאיפ]ות עולם מה שבא לי : שהחיים יינצחו
ועוד משפט סיום : 10-4 good budy שרון

MrCheff

New member
הגם אתה, ברווז?

מה הסיכוי ששני חברי פורום יגורו בעיר שלא באמת קיימת?

למעלה