סיכומון שבועי

Tommy89

New member
../images/Emo17.gifסיכומון שבועי ../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שבוע מעולה לכולם
השבוע מ- 1 עד 10:
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
דבר הזוי שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוטים:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
הכרזת השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifבהבהבה...

השבוע מ- 1 עד 10: 6 השבוע במילה אחת: אה. דבר טוב שקרה השבוע: ואו לא יודעת. פסטישבט.. [להביזיון] דבר רע שקרה השבוע: חליתי
דבר מצחיק שקרה השבוע: הוהוהו!! המדריך שלנו במד"א התערב עם מישהי מהכיתה אם הוא מצליח להוריד אותה לרצפה לפני שעוברות 10 שניות. והיא הפסידה! הוא עשה לה קשירת לוח גב מלאה, שזה מה שעושים לאנשים בת"ד בדרך כלל. אני אעלה את הסירטון. זה כזה מעולה
[חפירה..] דבר הזוי שקרה השבוע: ראיתי מישהו פעם ראשונה אחרי שהוא הסתפר. אלוהים איזה שוק. תבינו, היו לו הראסטות הכי מושלמות בעולם, והוא עשה גלח כמעט בכל הראאאאאאאששששש
פאדיחת השבוע:
ציטוטים: אופיר: "ועכשיו תראו מה קורה למי שנבהל.." ~מפיל את מישל לרצפה~ מישל: "אאאאעהאעהההאעהאעה!" חח XD שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי: כל האלבום החדש של מיוז, פאראמור, אינקובוס להקת השבוע: ... דיסק השבוע: the rasistance מאכל השבוע: גולש
משקה השבוע: שוקו חם ספר השבוע:
סרט השבוע: האחים בלוז
התחדשות השבוע: אלרגיה
התמכרות השבוע: YOUTUBE זאת פשוט המצאת העשור. הכרזת השבוע: אני הולכת להיות מע"רית! WOOT :) אדם השבוע: נועלה שלי :) תמונת השבוע: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. תכנונים לשבוע הבא: מבחן, לראות שוב אווטאר, להשלים חומר.. בלעכס.

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif שבוע טוב ../images/Emo24.gif

התמונה XDDD בן-דוד של חברה שלי גם הוריד את הראסטות שלו ועשה גלאח, הוא דומה עכשיו לטיילור לוטנר XDDDDD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחחח ברנדון המכועריק ../images/Emo13.gif

אני חולה על הלחי השמאלית של הבנאדם הזה
וטיילור חתיך. כנראה שגם בן דוד של חברה שלך חתיך D:

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif זאת הלחי הימנית כמובן

אני אוהבת את שתי הלחיים שלו

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifpst, I was talking about his butt ../images/Emo9.gif

אבל אל תגלי

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif באיחור...

השבוע מ- 1 עד 10: 9 וחצי XDD השבוע במילה אחת: מעולה דבר טוב שקרה השבוע: *מסיבת יומולדת לחברה שלי *יומולדת לחברה שלי *יומולדת של ידיד טוב שלי דבר רע שקרה השבוע: *קרסול כואב ברמות *ארררג, ילדה אחת שאני שונאת. דבר מצחיק שקרה השבוע: כל שישי-שבת, היה קורע XDD דבר הזוי שקרה השבוע: הפוסטר בחדר של חברה שלי זז!! אני נשבעת לכם!! פאדיחת השבוע: אין X: ציטוטים: אני: "חלפופ" ידיד שלי: "חלפליפ" אני: "אל תעוות את החלפופ שלי!! אני אשסה לך את הילדים!!" ידיד: "XDDD לא נורא, אני אכתוב עם האף." אני: "לא ידיים, ילדים! אני אשסה לך את הילדים!" ידיד: "אהההה..." "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!" חברה שלי: "הוא זז!! נשבעת לכם שהוא זז!!" אני: "גאד! הגרוגרת שלו זזה!" ידיד שלי: "הוא מחייך אליי!!!!" ידיד שלי(אותו האחד משני הציטוטים הקודמים XD) : "אני רואה את זה בעיניים עצומות!!" שיר השבוע של טוקיו הוטל: אין X: שיר השבוע בכללי: System Of A Down - Lost In HollyWood להקת השבוע: System Of A Down דיסק השבוע: Incubus - S.c.i.e.n.c.e איזה שם מסובך לכתיבה XD מאכל השבוע: פיצה D:
משקה השבוע: ספרייט XD ספר השבוע: שוליית הרוצח סרט השבוע: אין... התחדשות השבוע: *שרשרת פיס *שמלה יפה יפה DD:
התמכרות השבוע: ספרייט XDD הכרזת השבוע: "אופק גיי!" אדם השבוע: *נועה
*אופק
*ארבל
*מאיה
*תומי
*תהילה
תמונת השבוע: תמונה שלי ושל חברה שלי אחרי סיור לחירייה XDD

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif אופס../images/Emo122.gif

כתבתי שוליית הרוצח במקום שליחותו של רוצח

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחחח אחלה ציטוטימוס XD

קרעת אותי עם החלפופ
ן-S.c.i.e.n.c.e לא כ"כ מסובך לכתוב |בכיין| מה לעזאזל עשיתם בחירייה? -.-"

Pardon Me

New member
../images/Emo15.gif סיור מפגר של הבצפר

וזה היה יומולדת של חברה שלי, אז כולנו שרנו לה יומולדת שמח עם הקול המוזר הזה של אף סתום בגלל הסירחון XDDD

למעלה