ספר/י לנו

red butterfly

New member
../images/Emo17.gifספר/י לנו../images/Emo17.gif

המרואיינת השבועית שלנו היא:
דנה (ד נ ד ו ש)
גיל: מקום מגורים: איך הכרת את דניאל סלומון? שרשרו שאלות...

hodayoyo

New member
דנדושששש../images/Emo60.gif

(אני פשוט אוהבת את השאלה הזאת
): אם היית יכולה להעביר עכשיו חוק שכוווולם היו צריכים לנהוג לפיו, מה היה כתוב בחוק?
למה בעצם
זה האייקון המאומץ שלך?
זה או זה: הופעות המוניות (סטייל ניצנים) או הופעות אינטימיות (במועדונים וכאלה)? קיץ או חורף? טלויזיה או מחשב? הייד פארק או
?
המשפחה יוצאת לטיול... את: יוצאת איתם או מנצלת את האפשרות לבית ריק?
כמה אחים יש לך? (גדולים, קטנים..) הממ זהו בנתיים

ACV Israel

New member
שאלות../images/Emo13.gif

את מי עוד את מעריצה חוצמדניאל: מתי הייתה התקופה הכי מאושרת בחיים שלך ולמה: מי האחרון שראה אותך בוכה : דיסק אהוב (לא של דני): מאכל אהוב: תאריך לידה: זהו לא עולה לי עוד

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תשובות לאור [ACV..]

את מי עוד את מעריצה חוצמדניאל: אני אוהבת גם את סינרגיה ועוד המון כמו סקורפיונס, פיל קולינס, שאניה טווין, אריק קלפטון, הקורס .. והרשימה לא תיגמר לעולם
מתי הייתה התקופה הכי מאושרת בחיים שלך ולמה: כיתה י', כי זאת הייתה תקופה של הרבה שינויים מכל הבחינות, שינויים באופי, במעגל החברים - ואז נהיה לי הרבה יותר טוב. מי האחרון שראה אותך בוכה: אין לי מושג, מלא זמן לא בכיתי o_O . דיסק אהוב (לא של דני): אוי, זה קשה.. :/ זה יפגע בשאר.. אני חושבת ש- Accoustica של הסקורפיונס. מאכל אהוב: ביצה!!
תאריך לידה: 19.01.88. תודה על השאלות!

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif תשובות להודיה:

אם היית יכולה להעביר עכשיו חוק שכוווולם היו צריכים לנהוג לפיו, מה היה כתוב בחוק? ממ, שאלה קשה.. די [מאוד] פלצני, אבל שכל אחד היה חייב לכבד את השני, את הרכוש שלו, את הפרטיות שלו וכו' ..
למה בעצם
זה האייקון המאומץ שלך?
מוזיקה היא אחד הדברים החשובים לי והגיטרה גדולה מידי בשביל להיות בכותרת
זה או זה: הופעות המוניות (סטייל ניצנים) או הופעות אינטימיות (במועדונים וכאלה)? הופעות אינטימיות במועדונים! קיץ או חורף? קיץ
טלויזיה או מחשב? מחשב :) הייד פארק או
?
אממ.. אממ.. אהה..
. סתם, שניהם באותה מידה.
המשפחה יוצאת לטיול... את: יוצאת איתם או מנצלת את האפשרות לבית ריק? יוצאת איתם .. זה כ"כ משעמם לבד
כמה אחים יש לך? (גדולים, קטנים..) אחות אחת גדולה.

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif יאיי (:)

גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: רמת-גן. איך הכרת את דניאל סלומון? דרך בת-דודה שלי.

ברררר

New member
אמממ

צבע אהוב: ספר אהוב: סרט אהוב: פרי אהוב: ירק אהוב: מאכל אהוב: אות אהובה: מספר אהוב: יום אהוב: חג אהוב: מקצוע אהוב: ודי!:)

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif לא, אבל

אני לא צורבת דיסקים של אומנים שהייתי רוצה שיצליחו. לרוב אני צורבת אוספים שאני מכינה לעצמי.

למעלה