סיכום שבועי

../images/Emo17.gifסיכום שבועי../images/Emo17.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף:

morani871

New member
../images/Emo13.gif

יום הכי טוב בשבוע: חמישי יום הכי פחות טוב בשבוע: שישי משהו טוב שקרה השבוע: פעמיים שבת, כלומר יומיים חופש :) משהו לא טוב שקרה השבוע: שבעבודה לא עשו גשר :( משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: לא זוכרת אמן/להקת השבוע: הראל איש השבוע:----- ספר השבוע: ---- תוכנית השבוע: יומני הערפד סרט השבוע: ------ מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: לנסוע לצפון משהו שבא לכם להוסיף:

מסכמש"ת

יום הכי טוב בשבוע:רביעי :) יום הכי פחות טוב בשבוע:\ משהו טוב שקרה השבוע:יצאנו לחופש
משהו לא טוב שקרה השבוע:שוב רבתי עם אמא שלי
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:כל השירשורים פה בפורום
אמן/להקת השבוע:\ איש השבוע:הפורום
ספר השבוע:\ תוכנית השבוע:יומני הערפד (תמיד..) סרט השבוע:\ מאכל השבוע:חמין.. ציטוט משיר שאפיין את השבוע:\ לא טובה בציטוטים..
תמונת השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:לא משהו מיוחד.. משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה חג שמח לכולם

Ayelet 363

New member
המ...

יום הכי טוב בשבוע: לא יודעת. יום הכי פחות טוב בשבוע: כנ"ל. משהו טוב שקרה השבוע: משקפיים חדשים, קיבלתי את "גוף מארח" ו"נערה עם קעקוע דרקון" ליום ההולדת. משהו לא טוב שקרה השבוע:המשך ההפסקה משיעורי הנהיגה... משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אין. אמן/להקת השבוע: גלי!, אמבר בנסון. איש השבוע: אמבר בנסון. ספר השבוע: Dragon Keeper של רובין הוב- התחיל מצויין, ואיכשהו הוא מצליח עוד להשתפר מאז, ככל שהעלילה מתקדמת. תוכנית השבוע: באפי, אנג'ל, יומני הערפד, איך פגשתי את אמא, גלי, אחים ואחיות וקוגר טאון. סרט השבוע: STAR WARS- A New Hope (למרות שראיתי רק את ההתחלה הפעם). מאכל השבוע: גלידה ונודלס. ציטוט משיר שאפיין את השבוע: חח... זה לא הציטוט המדוייק (שיניתי אותו בצחוק כי הייתי ממש עייפה): בשיר Defying Gravity יש שורה "close my eyes and leap", והייתי עייפה אז שרתי "Close my eyes and sleep"... ואני פשוט מכורה לשיר הזה, ד"א. תמונת השבוע: אין. תוכנית לשבוע הבא: לראות כמה שיותר באפי ואנג'ל. אולי סוף סוף למצוא פאנפיקים ארוכים בהם באפי ואנג'ל ביחד. משהו שבא לכם להוסיף: שיהיה לכולם שבוע טוב!

למעלה