מפגש פורום

DesertRose7

New member
../images/Emo17.gif מפגש פורום ../images/Emo17.gif

אני לא יודעת מה איתכם, אבל לנו כבר הודיעו על השלמות וכל מה שקשור לשהייה בבית הספר בתקופת חנוכה. ואצלנו לוקח להם הרבה זמן אז אני מניחה שכבר כולם יודעים אם יש להם השלמות/פסטיגל/שיר נולד/חו"ל או כל תירוץ אחר לא לבוא [
] אז מה שנעשה או יותר נכון מה שאני הולכת לעשות ואתם הולכים לעזור לי לעשות זה לסדר יום אחד (אפשר גם שבוע שלם מצידי
] של מפגש של כולנו באיזשהו מקום נחמד.. שלב א' כל אחד מכם ישרשר לפה את כל התאריכים שבהם הוא לא יכול לבוא בחנוכה. אני אקח את כל התאריכים שתכתבו ומתוכם אמצא יום שבו כולם יכולים, או לפחות הרוב יכולים כי מה כבר אפשר לעשות אנחנו הרבה ולא תמיד אפשר לרצות את כולם. בשלב ב' (אחרי שנמצא מקום כמובן) אנחנו גם נחליט על מקום (כי לי אישית כבר נמאס משום עזריאלי) וגם על הזמן שבו ניפגש ואולי אפילו שכל אחת תביא איזשהו ממתק או מה שבראש שלה ונעשה חפלה/ארוחונת. שלב ג' שאני מקווה שיקרה רק פעם 1, הוא יהיה שלב האישורים הסופיים. שבו אני ארצה לראות כמה שיותר סימני
ו-
שכולם מגיעים והכל מסתדר לכולם. אז יאללה.. מתי אתם לא יכולים בין ה-29/12-2/1

Rowdy Girl

New member
מה קרה להודעה הקודמת?../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

וואטאבאר... אקיצר אנלא יכולה כי אני ב22.12-3.1 בחו''ל

ליטלושי

New member
שכחת צבא.. =(

אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!! מקווה שאני אוכל להגיע.. אז ככה שאני בנתיים לוידעת תאריך אבלללל יהיה בסדר..אני מקווה

ליטלושי

New member
אני אשתדל מאוד מאוד מאוד!!

אם זה יהיה בערב חג או ביום שישי אני אוכל לבוא..אני חושבת הבעייה שאני אהיה בתאריכים האלה בטירונות אז עוד יותר בעייתי.. אבל יהיהההההההההההה בסדררר!!!!!! =)

ליטלושי

New member
אה..

ואל תיהיי כ"כ בטוחה שתתגייסי בתאריך שיש לך עכשיו.. יש מיונים, ומלא ראיונות ויש מצב שיקדימו או ידחו לך תתאריך..או אפילו ישאירו לך אותו.. הכל פתוח..

LovE BuSTeD

New member
אממ ש מצבבב

לאח שלי יש טורניר גדול בקיית שלום אז אני צ'כה לסוע איתו אז אם זה יצא באותו תאריך בדוק אני באה! אם לא אז אני גרה בצפון וזה ממש קשה לי להגיע אין לי כסף=[ ואני מתה כבר לבוא לפגישה אוףףף אני מקווה שיצא לי הפעם! בע"ההההההההה..

MayLuvsDoug

New member
למה לא ב-28:'(?????

*breaks down* בינתיים אני יכולה בכל יום אני חושבת שנתאם גם עם פורומים אחרים שהרבה מהפורום נמצאים גם בהם, לא? סימפל, MCR וכאלה.. בכל מקרה בינתיים אני יכולה בכולם.. חבל שלא ב-28 כי יכולתי 100 %. ולמה לא בעזריאלי? הכי נוח:| לא חושבת שאני אוכל להגיע אם זה יהיה במקום אחר בכלמקרה.. ואניווי שחר, אם את לא באה הפעם consider your self as DEAD.

DesertRose7

New member
../images/Emo122.gif תיקון תאריכים ../images/Emo122.gif

החופש המתחיל כבר ב-25/12 אז מה-25/12 ועד 2/1

למעלה