חשופים? או חשופים למשחק נוראי?
אני בתור הוטניק חובב מושבע של כל סדרותיה של הוט. מאוכזב מאוד מחשופים! מכל מה שהולך שם. בוא נתחיל מהעלילה.. היא לא מתפתחת! כל פרק נגמר בסוף משעמם ולא משמעותי. הכל פשוט חוזר על עצמו. כל סצנת אהבה, כל סצנת מריבה. כלום כבר לא מתחדש. ואם מתחדש או מתפתח השחקנים חייבים להרוס את זה עם המשחק הכ"כ נוראי שאני לא יודע אם לקרוא לזה משחק בכלל. בתור שחקן, השחקנית שמשחקת את דמותה של שירה. בחיי, מיימי לא ראיתי שחקנית כ"כ גרועה. היא מדברת כמו רובוט לא משתמשת בתנועות גוף כדי לגרום לכך להיראות משחק אמין. אני לא מאמין לשום מילה שיוצאת לה מהפה. אני תמיד מתבאס לראות את הסצנות שהיא משחקת בהן. זה פשוט נוראי. לא יכלו לקחת שחקנית טובה יותר לתפקיד של שירה?! תאמינו לי שלא חסר. אלה. לא יכלו למצוא פרחה יותר אמינה?! בכלל לא צריך לדבר על השחקנית. נראה לי ששמים לב לזה. גיא לואל מאוד מאכזב, הוא פשוט שחקן יבש, דמות משעממת ויבשה שלא עושה עם עצמה כלום, וגם גיא לואל. המשחק שלו נראה מאוד מאולץ. שלא נדבר על ראובן, שאין לי מושג מאיזה בית אבות הוא נפל. או יעל בר זוהר. שנראה כאילו זה התפקיד שלה בפירות אסורים בטלנובלה בע"מ. היחידה איכשהו שמוחללת ניסים ועושה קצת מתח וקצב זאת צופית גרנט. והאמת הפתיעה אותי. בכל אופן, הפסדתי המון פרקים, אז החלטתי שלשום לעשות קצת מרתון ולראות. ראיתי עד פרק 30. והספיק לי כ"כ. אני את הסדרה הזאת לא ממשיך לראות. ובאמת חבל. העלילה הייתה יכולה להיראות איכשהו בסדר אם היו מלהקים שחקנים טובים. ובאמת שלא חסר.