קישקושון

mayarel

New member
../images/Emo17.gif קישקושון

אני יודעת שאנחנו מאוד מתדלות פה בפורום לשמור על שרשורים מסודרים לפי נושא.. אזזזזזזזזזזז ... הינה שרשור מסודר ל"סתם" לדבר ולקשקש על שטויות, על אדם, על החיים ועל כל השאר..

mayarel

New member
לפי המתופף אדם יופיע עם שני שירים באופרה

מעניין חוץ מ WWFM מה יהיה השיר השני.. אה ואיזה חמוד זה שאדם עוקב אחרי כל החברות של טומי

mayarel

New member
../images/Emo6.gif זה נכון שבחורה יכולה לחלום

אבל סואקד לא נראה לי חחחחחחחחחחחחח אולי מיוזיק אגיין אולי IIHY .. מעניין.

R o c k s e n

New member
אני בעד PUU

עוד לא שמנו אותו שר את זה ואני אוהבת אוהבת את השיר

mayarel

New member
בטור שלו בטוח יהיה ../images/Emo24.gif

אז עוד כמה חודשים...

אני רוצה שהוא ישיר סליפווקר או סאוקד

(אבל זה בטח לא יקרה אז IIHY
) ואני מקווה שהוא ישיר יום אחד גם את TFM כי אני ממש רוצה לראות אותו מופיע איתו..

nini18

New member
אוי הלוואי שסליפווקר השיר הכי יפה EVER ../images/Emo57.gif

וכן גם אני רוצה לשמוע לייב TFM

music again

New member
אני הייתי שמחה לשמוע את

Aftermath ו- Sleepwalker . אלו הם שני השירים המועדפים עלי טוב, גם If I Had You אה, וגם Pick U Up ובל נשכח את Fever וכמובן את Broken Open טוב, נו שישיר את הכל וזהו.

nini18

New member
אילו בדיוק השירים שאני הכי אוהבת../images/Emo45.gif

בנוסף FYE וWWFM אבל גם הכל הולך

music again

New member
הבחור צריך להבין

שעליו להקל עלינו את ההחלטה הקשה של בחירת השירים. נסגור עניין על הכל וזהו.

nini18

New member
כןןןןןןןןן. אוי כמה מתאים לי עוד קונצרט שלו

עם כל השירים + זפלין

R o c k s e n

New member
קרה מקודם משהו ממש מזעזע..

ישבתי במרפסת וראיתי אופנוע שמאבד שליטה וסוטה מהכביש למדרכה ונכנס בשלט של הרחוב. זו הייתה התנגשות די חזקה, הנהג של האופנוע עף ממנו והיה המון דם על המדרכה ... מהר מאוד באו המון אנשים לעזור ותוך איזה 10 דקות בא האמבולנס. זה היה משהו מאוד קשה לראות אבל הייתי חייבת לראות שהבחור בסדר ושמפנים אותו לבית חולים. כשהעלו אותו לאלונקה ראיתי שהוא לא איבד הכרה ויכול להיות שזה קצת פחות גרוע ממה שחשבתי ואני שמחה. זה היה ממש מבהיל אבל, בחיים לא ראיתי תאונה קוראת מול העיניים שלי ואני מקווה שאני לא אזכה לראות יותר....

heart1soul

New member
מקווה שהוא בסדר..ראיתי גם פעם אחת תאונה

ככה בלייב..ממש מפחיד זהירות בכביש זה דבר כל כך חשוב.. אבל הכי עצוב שלפעמים התוצאות הן לא בשליטתנו לא משנה עד כמה אנחנו זהירים...

למעלה