ראיונות או לא להיות

in god we trust

New member
ראיונות בב"ש

מישהוא יודע האם הוועדה בב"ש שומרת נתונים קודמים לגבי מועמדים שנדחו בראיונות? האם בראיון השני (בשנה שלאחר הדחיה) הם מסתכלים על סיבות הדחייה?

viic

New member
ראיונות

רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להתכונן לראיונות בטכניון ובב"ש . טיפים שיוכלו לעזור , רעיונות לשאלות או דילמות וכו' . תודה מראש

TinkerBell21

New member
ראיון לפיזיותרפיה שאלה

היה לי היום ראיון בב"ש. שאלה: האם זה ראיון פוסל כמו בראיונות לבית ספר לרפואה בב"ש או ראיון שבודק אם אני בסדר נפשית? והאם יש ראיון בתל אביב לפיזיותרפיה? תודה!

אני מעריך שלא,

זה בכל אופן מה שהם מצהירים שהם עושים (כלומר, לא מתייחסים לסיבת הדחייה), למרות שתמיד ייתכנו מקרים.

mmm wondering

New member
גם אני יש לי ראיון ביום חמישי

אודה לך אם תספרי לי איך היה..מה שאלו? איך האווירה? איך להתכונן?

nightriders

New member
אולי לא לסיבה, אבל כן לדחיה

בתקופתי לפחות, נכתב בידיעון שמי שנדחה פעמיים לא יוכל להרשם (אבל זה היה ממש מזמן). כלומר, כנראה שמראיינים עצמם לא יודעים אם לא קבלו אותך בעבר, אבל ייתכן מאוד שאם נדחת פעמיים תפסל כבר ברמת הרישום. ייתכן שדברים השתנו מאז, לכן כדאי שתבדוק בידיעון

בן100

New member
גם היום זה נכון

אגב, דחייה בזמן רישום לעתודה לא נספרת.

nightriders

New member
אם זה היה תלוי בהם....

גם עתודאים לא היו נספרים. הם לא רצו לקבל עתודאים אבל בסופו של דבר עקב הוראות מגבוה הם נאלצו לאפשר למספר מצומצם של אנשים להתקבל. דרך אגב. אני רואה שאתה בדרך פנימה, אתה בטוח שלא מתחשק לך להתפנן במשך 4 שנים של PhD?

JackoJack

New member
ואם למשל

נדחית פעמיים כעתודאי? נגיד פעם ראשונה לפני השירות ופעם שניה אחרי תחילת השירות...?

nightriders

New member
התקלת אותי ../images/Emo13.gif

אבל למה לעשות דבר כזה בכלל???? התחלת את השירות- סיים אותו

JackoJack

New member
כן אבל

אם לא התקבלת...התחלת את השירות והחלום של החיים שלך זה להיות "קצין ודוקטור"...? אני מצטער על ההתקלות...הכל בגלל הלחץ של הקבלה/דחיה למסלול...

nightriders

New member
אתה קשה....../images/Emo13.gif

האמת? לא יודע. צריך לברר. אני אפילו לא בטוח שיש נוהל רשמי לעניין כי הדבר נדיר. ואם זה החלום, מומלץ להתעורר ממנו. להיות עתודאי זה דבר אחד, אבל אם כבר התחלת את השירות לצאת באמצע זה לא צעד אינטיליגנטי לדעתי.

JackoJack

New member
אני אשקול את זה...תודה

תגיד מי אתה? סטודנט? עתודאי בשירות? מועמד לרפואה? אתה יכול לכתוב לי במסר או באייסי 265688302

למעלה