חדשה! D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif חדשה! D:

טוב זה הולך להיות מוזר. ~.~" אז..נמ.XD אני מכירה את הלקה תכלס הרבה שנים כבר.~ אף פעם לא הייתי באתר שלהם או בפורום או משהו, לא יודעת למה.XD אולי כי מרוב להקות שאני מכירה החלטתי לא להכנס לאף פורום.>< (למרות שאני כן נמצאת בעוד כמה מקומות.) אניוואי, זה לא קשור. אני אשתוק.
תמיד שמעתי שירים שלהם פה ושם. אני לא מעריצה או משהו, אני נותנת כבוד לכול הלהקות שאני שומעת.^^" והדיסק האחרון שלהם כזה *______* ריר.~אני חורשת עליו שעות. וזהו..3: או שלא.. שחכתי להציג את עצמי. טוב גם ככה כבר יצאתי ילדה סופר עילגת אז שיהיה.~
אני ליהי\היילי. היילז. בת 19 מהמרכז. :) אני הולכת לשרוץ פה קצת. P:

היי היילי!

גמאני אוהבת עוד הרבה להקות אחרות אבל אני לא בפורום של אף אחד מהם, 30 היא בערך הלהקה הראשונה והיחידה שאני מרחיקה לכת לעשות את כל מה שאני עושה. אמרתי ואחזור על זה- זה פורום מדהים, ואני שמחה לראות פה עוד אנשים שבאים שהם פחות או יותר בגיל שלי, וגם אם לא .. גם זה בסדר
ועכשיו אני אציג את עצמי אני שני, מחר בת 20 מהמרכז גם כן. אם יש לך מייספייס אז לאשלון הישראלי יש את הדף הרשמי myspace.com/30stm_israel או הטוויטר echelon_israel תשרצי כמה שבא לך ותהני לך כאן

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif היי שני. :)

אוה לה לה, כולנו קששים מקומטטים!XD מזל טוב.:) ואין לי אף אחד מהם, חחח כאילו עשיתי פעם אבל איי, זה לא רלוונטי ואל פעיל.~ יש פייס.^^ תודה! אני בהחלט אעשה את זה. D: יש לך מסן? פייסבוק?

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif סבבוש. D:

אמ כתבתי למטה יותר את המסן שלי, תוסיפי וזהו חח. :)

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifאני לא מוצאת אותך!

חחח, זה מוצא לי מלא ואני לא יודעת מי מהם זאת את.XD תחפשי אותי את חח, יש רק אחת כמוני!
Lihi Haley Rimon

TyrAnnyA

New member
התלהבתי כבר מזה שלא ראיתי את מילה ג'ארד בפוסט

הראשון שלך!
ברוכה הבאה! שמי אנני, בת 27 עוד מעט, מתל-אביב. מקווה שתהני פה!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo6.gif

אני אומרת תודה בכלל שאני יודעת את השם שלו! אני מתעניינת במוזיקה לא בהם.XDDD אבל שמתי תמונה שלו, שמצאתי.. כי כתבתי סיקור באיזה פורום והייתי צריכה כמה תמונות.XD תודה רבה! :) אני בטוחה, אתם נחמדים. D:

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אל תהיו יבשים! תביאו מסן! D:

חח אני אשים את שלי, מי שרוצה מוזמן לצרף אותי ולומר מי הוא. :) [email protected]

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אהלןD:

א-ה-ל-ן XD סתם:X אמ, היי אני ספיר, בת 15.4 מבת ים:) תהנייייייייייי@!#$

yaelc95

New member
ברוכה הבאה!

אני יעל בת 15 מירושלים!! ואם היה לי מסן הייתי מביאה לך אך כתוצאה של עצלנות אין לי

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני אופקיטה בת17.5 מחיפה כולנו פה מאד נחמדים אז אין מה לפחד.. את מוזמנת לשרוץ כמה שאת רק רוצה.אף אחד לא יגרש אותך מפה. יום מדהים והשתלבות נעימה.

למעלה