דנדיצקה XP
New member
../images/Emo17.gif פינת דיון ../images/Emo88.gif ../images/Emo17.gif
ולקראת היציאה של הסרט השלישי בסדרת דמדומים - ליקוי חמה שיצא בתאריך ה-30.6 ובארץ בטח שבועיים אחרי, ומכיוון שרוב גדול מאוד פה אם לא כולם, הם חובבי הסדרה של הספרים והסרטים- הפעם אנחנו נדון על הספר השלישי - ליקוי חמה. דיעותכן על הספר, ציפיותכן לסרט, וכל מה שבראשכן
בנות שקראו את כל ארבעת הספרים מוזמנות גם להביע את דעתן איזה ספר הכי אהבו D: שתפו, ספרו, עניינו אותנו בדיעותכן, נהנתם? ספרו לחבריכם!
בנות, להתריע על ספוילרים בראש ההודעה!
ומכיוון שאני לצערי עוד לא קראתי את הספר אין לי מה להביע דעה בכך XD וד"א מדברים על הסרט שיוצא בקרוב, כבר שמעתם את הפסקול שלו ? http://www.youtube.com/watch?v=-fneyNIHqGE גם עליו מוזמנים להביע דעה
אני אהבתי. שיר נחמד, אבל לא יותר... וממיוז ציפיתי יותר [נשמע כמו שיר ישן ומבאוס של פרנק סינטרה או משהו] (ת'אמת שגם את הפסקולים של הסרטים הקודמים לא ממש אהבתי בהתחלה)
ולקראת היציאה של הסרט השלישי בסדרת דמדומים - ליקוי חמה שיצא בתאריך ה-30.6 ובארץ בטח שבועיים אחרי, ומכיוון שרוב גדול מאוד פה אם לא כולם, הם חובבי הסדרה של הספרים והסרטים- הפעם אנחנו נדון על הספר השלישי - ליקוי חמה. דיעותכן על הספר, ציפיותכן לסרט, וכל מה שבראשכן