ניתוח שירים

N o l o g o

New member
../images/Emo17.gifניתוח שירים../images/Emo17.gif

[ההודעה של גילי 69 גרמה לי לרצות לפתוח את הפינה מחדש. תודה לך..=)] אז מה לדעתכם אומר השיר 15 דקות
מצפה לתגובות..

N o l o g o

New member
ההודעה פה

שכתבת על כוונת השיר, גרמה לי לרצות לפתוח חזרה את הפינה.. =)

גילי 69

New member
תבורכי.

אשמח לקרוא פרשנויות שונות. אני יודעת שיש לי פרשנות משלי.. ובאופן כללי, שהשיר הוקדש ליעל בר זוהר, והיא ה"יעלי באוויר" שמוזכרת שם, ו"בסך הכל רוצה להיות - אחת שיזכרו". מעבר לזה, אם יש ניתוחים נוספים, אקרא בשקיקה. לילה טוב

נדבמור

New member
15 דקות... ממ

לדעתי הוא מדבר עם עלייתו ונפילתו של כוכב, מישהו שתופס אוויר . "יורה בהם חיצים"- מסמל כוח ושליטה... תחושה של אלוהות . יעל בר זוהר... לא ידעתי . מגניב . אבל הפזמון ... אני לא הצלחתי לפענח לגמרי את המשמעות . נקמה מתוקה... מנועים שקטים... תהרגו אותי אני לא מצליח למצוא פירוש הגיוני . מעבר לכך שהוא אומר שהאשליה תתפוצץ ושהעסק הפכפך . במי אתה נוקם? "בין רכה לרכה" - הצמדת אקדח לראשו של מישהו . אבל מה זה מסמל?

Beautiful Scar

New member
D: זה שהפורום מת את יודעת שאת לא

חייבת לשלוח לכל אחד מסר כדי להעיר אותו ולהגיד לו להגיב D:

פירוש

כמו שנאמר זה נראה לי כמו תיאור חייה של כוכבת שרוצה לעשות הכל מושלם,שיזכרו אותה.גם אני לא הבנתי את הנקמה המתוקה, אולי אם השיר על יעל בר זוהר אז זה מדבר על התפקיד שלה ברמת אביב ג'

N o l o g o

New member
Nמ אולי..

אם השיר באמת נכתב על יב"ז, אולי הוא מדבר על נקמה כתגובה למה שנכתב בעיתון או משהו.. [שיראל מדברת שטויות. לילה טוב]. =)

למעלה