כתבות/בקשות/וכו'

../images/Emo17.gif כתבות/בקשות/וכו' ../images/Emo192.gif

כל מה שאיכשהו קשור לפורום, נא לשרשר לכאן
ומה שלא ימחק

../images/Emo40.gif כתבות צבע

ליטל רוזנצוייג, הילי ילון ונעמה שנדר, שלוש הביצ'יות הסקסיות של הטלנובלה "חשופים", מתרגלות הצלחה, מגלות פרטים על סצנות הסקס עם אנחל בונני, ובאופן כללי מקטרות על כמה החיים קשים. והרי החדשות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3578301,00.html

guy307cc6

New member
עזרה דחופה בקשר לחולצה של גידי

איפה אפשר לקנות חולצה כמו שהוא לובש מכופתרת בצבע תכלת והצוורון לבן וגם הקצוות של השרוולים בצבי לבן אני מחפש בנרות את החולצה הזאת תודה לכל מי שרק יכול לעזור לי ושוב תודה

פיגמיסט

New member
חלי גולדנברג(מלכה לב ארי) מדברת - לאשה

"אני מבינה שלא יהיו לי עוד ילדים ואני לא אקים משפחה אמיתית עם עוד גבר, ואני יודעת שאני כבר לא אסע לפריז השנה, ואני גם מבינה שבתסריטים אני מיועדת לתפקיד האמא, למרות שלפעמים, באופן אינסטינקטיבי אני קוראת את התפקיד של הבחורה" חלי גולדנברג סוף סוף מתבגרת. כלומר, בדרכה. השבוע בלאשה - ריאיון

moranv1

New member
עישון

זה נכון שכמעט כל השחקנים מעשנים בסט? יעל בר זוהר,ליטל רוזנצוויג,נעמה שנדר והילי ילון

כל מה שאני יודעת ש... ../images/Emo120.gif

יעל באמת מעשנת , ונראה לי שגם הילי
ולגבי השאר אין לי שמץ. בדרך כלל לא שואלים כאלו שאלות

תiם

New member
חשופים? או חשופים למשחק נוראי?

אני בתור הוטניק חובב מושבע של כל סדרותיה של הוט. מאוכזב מאוד מחשופים! מכל מה שהולך שם. בוא נתחיל מהעלילה.. היא לא מתפתחת! כל פרק נגמר בסוף משעמם ולא משמעותי. הכל פשוט חוזר על עצמו. כל סצנת אהבה, כל סצנת מריבה. כלום כבר לא מתחדש. ואם מתחדש או מתפתח השחקנים חייבים להרוס את זה עם המשחק הכ"כ נוראי שאני לא יודע אם לקרוא לזה משחק בכלל. בתור שחקן, השחקנית שמשחקת את דמותה של שירה. בחיי, מיימי לא ראיתי שחקנית כ"כ גרועה. היא מדברת כמו רובוט לא משתמשת בתנועות גוף כדי לגרום לכך להיראות משחק אמין. אני לא מאמין לשום מילה שיוצאת לה מהפה. אני תמיד מתבאס לראות את הסצנות שהיא משחקת בהן. זה פשוט נוראי. לא יכלו לקחת שחקנית טובה יותר לתפקיד של שירה?! תאמינו לי שלא חסר. אלה. לא יכלו למצוא פרחה יותר אמינה?! בכלל לא צריך לדבר על השחקנית. נראה לי ששמים לב לזה. גיא לואל מאוד מאכזב, הוא פשוט שחקן יבש, דמות משעממת ויבשה שלא עושה עם עצמה כלום, וגם גיא לואל. המשחק שלו נראה מאוד מאולץ. שלא נדבר על ראובן, שאין לי מושג מאיזה בית אבות הוא נפל. או יעל בר זוהר. שנראה כאילו זה התפקיד שלה בפירות אסורים בטלנובלה בע"מ. היחידה איכשהו שמוחללת ניסים ועושה קצת מתח וקצב זאת צופית גרנט. והאמת הפתיעה אותי. בכל אופן, הפסדתי המון פרקים, אז החלטתי שלשום לעשות קצת מרתון ולראות. ראיתי עד פרק 30. והספיק לי כ"כ. אני את הסדרה הזאת לא ממשיך לראות. ובאמת חבל. העלילה הייתה יכולה להיראות איכשהו בסדר אם היו מלהקים שחקנים טובים. ובאמת שלא חסר.

NevaEva

New member
כל כך מסכים.

הטלנובלה הכי מאכזבת שHOT ידעה מאז שהחלו עם לחיי האהבה. עונה 2 תהיה כל כך מיותרת.

8דושנקה8

New member
בטח שירה תישבר ותספר או שישמעו אותם מדברים או

משהו.... מתאים לשימי לדבר על זה ליד גלי בטעות... או ששירה תספר לגלי או לאיתן (היא כבר אמרה לו שהיא הכי רעה שהוא מכיר/יכול לדמיין)

על העיתונים:

ליטל רוזנצוייג, הילי ילון ונעמה שנדר- פנאי פלוס. רן בכור- ראש 1.

יש לך סורק ?

אם כן אז , תסרוק לי רק את השער של פנאי פלוס
ואת התמונות של הילי
ענקית.

למעלה