פינת דיון

../images/Emo17.gif פינת דיון ../images/Emo88.gif ../images/Emo17.gif

ולקראת היציאה של הסרט השלישי בסדרת דמדומים - ליקוי חמה שיצא בתאריך ה-30.6 ובארץ בטח שבועיים אחרי, ומכיוון שרוב גדול מאוד פה אם לא כולם, הם חובבי הסדרה של הספרים והסרטים- הפעם אנחנו נדון על הספר השלישי - ליקוי חמה. דיעותכן על הספר, ציפיותכן לסרט, וכל מה שבראשכן
בנות שקראו את כל ארבעת הספרים מוזמנות גם להביע את דעתן איזה ספר הכי אהבו D: שתפו, ספרו, עניינו אותנו בדיעותכן, נהנתם? ספרו לחבריכם!
בנות, להתריע על ספוילרים בראש ההודעה!
ומכיוון שאני לצערי עוד לא קראתי את הספר אין לי מה להביע דעה בכך XD וד"א מדברים על הסרט שיוצא בקרוב, כבר שמעתם את הפסקול שלו ? http://www.youtube.com/watch?v=-fneyNIHqGE גם עליו מוזמנים להביע דעה
אני אהבתי. שיר נחמד, אבל לא יותר... וממיוז ציפיתי יותר [נשמע כמו שיר ישן ומבאוס של פרנק סינטרה או משהו] (ת'אמת שגם את הפסקולים של הסרטים הקודמים לא ממש אהבתי בהתחלה)

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif לפני הכל P: אני חייבת לציין שהוא יוצא

יום אחרי P: כבוד לנו D: [כלומר ב1.7 D: ]

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ועכשיו לכל ההודעה שלי כי בטעות עשיתי

שלח [אופסי :$ ] קיצר אני ממש ממש ממש אהבתי את איקליפס לא קראתי עדיין את ברייקינג דאון ולפי דעתי בין 3 הספרים הראשונים איקליפס הוא ה-ספר
קודם כל אני טים ג'ייקוב ויש לו תפקיד גדול בספר הזה. [אני לפעמים גם טים אדוארד אבל רק לעיתים רחוקות XD] אממקניתי את הספר כמה ימים אחרי שהוא יצא בעברית ולא היה לי זמן לקרוא אותו אבל בפסח ישבתי וב4 ימים בערך סיימתי אותו למרות שממש לא רציתי XD אהבתי ממש ממש את הפרקים 21-24 |ריר| הם ההרגו אותי מצחוק ואז נפלתי על פרק 23 נראה לי והתחלתי לבכות XD ממש ממש באלי לראות את הסצנה שהם ישנים איתה באותו שק שינה [למרות שזההיה בדיוק שורה בספר XD ] ובכלל אני ממש ממש מקווה שהם עשו את כל מה שקרה באוהל -לפני ואחרי - זה החלק האוהב עליי בספר XD אממ בסרט הם עשו לריילי תפקיד הרבה יותר גדול ממה שיש לו XD ממש ממש באלי לראות את הסרט במיוחד אחרי שראיתי אצת הסצנה של אדוארד וג'ייקוב שהם רבים אחרי שג'ייקוב נישק את בלה . [ראו ערך הראיון אצל אופרה / אצל אלן XD ] הטבעת שיש לבלה בסרט ממש לא תיארתי אותה ככה שקראתי בספר :O אבל היא נחמדה XD בכללי זה הולך להיות הסרט הכי טוב מבין ה2 הקודמים - הקודמים התמקדו יותר מידי ברומנטיקה וזה גם באקשן [ שכן יש לו תפקיד משמעותי בסדרה ] ממש באלי לראות איך רוברט וטילור נראים שהם כועסים XDDDDDDD בקשר לפסקול ממש אהבתי אותו ואת השיר של מיוז בכללי |ריר| וגם את הקליפ |ריר| הפסקול של הסרט הזה הרבה יותר טוב משל ניו מון לדעתי :O גם השיר נושא יותר טוב :O וזהו אם אני אזכר בעוד משהו שרציתי לכתוב אני אכתוב אחר כך [ בכל זאת - בגרות במת' ביום שלישי XD - ואני גרועה במת' XD ] או ד"א התמונה ששמת - |ריר| והפאה ששמו לקריסטין בסרט הזה כל כך מזעזעת :S

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif |כון|../images/Emo58.gif

חחחחחח... הקטע שהם ישנים איתה באותו שק שינה באמת חלק נורא יפה ומצחיק - במיוחד כשג'ייקוב חושב עליה כל מיני דברים ואדוארד מתעצבן עליו

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח הרגת אותי עם התמונה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח.. ענק! XDDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif יאללה, אני רוצה ../images/Emo8.gif

לפני שאני מתחילה את החפירה שלי
כמו שכרמל אמרה, הסרט השלישי יוצא בארץ בדיוק יום למחרת, ב- 1.7
דעתי על הספר: לדעתי הספר השלישי בסדרת דמדומים מדהים בדיוק כמו כל ארבעת הספרים :) אני באמת לא יודעת מה איתכם, אבל אני אהבתי הרבה יותר את הספרים מאשר את שני הסרטים שיצאו. ולא, אני לא אומרת שהסרטים לא יפים, כי הם כן
אבל לדעתי הספרים הרבה יותר מושכים, והרבה יותר מפורטים - כי בסרטים חסרים הרבה פרטים נחוצים. ואני לא ממש יכולה להביע את דעתי על כל ארבעת הספרים, כי אני רק באמצע הספר הרביעי XD
ציפיות מהסרט: אני יודעת שזה יהיה סרט יפה כמו שני הסרטים הקודמים, ושאני הולכת לאהוב אותו XD אבל אני רק מקווה שהפעם באמת יתמקדו בפרטים חשובים שכתובים בספר ולא יורידו אותם >< כי זה דיי הורס את הסרטים, וחבל
בקשר לפסקול: כמו שאמרת - שיר נחמד, אבל לא יותר מזה :) מיוז היו יכולים להוציא שיר הרבה יותר טוב כי הם באמת להקה מדהימה, אבל סך הכל אני אהבתי
וסתם, כי אני ממש אהבתי את התמונה הזו

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ואיייי איזה תמונההההההההההה ../images/Emo99.gif

אינעל החיים הם פשוט הזוג הכי מושלם כאילו ששמו בסרט. הם כאלה יפים ביחדדדדדדד

Xx Haley xX

New member
../images/Emo124.gifשימו לב! הבעלים מדבר פה!!../images/Emo6.gif

של הפורום דמדומים הרשמי של דמדומים בארץ שהתרחב.XDD ברצוני למאר הפסקול של מיוז סקס.333> אבל כע יש להם שירים יותר טובים. אניוואי אני בבושה לא קראתי את הספר השלישי, רק את ההתחלה. למה? כי אני עצלנית ואין לי כוח לקרוא.
אבל אתם מוזמנים לפורום. D: ד"א; אנחנו אלה שתמיד מתרגמים ומעלים ליוטיוב את הטיילורים בעברית.XD יעני עם תרגום חח. http://www.twilight.co.il/forum/index.php?act=idx

למעלה