כדאי לקרוא בבלוגיה - 20-22/9/07

שמים1

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo23.gif

יום לפני הגמר הגדול לפני יום הכיפורים ימים רבים של חשבון נפש חלפו ועברו קראתי הבוקר את רשומתה של לורי רשומה שגרמה לי לדמעות . רשומה שנכתבה מפני שפגעו בה על האופי בו היא מגיבה מבלי לשים לב לקשיים איתם היא מתמודדת ובכל זאת לא מוותרת כותבת ומפרגנת לכולם. חשתי צורך להביא קישור לרשומה הזו כדי שיקראו כל אלו שפגעו בה ואולי יחשבו שהיא ראויה לבקשת סליחה בפני כולם. אני רואה בבלוגיה מקום מפגש תרבותי וירטואלי עם אנשים לא ארצה לראות בו מקום של רוע ופגיעה בזולת. היום זה היום וזה בדיוק הזמן המתאים להתנצל בפני האישה היקרה הזו אישה שיוצרת תמונות נפלאות וכל הנט מתקשט בהם אישה שיש לה קשיים בכתיבה אבל היא לא מוותרת . מאחלת גמר חתימה טובה לכולכם ומי יתן ונראה תמיד במעלת חברינו ולא בחסרונם .. (ציטוט מאיזה רבי שאינני זוכרת את שמו ).

wranger

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

עכשיו תציץ בלמעלה של הפורום. אתה רואה שרשור כזה שמתחיל בהודעה "כדאי לקרוא בבלוגיה", עם התאריך של היום? אז בכל יום מנהל הפורום פותח הודעה ראשית חדשה כזאת, עם התאריך הרלוונטי לאותו יום, ואם אתה רוצה להמליץ על עצמך (או על רשומה של מישהו אחר, אם בא לך לפרגן), אז אתה יותר ממוזמן להקליק על "הוספת תגובה" ולעשות את זה שם. בכל מקרה, לא רצוי להמליץ על עצמך בהודעה חדשה, אלא רק בתגובה להודעה הראשית של מנהל הפורום. בסדר? כתיבה מענגת!

לורי247

New member
תודה לך שמים את נפלאה ,,,,,,,,,,,,,,,

את ממש נהדרת אישה מקיסמה,,,,,,,,,,, תודה לך על כל מילה שכתבת, סליחה שלא הגבתי לפני כן,,,, שתהיה לך השנה הכי הכי בעולם מכל ליבי המון הצלחה המון השגים המון בריאות והמון המון חום ואהבה ממני לורי

Bezalel P

New member
אתה יודע את מי אתה מזכיר לי?

את נחמן שי בתקופת מלחמת המפרץ הראשונה. "המסביר הלאומי".

suki da yo

New member
../images/Emo6.gif

כבוד! (לא שאני באמת זוכרת את נחמן שי. הייתי בת 5 וחשבתי שמלחמת המפרץ זה ממש כיך כי היינו עושים מסיבות פיג'מות כל המשפחה והיה ממש מצחיק עם המסכה...)

wranger

New member
הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה "מצחיק"...

אכן, איש יקר. מעניין איפה הוא היום (מישהו בדק את החדר האטום שלו לאחרונה?).

wranger

New member
אררר!!!! ../images/Emo118.gif

נו, מישהו צריך לעשות את העבודה הקשה של להרגיע את העם בזמן מתקפת אי-שרשורים על ישראל...

Bezalel P

New member
../images/Emo17.gif כדאי לקרוא בבלוגיה - 20-22/9/07../images/Emo43.gif

סוף שבוע נעים, צום קל לצמים וגמר חתימה טובה לכולם

ShiRaN faY D

New member
בוקר טוב..

אהלנים בצלאל שלומות לך? :) בנוגע לנושאים הכתובים הייתי הולך על..תרבות דיגיטלית והשפעת המיינסטרים על חיינו. לדוגמא: למרות שזה לא כל כך אובייקטיבי- אך עדיין בעל ערך בחיי היום יום שלנו. וכן הייתי רוצה לטעום עוד קצת זוויות מהנושא הנ"ל. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1087580 המשך יום נפלא <גמר חתימה טובה!> :)

suki da yo

New member
לא הולך לך היום עם שרשורים, אה? ../images/Emo6.gif

את ההמלצה על רשומות אתה אמור לשרשר ל"יש מה לקרוא בבלוגיה היום".. ושיהיה יום נהדר

ShiRaN faY D

New member
אממ טוב לדעת

כנראה שהתרגשתי יתר על המידה. טוב שיש לי אותך כאן בתוך כל "ההמון" הזה. תודה יקירתי <התגעגעתי!> מקווה שהלך לך טוב במבחן :)

למעלה