מסכמ"שים עוד שבוע

veredmp

New member
../images/Emo17.gif מסכמ"שים עוד שבוע ../images/Emo17.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
אין לי כוח לחשוב על שאלת בונוס היום. רק קמתי ואני תיכף צריכה ללכת לעבודה (אני עובדת שני-שישי בתקופה הקרובה). תוותרו לי
סופ"ש מהמם לכולם!

ofree15

New member
סיכמוששש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): סודות, התזמורת נגנה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): יותר מדי, רכבת באירופה, יחזקאל תמונת/פליקס השבוע: אין..
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הסרט "פעם הייתי" בפעם השלישית
ציטוט/י השבוע: י'1- כל אחד כוכב! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: היום, קבל תעודה, כל המאמצים השתלמו! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: להיות חולה בשלישי רביעי חמישי :S משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פימוווו עד המוות! (או עד ההופעה הבאה)
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתישש

סכמ"ש שלי ../images/Emo9.gif....../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר שלי
תמונת/פליקס השבוע: מהאודישנים, בהתחלה לא התלהבתי אבל עכשיו אני ממש אוהבת את התמונה הזאת
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: פלפלים צהובים ציטוט/י השבוע: "מאוד אוהבת לא זאת השאלה, אתה מבין נכון אני לא יכולה שוב לתת ללב שלי לחטוף ממך כזאת סטירה..." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שני - עברתי את האודישנים השניים של כוכב נולד, עכשיו לשופטים!! חחח והיום היה יום נחמדיישן... קיבלנו תעודות (ממוצע 96 D: ) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: דברים מעצבנים שלא נפרט עליהם
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ביוטק!! (עבודת מחקר בביוטכנולוגיה) ועוד כל מיני... האם פגשתם את מירי השבוע? לא, אבל עכשיו סגור שזה יקרה בקרוב חחח סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הזוי!! שבוע טוב לכולםםםםםםםם

NaniBani

New member
באמת תמונה מדהימה!

דברי איתי כשאת בירושלים אולי נוכל להיפגש
אם יהיה לך זמן

NaniBani

New member
מסכמש"ת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אם זאת האהבה שלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אם תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הדיסק של ההופעה של מירי (בזאפה) + "בין העיר לכפר" ציטוט/י השבוע: "את מתחילה עם בעלי??" (מירי בהופעה
) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל השבוע היה פשוט מדהים. יום שני המורה שלי ללשון בכתה מהתרגשות בגללי, יום שלישי אחרי הצופים נמו חזר לחיי, יום חמישי הייתי בהופעה של Lord Of Dance , וישר משם נסעתי להופעה של מירי והיה כלכך מדהים!!!!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שלא אכלתי 12 שעות :-O משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: חוגגים יום הולדת לחבר טוב מהגדוד האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם, קסום, מרגש, וזה עוד כלום ביחס למה שהיה באמת! היה פשוט מושלם! התגעגעתי למירי והיה כייף כייף כייף!!!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מושלם. מתגעגעת!!!!!!!!

NaniBani

New member
../images/Emo207.gif שלמה גרוניך מארח את מירי בזאפה הרצליה

עוד מלא זמן, ב-30 למרץ..

עוד שבוע עבר...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת,באה אליכם... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני אביב גפן,רוני דלומי,וקרן פלס... השבוע באמת חרשתי על שירים אז אני יהיה כללית... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השבוע נרדמתי לפני האח הגדול (אין לי מושג איך זה קרה!!!)...ולא יצא לי לראות ממש טלוויזיה... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום חמישי!!! היתי בחופש מהעבודה לקחתי סוף סוף את הלפטופים שלי לתיקון... וקניתי שמלה וחולצה בעין השלישית,חנות מדהימה!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כאבי גב שלא רוצים לעבור כבר שבועיים! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:משכורת! החודש טס לי..עוד פעם משכורת:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:רגיל...

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של מירי שיר תקוה שיר לא של מירי תתרגל איתה אתי אנקרי עשה טיול תוכנית בקרוב אהבה משהו שהוריד צינון מילה אחת חביב שבוע הבא באולינג

veredmp

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אף אחת"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני משינה
ציטוט/י השבוע: "נכון"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שני הייתי בחתונה ולמרבה ההפתעה, האוכל היה ממש ממש טעים! אני חושבת שזו פעם שניה בחיי בסך הכל שהייתי בחתונה עם אוכל טעים
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא כיף לעבוד יום שישי......
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: סופ"ש ביערות הכרמל (שבת-ראשון, אז ראשון זה כבר שבוע הבא
) ומפגש עם חברים ביום שישי.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ?! סופ"ש מעולה לכולם. תזהרו לא להירטב

Music4Life

New member
../images/Emo260.gif סכמ"ש ../images/Emo260.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
הדיסק החדש שיצא בגרסה הלייבית
הוא כ"כ מעולה!!!! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
אין משו מיוחד... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
התוכנית של עדי אשכנזי חחחחחחחחחח הורסת!!!! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
שומדבר מיוחד שבמיוחד הרים את מפלס מצברוחי...:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
לא מצליחה להזכר משהו ספציפי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
חודשיים הבאים נחשב? האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא, ובא לי מאד לראות אותה...אולי אסדר לעצמי הופעה בקרוב!!!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
נפלא שבת שלום!!!!!

למעלה