סוף הדרך

liorbracha

New member
עונה 3

תקשיבות אין דבר כזה הם ימצאו אותכם!!! זה לא מספיק טוב לי. אני חייב להיות בעונה הבאה!! חייב!!!! תזכרו את השם, ובעונה הבאה תהיו בעדי!

אני גם הישתתפתי בסוף הדרך 2

שהמישתתפים הגיעו לדימונה אני הישתתפתי איתם בסרט אלכס חולה אהבה אני הייתי אלכס מי שזוכר הילד הג'ינג'י שעצרו אותו ושאלו אותו איפה זה מרכז תיקשורת....
שי בנישו לא סתם מישו

עובד המדהים!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היי לכולם. אני מקווה שגם המתמודדים לפעמים קוראים פה את ההודעות. אז אם כן ואני כך מקווה, אז זו הודעה לעובד (וגם לז'ניה): א. אתם זוג מקסים הלוואי שתזכו!!! ב. עובד- אתה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מקסים!!!!!
מעריצב שרופה שלך עובד!!!!

NOAM1680

New member
../images/Emo50.gifאמלי ורותי

אתם תנצחו כי אתן נילחמות אפילו שיש סיכוי כלוש שתנצחו
אתן יודעות שעם תריבו תישלחו את עצמכן אל ההפסד ויש לכן דוגמה מין הצווה השני שרבו כול הזמן ובסוף הפסידו מקווה שתפליגו על כול הקשיים ושוב:

אני לא מבינה את כל אלה שאוהבים את

אמילי, מילא רותי אבל אמילי-אתם לא רואים איך היא מתנהגת?

עובד וג'ניה אבל זה לא העניין

אם מישהו כותב שהוא רוצה שאוהד וישאל יזכו אני יכולה להבין אותו , הם גם חמודים אבל אמילי?? ההתנהגות שלה זה פשוט גועל נפש

NOAM1680

New member
תשובה

אוקי מה העיינין שלך עם אמלי ורק שתדאי שעם במידה והבנות היום מפסידות אז אני מתחילה לעודד את ג'ניה ועובד כי הם אצלי בעדיפות שניה

העניין שלי עם אמילי זה שהיא יורדת

על אנשים כל הזמן, למשל בגלגל האוגר, כשג'ניה עודדעה את לימור ואריאל היא אמרה משהו בסגנון: "אני לא יכולה לסבול את הצביעות הזאת", או כשהיא אמרה בפרק הקודם לאמילי שהיא לא סובלת את ג'ניה וכשלימור ואריאל הגיעו אחרונים היא שמחה לאידם. ואם את רוצה לקרוא ספויילר אז תמשיכי לקרוא למטה מגיע להן שהן לא ניצחו, רק בגלל אמילי וזה רק מוכיח שהטובים מנצחים ולא רק הטובים במשימות אלא גם באופי!

n l m

New member
בלה בלה בלה מה הקשר?

אם השמועות נכונות וג'ניה ועובד אכן ניצחו ורותי ואמילי לא זה בגלל שכנראה הם היו יותר טובים מהן באותו יום. אלה אם כן הייתה משימה מיוחדת של "מי הכי נחמד" ואני לא מאמין שהייתה ההערה שלך ממש לא קשורה זה כמו שאני אגיד: "הניצחון של ג'ניה ועובד מוכיח שלא רק אלו שהכי טובים במשימות מנצחים אלה גם אלו שעובדים בחברת הפקות" בגלל שג'ניה במקרה עובדת בחברת הפקות מצטער אבל זה אדיוטי, האימרה שלך נשמעת אצילית אבל היא אדיוטית אם עובד וג'ניה היו שטן ורותי ואמילי מלאך זה עדיין לא היה משפיע על התפקוד במשימות

איך אפשר לאהוב כזה בנאדם מגעיל../images/Emo35.gif

ואל תשווה את אמילי ורותי לאורית ורננה..הן ממש שונות-
קודם כל,אורית אולי הייתה תחמנית אבל לא רעה
אי אפשר להשוות אותה למגעילה הזאת אמילי..אצל אמילי זה פשוט פסיכיות כבר.
רננה פי אלף יותר חכמה מרותי וגם לא נסחפת כמו רותי
רננה גם הרבה יותר חכמה ממנה..רותי בכלל לא חכמה.. אני פשוט לא מצליחה להבין את אלה שאוהבים את הזוג הרשע הזה...מה כ"כ מושך בהן
אין להן לא דין ולא דיין.. בסדר,תחרות,אוקע...אבל לעזעזל-מה ההיסחפות
בשביל מה לשמוח לאידם של אחרים
שתשתוק ותחשוב לעצמה מה שהיא רוצה..זה רק מראה מי היא ובאיזו צורה גידלו אותה.

אלף כל זה לא מה שהתכוונתי

התכוונתי שלהתנהג כמו אמילי זה אסור מבחינה מוסרית וכשאמרתי שעובד וג'ניה ניצחו בגלל האופי התכוונתי שזה מגיע להם (ובטח שיותר מלאמילי ורותי) ובגלל שיש אלוהים בשמיים הוא רואה הכל ונותן לכל אחד מה שמגיע לו! ודבר שני האופי כן משפיע, הוא משפיע במשימות הקומבינה וכמו שראית עכשיו במשימה של הצוללנים עובד וג'ניה ישר השיגו סירה וצוללן בעוד שרותי ואמילי השיגו הרבה אחריהן, כנראה שאמילי מקרינה את האופי שלה יותר טוב ממה שהיא חושבת
.

ס א פ י ר

New member
אממ

אמלי צריכה ללכלך פחות כאילו קצת שליטה על מה שיוצא לך מהפה בת אדם את גורמת לאנשים בבית לא לסבול אותך סליחה גרמת כבר..וחבל אפילו רותי נראה לי בכתה מהפחד מאמלי יותר מאשר האכזבה מי שהיה צריך לזכות זכה הכל כתוב כבר למעלה

n l m

New member
זה השילוב

אם אמילי ורותי כל אחת הייתה מצוותת לאחר סביר להניח שהן לא היו מעניינות אותי אבל השילוב הזה של הדורסנית הגדולה שבאה בשביל הכסף אבל מצד שני מתחברת לאט לאט לזוג שלה בלי לשים לב ושל הדתיה החסודה שמנסה להרגיע את הדורסנית אבל לאט לאט נסחפת אחריה השילוב הזה כבש אותי עונה שעברה וכך גם העונה פשוט כיף לראות את הכימיה בין שתייהן

למעלה