מי היה מאמין כבר עברו להם 7 שבועות..

../images/Emo17.gif מי היה מאמין כבר עברו להם 7 שבועות..

אנחנו כ"כ קרובים לסוף (כבר עברנו 37 פרקים מתוך 45) אבל הגיע הזמן לסכם את השבוע השביעי של "חצויה". אז מה דעתכם על פרקי השבוע
מה הסצינה/פרק הכי מותח השבוע
דמות השבוע
שיהיה לכם סופ"ש נהדר מתחת למזגן

מסכם

אז מה דעתכם על פרקי השבוע- מעולים.כל פרק שומר על תבנית מתח. מה הסצינה/פרק הכי מותח השבוע - כל הפרקים. דמות השבוע -ניקי\כרמל, מתגעגע לארדק... רון שחר(כך קוראים לו?) איזה נשיקות סוערות היו השבוע... למה גיא צילם במיוחד את המחשוף של כרמל\ניקי?

רק עוד שמונה פרקים לסיום עונה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז מה דעתכם על פרקי השבוע? חבל על הזמן. כל יום אני כוססת ציפורנים ומתה לראות מה יהיה מחרררר. מה הסצינה/פרק הכי מותח השבוע? הקטע שניקי נשכה את גאי! שרואים את זה במצלמה ואז היא פתאום נכבית. דמות השבוע? גיא - ז"ל

../images/Emo58.gif

גיא לא מת רק הופך להיות ערפד (^ זה לפי הספוילר מהתוכנית של גיא פינס)

MR Lordi

New member
../images/Emo10.gif

באסה שזה נגמר...מקווה שתהיה עונה שנייה. השבוע היו פרקים ממש טובים. בעיקר פרק 35 שהיה מצויין. כל הפרקים היו מותחים. ודמות השבוע שלי היא זוהר. (הפתעתי את עצמי
). גיליתי צד אחר שלה. בהתחלה לא סבלתי אותה...

אין להם כנראה יותר מה להציע. ../images/Emo4.gif

וזה חבל.. לא מספיק הפרקים בקושי 25 דקות, וזה כולה 45 פרקים! כל כך אופייני לנו
אז מה דעתכם על פרקי השבוע
לא נפלתי, אבל כמובן שהם יותר מעניינים מהפרקים הראשונים. מה הסצינה/פרק הכי מותח השבוע
לא זוכרת, או שלא היה משהו כזה.
דמות השבוע
אני מתה על סושי! הוא קורע אותי.. מקסים! לילה ניפלא

Born To Try1

New member
קצר מידיי../images/Emo10.gif

אז מה דעתכם על פרקי השבוע ? הרבה יותר טובים ומותחים מאז שכרמל נכנסה לתמונה. מה הסצינה/פרק הכי מותח השבוע ? הפרק של היום. נראה לי. דמות השבוע ? כרמל. נו טוב, לפחות יש עוד עונה

Ballerina 4ever

New member
עונה ../images/Emo189.gif

אני חדשה פה, השבוע ראיתי את כל ה-37 פרקים ב-vod ופשוט התמכרתי. אז מה דעתכם על פרקי השבוע? מעולה, כל פרק מותח יותר מהשני. מה הסצינה/פרק הכי מותח השבוע? שניקי (כרמל) נשכה את גיא. דמות השבוע: גיא.

משערת ../images/Emo9.gif

אממ יכול להיות לקראת סוף השנה (2009) או אפילו בחילת/אמצע שנה הבאה (2010)

למעלה