עוד דיון נורמלי ורגוע- שירי השכמה

Fairywitch

New member
../images/Emo17.gifעוד דיון נורמלי ורגוע- שירי השכמה../images/Emo79.gif

הדיירים מתעוררים כל בוקר לצלילי שירים שהם בחרו (ככה הבנתי. מעניין גם אם אמרו להם שאלה שירי השכמה, או סתם ביקשו מהם לבחור שירים שהם אוהבים). ואני יודעת שזאת דרך נוראית להעיר אנשים:- D אבל אם לא הייתה ברירה- אז מה הייתם בוחרים? נסו לבחור 10 שירים שהייתם רוצים שיעירו אתכם בבוקר לצליליהם. ואם כבר זה- עם איזה שיר/מוסיקה לא הייתם רוצים להתעורר בשום אופן?

droriko

New member
אף המעצבנת הזו גם הוסיפה איזה שיר לא

וזה נראה כאילו עניתי על השאלה הזו, ומבדיחה זה הפך לתשובה של חנונים בקיצר למחוק את ההודעה הזאת

ady18

Well-known member
עונה:)

1)יום חדש נפלא אריק ברמן 2כנסיית השכל 3)שיר אהבה פשוט איה כורם 4) של פרל גאם 5רדיו הד6)מירי מסיקה-חוזר בחזרה\שיר תקווה 7)יהודית רביץ 8))זוהר ארגוב 9)עמיר בניון 10 מארון 5 קלאסית לא הייתי רוצה להתעורר

Fairywitch

New member
לגבי קלאסית-

אני דווקא אוהבת קלאסית, אבל להתעורר לא הייתי רוצה עם זה, פשוט כי זה בד"כ מרגיע מאוד (אפילו אם זה לא שקט), וממש לא מעיר. המנגינה ששמו להם ביומיים-ללא-שינה, למשל, היא בערך היצירה הקלאסית הכי האהובה עליי (סונטת אור הירח של בטהובן).

Fairywitch

New member
הרשימה שלי(בהנחה שהייתי יודעת שזה להשכמה):

The Beatles - Good Morning The Beatles - Good day, sunshine Good morning starshine (השיר שבאמת שמו להם פעם - מתוך המחזמר "שיער"). מאותו מחזמר- השיר "אקווריוס" שרי - לעולם בעקבות השמש יהודית רביץ - בוא לריו משינה - הציפורים שרות לי בוקר טוב עברי לידר - הכוס הכחולה אדם - לא נרדם (ממש הוצאתי אותו מהגנזך, את השיר הזה
) התקווה שש - לילה לבן והכי בעולם לא הייתי רוצה להתעורר לצלילי מוסיקת דאנס או טכנו וכאלה- זה כאב ראש בכלל, ועל הבוקר בפרט

Fairywitch

New member
ואמנם כבר רשמתי עשרה שירים- אבל הייתי רוצה

גם את "הכוכב של מחוז גוש דן" של אהוד בנאי.

Fairywitch

New member
אני חייבת לציין שאם היו אומרים לי סתם

לבחור שירים שאני אוהבת, בלי לציין שזה להשכמה, לפחות חצי מהרשימה הזאת היה שונה...

יNOT

New member
חחחחחח

אין יותר מדי על מה לדון פה, אז טוחנים אותם המיים, וממשיכים לחפור סתם. בהצלחה עם ההקפצה.

Lady in red2

New member
למה דרך נוראית? אני דווקא אוהבת לכוון את

מערכת הסטריאו להשכמה ולקום עם מוסיקה.
אז שירים שהייתי רוצה להתעורר איתם - קלילים וכיפים: The Beatles - Here Comes The Sun The Beatles - I Want To Hold Your Hand Queen - Crazy Little Thing Called Love The Police - Message In A Bottle The Police - Every Little Thing She Does Is Magic KT Tunstall - Suddenly I See Smash Mouth - I'm A Believer Roxette - How Do You Do Roxette - Joyride Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's Madness - Our House וגם כל מני שירים לטינים למיניהם

Fairywitch

New member
אוי, אהבתי את הרשימה מאוד../images/Emo45.gif

חבל שלא נותנים לנו לבחור להם את המוסיקה

קמבילי

New member
הרשימה שלך מוצאת חן בעיניי

הייתי מוסיפה באותו סגנון את Morning Has Broken של קט סטיבנס, והשיר האולטימטיבי שיעיר כל אחד בקפיצת שמחה: קהל נכבד ברגע זה (טם טרטטם) מתחיל סיפור המחזה וזה הרגע לגלות את הנפשות הפועלות לומר מה שמו של כל שחקן ולמה הוא מופיע כאן אבל ברמז רק קורטוב ובתוספת בוקר טוהוב בוקר טוב !

למעלה