פינת דיון !

../images/Emo17.gif פינת דיון ! ../images/Emo88.gif ../images/Emo17.gif

נושא הדיון: היום חברים יקרים שלי, נדון על הנושא - הנפילה של טוקיו הוטל. מדוע בחרתי בנושא הזה הפעם?: נראלי שכולנו מודעים לנפילה שקרתה לטוקיו בטור האחרון עם ההופעות שבוטלו, והירידה בקניית הכרטיסים... מה לפי דעתם יקרה בסיבובי הופעות הבאים באסיה ובמאריקה? אותו הדבר כמו אירופה? האם לדעתם טוקיו יזיזו את התחת שלהם לארץ הקודש ויבואו סוף כל סוף להופיע לנו את ההופעה השנייה כמו שהובטחה? האם השינוי הגדול שבא עם האלבום החדש גרם לזה? או אולי השינוי גרם לטובה דווקא? כל זה עומד לדיונכם כעת
דעתי: טוב תודו שהירידה הזאת הייתה ברורה לכולם נכון? הירידה המשמעותית בכמות המעריצים היא בכל העולם, לא רק בישראל. זה ברור מאליו שההתלהבות פוחתת באלבום השני (בשפה האנגלית אני מתכוונת) והיא ממש לא אותו הדבר כמו הפריצה הראשונית. כולנו הכרנו בזה בתת מודע, תודו
אך הביטולים של ההופעות, והבעיות עם המפיקים לא ממש עוזרים לפתור את זה! למעשה הם גם חלק שאשם בזה. גם אני מתארת לעצמי שהשינוי הגדול של הלהקה בסגנון מוזיקה, במראה, בהפקה - גרם לחלק מהמעריצים להרתע לאחור. רובינו הגדול אוהב את ההום מייד- הישן והמקורי. הפתרונות לפי דעתי מובנים מאליו, אך לא כזה קל לבצע אותם. כמו - לחזור לתדמית הקודמת (אני מתארת לעצמי שזה לא יקרה), להשיג הפקה טובה יותר אפילו מהקודמת (למרות שכולנו נתגעגע מאוד לדיויד היקר
) אך בוא נכיר באובדות - זה לא ייקרה. פתרונות טובים יותר מזה אין לי, לפי דעתי הם אלה שאמורים לשבת ולדון בזה ולמצוא פתרונות יצירתיים, ובטח שיותר טובים משלי
מה דעתם?
מוזמנים לדון בעניין

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifחח אוקי... סו,

אני חושבת שהנפילה הזאת באה אך ורק מהתדמית הראשונה שטוקיו נחשפו בזכותה, זאת של לפני 3 שנים בערך.. הם היו להקה של 2 שירים [בואו נודה בזה, "מעריצות מונסון"? לפחות מחצית מהמעריצות אז היו כאלה. מה גם ששאר העולם הכיר בהם בזכות מונסון ורדי סט גו..] אז הייתה להם תדמית, ובמשך שניים וחצי אלבומים הם היו מאוד מקובעים ומאוד עם הראש בקיר כך שהסטייל, כביכול, נשאר כמו שהיה והם הצליחו לשמר אחוז מאוד גדול מהמעריצות הישנות שלהם עד השנה האחרונה. והתדמית הזו התאימה בעיקר לילדות בגילאים 12-15 והם קיבלו שם רע בהמון מקומות אז נוצר מצב שבו אם הילדות האלה מתבגרות ועוברות הלאה, פתאום יש הרגשה שיש פחות מעריצים. ואז הם יצאו להפסקה של שנה [או שנתיים? לא זוכרת..] אז לאט לאט מעריצים נהיו חסרי סבלנות, וגם כן המשיכו הלאה. מה שעוד לא טרם לנפילה הזו, הוא השינוי הקצת דרסטי באלבום החדש. אז לעומת המעריצים, טוקיו כן התבגרו והתרעננו קצת בסגנון חדש.. ואני חייבת להגיד שלמרות הביקורות המאוד טובות על השינוי הזה, ושינוי זה תמיד טוב, הם היו צריכים לצפות שמעריצים ייבהלו מהכיוון השונה שהם לקחו עם האלבום הזה. ז"א, אתה מעריץ מושבע של להקה כלשהי, אתה מחכה פאקינג שנתיים בשביל המוסיקה שאתה אוהב, ואז פתאום זה מגיע לך בשוק כזה - משהו שונה לגמרי ממה שציפית לו. אתה פשוט נבהל. המעריצים שאוהבים את האלבומים הישנים של טוקיו הרי לא יבואו להופעות, הם ישבו ויקשיבו לזה בבית, כי את המוזיקה החדשה הם לא אוהבים.. ומכאן הנסיגה במכירות, בכרטיסים להופעות וב"תהילה" של להקתנו היקרה. והם ממש לא צריכים לחזור לתדמית הקודמת לדעתי, זה יהיה טיפשי. ורודף בצע קצת. כאילו הם יעשו את זה בשביל לזכות חזרה ברווחים ובמעריצים שהפסידו. הם צריכים להמשיך לעשות את מה שהם אוהבים, גם אם לא כולם אוהבים את זה [לא שמאז ומתמיד כל העולם היה אוהד נחרץ שלהם] ואולי לרדת קצת ל-down low... לחזור להופעות קטנות יותר, אולי לשבת לכתוב עוד קצת חומרים. למוזיקאי תמיד יש מה לעשות. ואם אחרי עלייה תמיד יש ירידה, אז אחרי ירידה חייבת להיות שוב עלייה. הם עוד יעשו בטח איזה קמבק בלהיט מפוצץ עוד מעט שלא יפסיקו לשדר ב-MTV. סבלנות זו מילת המפתח :)

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif טוב אז אמממ דעתי [?] D:

יש לי הרבה מה לומר XD אז נתחיל ? XD נתחי לפי השאלות סבב ? לדעתי מה שהולך להיות- יהיה שם קצת יותר התרגשות מבאירופה בכל זאת זה מדינות שט"ה קצת יותר חדשים להם מאירופה וזה תמיד ככה במדינות חדשות [אני מדברת על אסיה - ולא לא עלינו ] באמריקה אוקי באמריקה קשה להתפרסם - אם אתה מופיע בתוכניות הנכונות אז זהיעזור אבל עדיין לא כל אמריקה צופה בתוכניות האלה .. יש מליוני להקות כמו ט"ה באמריקה וקשה להתפרסם שם [אם מישהו אי פעם חשב שזה קל XD ] במיוחד אם אתה בא מאירופה ... לפי דעתי טוקיו לא הולכים להגיע לכאן אי פעם בשנה הקרובה XD אנשים כבר לא אוהבים אותם כמו פעם [ ובאמת הערצה הדלדלה ] ואני שבאמת באמת אהבתי אותם ובאמת חיכיתי לאלבום כבר הפסקתי לאוהב אותם . הם לא יחזרו להיות מה שהם היו בארץ כי בתכלס כולם אהבו אותם בזכות מנסון ומה לעשות באלבום החדש אין שיר אחד שמתקרב לזה / להצלחה של השיר .. בנוסף , סלחו לי אבל אני רוצה להביע דעה גם על כל הבלוגים [מצטערת לאלה שמנהלות באחד כזה זה לא קשור אליכן ] ,בהתחלה , ממש בהתחלה , היו 3 בלוגים שפעלו בשיתוף באמת ראוי לשבחים . ואז אחרי ההופעה הכל התחיל להדרדר . לפני מספר חודשים נכנסתי לבלוג [שהיה פעם של אורטל וכו' ושמשם תהילה מביאה את העידכונים שלה ] החלטתי להציץ בתגובות והמחזה היה פשוט נוראי [XD] קודם כל יש את הבנות שבאמת אוהבת את טוקיו ומגיבות לעידכון אבל ברגע שמישהי פותחת שם את הפה יוצאת עלייה איזה פרחה קטנה בשם עמית [שאם היא מסתכלת כאן בטח רוצה להרוג אותי או לפחות לאיים להרוג אותי XD ] [אני כמובן לא אשפוט אותה לפי מראה חיצוני והכל למרות שהיא באמת נראת ככה - בואו נודה באמת ילדה עם צבע עור כהה / שזוף ושיער בלונדיני עם פסים ורודים - כמו מה זה נשמע לכן? XD ]. עמית יקירתנו מכנה את עצמה בתור עמית ביצ' [מה שמוכיח דברים שנאמרו להל"ן ] באמת שאני לא שופטת אנשים לפי מראה וכו' אז חשבתי שיש מצב שהיא ילדה נחמדה . אבל אז קרה האסון XD ראיתי אותה מאיימת על בנות בתגובות ודורשת מהן להוסיף אותה במסן ושם היא תוכל לאיים עליהן יותר כמובן ואז הבנות נעלמות כאילו בלעה אותן האדמה ואז לבסוף מנהלות הבלוג שאלות למה אין תגובות . נוסף על הדבר לפני כמה שבועות היה מקרה נראה לי איתך דנדי שקיבלת תגובות נאצה .. ואז סגרו את התגובות [כן אני נכנסת מידי פעם לראות מה קורה ] ואז לא זוכרת מי כתבה אבל נכתב שם איום דיי מטריד על התגובות נאצה ..ואני שואלת למה ? למה בכלל מזיז לאותן בנות שיש כאלה תגובות ? פשוטים נותנים להם להמשיך ולא מתיחסים לזה. אתמול נכנסתי לבלוג לראות מה קורה עם הלהקה [למרות שאני כבר לא מעריצה אבל סתם לכיף כי היה לי משעמם ] בדרך ראיתי את מספר התגובות שירד ל12 תגובות בקושי לעידכון [שפעם היה יותר מ500 ] ואז נכנסתי לי להנהתי לבלוג של אול טיים לואו שאותו הקומונה בתפוז מנהלת [ כלומר המנהלת של הקומונה ] ומספר התגובות היה כפול ממספר התגובות בבלוג הזה , ולמרות שעדיין אין שם תגובות נאצה בחיים מישהי לא תקבל תגובה מזלזלת כל כך כמו התגובות בבלוג הזה . [וכן סליחה שסטיתי מהנושא אבל ההשואה חשובה להבהרת הנושא הקשה]. או ! וחשוב לציין שלא מזמן מור שניהלה בעבר את הבלוג עם שי לי הביעה את דעתה בנושא הבלוג שרושם כל הזמן בשם שלו כל מיני נושאים שבסוף שיקרים כמו " לטום יש חברה ?!?!?! " וכו' ואז בתגובה ילדותית לגמרי שלחה עמית צבאות אל הבלוג לרשום שם תגובות נאצה [ שאני בטוחה שהיארשמה חלק מהן - למרות שהיא מכחישה ] ובעוד תגובה ילדותית מחקה את שמה ברשימות לבלוגים של ט"ה [במקום לבלוג של שי לי ומור כתוב נכון להיום רק השם של שי לי ] . לשאלה הבאה XD טוב אממ כן השיוני באלבום גרם להרבה דברים חדשים שלא היו מתוכננים [ כמו אי מכירת כרטיסים וכו' ] ט"ה השתנו לחלוטין מזימר ליומנויד שראי וזמיר עוד היו דומים איכשהו במקצבים בתמימות אבל כמובן שכולם גדלים ורוצים לנסות דברים חדשים הבעיה עם ט"ה הייתה שהם עשו קפיצה גדולה מידי וההפקה בהחלט הובילה אותם לדבר לא טוב. נתחיל עם זה שהם שהו יותר מידי זמן בארה"ב [באותה תקופה שניסו לקדם את עצמם בהתחלה ] ולמי שחשבה שההפקה לא יודעת מה הולך עם המעריצים באירופה טועה , הם יודעים טוב מאוד אבל הם טעו לגמרי בחישובים שלהם , הלהקה הייתה צריכה לחזור לאירופה ולהתנהג כרגיל ולא לחזור בטקס הקומט כמו חיזרים מתלהבים שחזרו מארה"ב [למי שלא זוכרת ] ואז להעלם לשנה ובאותה שנה לעשות קעקועים לשנות את השיער ולעשות הרבה הרבה בלאגנים ואת הדבר הכי חשוב הם לא עשו והוא היה להשמיע קול - להתראיין להופיע פה ושם . אבל מזה כנראה שכחו . באותה שנה שהמעריצים חיכו לאלבום בצפיה גדולה [שכל הזמן נדחה ונדחה עם תרוצים ותרוצים- שממש לא תורמים לעניין ] הגיעו להן להקות חדשות / ישנות שאנשים התחילו להכיר ולהפתח לסוגי מוזיקה אחרים הלהקות האלה צברו תנופה וט"ה נדחתה לה לצד ואנשים החלו לשכוח מהם . קשה לחכות שנה שלמה ולחזור על אותם שירים ולחשוב שאתה אוהב את הלהקה [מנסיון ] וכל פעם דוחים את האלבום בעוד כמה חודשים ובסוף יורד לך מהם [ מנסיון ] השינוי באמת שיכל היה להוביל אותם למשהו טוב לשירים יש פוטנציאל הבעיה היא שזה לא מה שאנשים ציפו אחרי כל כך הרבה זמן , השירים לא מעובדים כמו שאנשים חשבו שיהיו זה לא אותם ט"ה [כמו שליידי גאגא היא לא ליידי גאגא של האלבום הראשון אבל מה שמצליח באלבום הראשון בהחלט צריך לתפוס מקום גם בשני אך עם שינויים ונסיון לשבירת מוסכמות ] השינוי גדול מידי הקליפים כושלים [תסלחו לי אבל הם כושלים היו להם הרבה יותר טובים ] כל סינגל יוצא אחרי איזה 5 חודשים פחות מידי ראיונות יותר מידי דיבורים על אופנה במקום על מוזיקה והופעות פחות מידי מידע על הופעות קרובות ועל ההכנות להופעות יותר מידי תצוגות אופנה שביל משתתף בהן . וכו וכו' ופה אפסיק את חפרתי לא נראה לי שמישהובאמת קורא את זה XD

e t a

New member
ואוו.. כל הכבוד על ההשקעה..

מסכים איתך לחלוטין בכל מה שאמרת על הבלוגים בארץ, והאמת לדעתי השירים היו ממש ממש טובים באלבום האחרון שלהם, ומה שהרס זה המוטיב החוזר של ה"רובוט", שהכל באלבום נשמע מכני, מתכתכי כזה - כאילו יצאו מסרט של מדע בדיוני.. כל המוטיב הזה כל כך הרס להם - התלבושות המגוחכות בטור באירופה, האפקטים המוגזמים בשירים.. Way way way to much... מה מחזיק אותם היום? נוסטלגיה, אבל בעיקר המראה ההורס של התאומים |מאוהב אגב כרמל, תתביישי לך
יש לך בחתימה פרסום לבויז לייק גירלז ולאול טיים לואו אבל לבית האמיתי שלך לא?

Tommy89

New member
../images/Emo205.gifאווווו מסכימה עם כל מילה שלך../images/Emo45.gif

באמת, עם כל מילה.. חח XD אחלה ביקורת

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif היכונו לחפירה מבית היוצר המפורסם:

"קאוליץ חפירות בע"מ! אוקיי, כמו שכבר נאמר, הירידה הייתה צפויה. לפי דעתי הנפילה הזאת היא נפילה שלא נראתה באף סיבוב שהיה קודם. כמובן שגם אז היו ביטולים, אבל ממש לא מרבית הסיבוב - כמו שראינו כבר. * לגבי אמריקה, אני חושבת ששם דווקא יילך להם טוב, כי לא משנה כמה מעריצים שם לא יאהבו אותם יותר, תמיד יתחלפו ויהיו מעריצות חדשים, אפילו בכמויות גדולות יותר. ובכל זאת - אמריקה, זה כמויות ענקיות! זה לא כמו לדוגמא - ישראל, שאם 10 מעריצות מפסיקות להעריץ אז מצטרפות 2 חדשות במקום - (שתתפלאו אבל זאתי בערך הסטטיסטיקה אצלנו.) * לגבי אירופה ואסיה, שהרבה יותר מקושרות ודיי נמצאות במצב של "גוש אחד" לפי דעתי כמות הכרטיסים בהחלט יירד. ואפילו *טפוטפוטפו* יש לי הרגשה חזקה מאוד שהבנים ייאלצו פשוט להרים ידיים באמצע אחד מהסיבובים. כי לרדת לכמויות של פחות מחצי ממה שתוכנן, יותר מהפסדי הכסף - זאת העלבה מטורפת. * לגבי ארץ הקודש? דעתי כמו שהייתה, אני הרמתי ידיים מזמן. שמעו, אני בטוחה שאנחנו עדיין יושבים להם על הראש והמצפון, אבל הם בטח נמצאים על און ואוף כזה. הם לא יודעים איך הולכות המכירות, המפגשים, הם לא יודעים אם נשארו מעריצים בארץ בכלל. זאת גם ככה ארץ קטנה, אני לא חושבת שיש להם עוד עודף כסף כרגע להוציא אחרי הנפילה המטורפת הזאת בסיבוב ההופעות האירופאי. ועוד בכלל שזה נמצא באי וודאות כזה גדול שאף אחד לא יודע מה הולך כאן. - בואו נאמר שאף אחד לא באמת עושה מספיק רעש. והדבר הכי נורא הוא שפשוט אין גיבוש - נקודה. ב-2007 הבנים הגיעו לארץ לא רק בגלל שהם אף פעם לא היו כאן, אלא רק בזכות הגיבוש של כל המעריצות. לא העצומה, לא אביב וליטף ולא שום בולשיט שמאכילים אתכם בסגנון הזה. בואו תזכירו לי מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם טוקיו הוטל על שער של עיתון מסוים בארץ? הבלוגים בישרא במצב קריסת מערכות, אביב וליטף על סף קריסה טוטאלית, אצל מאי וקארין בקושי מאכלסים את ה-100 איש למפגש וברוך שמו יש לנו אתר חדש שנמצא בשיתוף עם כל האתרים האחרים (אולי סוף סוף יהיה גיבוש כלשהוא) אבל הוא חדש וכרגע לא יכול לאגור את כל המעריצים בארץ. כי אנשים פשוט לא שמעו עליו עדיין. - בואו נצא מנקודת ההנחה הזאת לרגע ונדבר תכלס... הבנים פשוט מעדיפים ללכת למדינות שהם עוד לא היו בהן קודם וישראל כרגע לא באה בחשבון. וכמובן לשמור על המעריצים באירופה, ששם ההערצה ירדה בצורה משמעותית. אחרי שנפצתי לכל מי שהיה חי בסרט את הפנטזיה, אני יכולה לומר בעצם שטוקיו הוטל יחזרו לישראל. וזה בטוח. גם אם עוד 20 שנה, הבנים האלה יחזרו לכאן. כשיהיה להם עודף כסף וזמן מיותר. כרגע אמריקה מסנוורת, והמזרח הרחוק מזמין, וצריך לשמור גם על אירופה אם אנחנו כבר מדברים, לכן ישראל דיי נעלמת בין העננים כרגע. אני מקווה שאין כאן ויכוח שלהקה גרמנית שמופיעה במדינת היהודים זה לא משהו שרואים כל יום, ושמעו, זה וואחד פרסום בשבילהם, בין היתר.
* האם השינוי הגדול שבא עם האלבום החדש גרם לזה? גרם להם לא לחזור כאילו? הוא גרם להרבה מעריצים לפתח ציפיות שגויות במקצת. שהם יפתיעו לטובה. וכנראה שכשמעריצים ראו את זה, לא הכל באמת היה כל כך לטובה, יש כאלה שלקחו את זה לצד של "איכ, הם הפכו ל-טוקיו ליידי הוטל גאגא" ובתכלס זה נכון, מי כאן לא מתגעגעת לביל מקפץ מיוזע על הבמה הרגילה למדיי בטי-שירט וג'ינסים משופשפים? אם אתם לא, אני ממש כן. אני לא מכירה בכלל את הלהקה האלקטרונית הזאת שהם נהיו עם אותו תקליט קבוע בראיונות. אבל אני אוהבת אותם, ואני התאהבתי במה שיש להם בפנים, שזה לא משהו שקל לשנות, אחרי הכל. כי כל שינוי מסוים היה ככה גם פעם! אל תשכחו את זה! בין 2005 ל-2006, ל-2007, ל-2008, ל-2009, וכנראה שמעבר לחיצוניות, המוזיקה גם השתנתה וקיבלנו את כל זה בבום ב-2010. יש הרבה מעריצים שהגיעו בגלל מונסון לטוקיו הוטל, ברגע שכל האלבום החדש לא היה בסטייל המונסוני שלהם, הם בחרו להרים ידיים ולהגיד שנמאס. אז הינה, עזבו המונסוניות ובאו האוטומטיות. אני לא חושבת שהשינוי הזה ספציפית גרם לטובה, אבל בכל שינוי כל שהוא, תמיד חייב להיות משהו טוב, ואני בוחרת להמשיך לדבוק ולהאמין בזה. * אני לא אוהבת פתרונות. כי זה גם ככה לא יעזור לאף אחד, לא? הם מובנים מאליו ואין הרבה מה לעשות נגד זה. לחזור למה שהם היו פעם, זה לא ייקרה, כמו שכבר אמרתי קודם, לפי דעתי, הם בפנים ובשבילי יותר מלהקה שעשתה היסטוריה ופרצה את כל הגבולות. - הם היו, הם כרגע והם יישארו לנצח בשבילי אותם בנים בגיל ההתבגרות עם פנים של מלאכים וקול מתחלף מעיירה נידחת בגרמניה בשם מגדבורג, שאף אחד לא מכיר...

e t a

New member
Inspiring ../images/Emo45.gif

אחח מישלוש כמה שאני אוהב אותך

למעלה