רעיון שעלה לי סתם פתאום

../images/Emo17.gif רעיון שעלה לי סתם פתאום

נכון אנחנו כל הזמן מתלוננים על העלילה המפגרת ועל הכותבים שלא מבינים מה הם עושים לסדרה שלנו
(והי ממש בצדק מה שקורה פה ). אז חשבתי שזה אחלה רעיון לשרשור אם אתם הייתם גובתים פרק אחד, עם הדמויות שיש לנו היום, מה הייתם עושים,איזה עלילה הייתם משאירים,מה הייתם עושים תזרמו עם מה שבא לכם שיקרה.

MissPop

New member
באופן אישי

כבר כתבתי כ"כ הרבה על זה שהיו צריכים להשאיר את ריילי, אם את מדברת על הנוכחי ואי אפשר להחזיר מהעבר, הפרקים האחרונים היו טובים אבל הייתי משאירה את אלכס או מעזיבה את סטיבי יחד עם אלכס כשהם עזבו לירח דבש כי השיחות וידיאו האלה היו ממש מטומטמות...כ"כ הרבה זמן הוא שם ופתאום היא בהריון? לא אמין. ואם כבר מעלימים את ריילי, לפחות שיעשו לו טקס זיכרון או יחפשו אותו יותר כמו שעשו עם ניק, נראה שהכותבים התעלמו מכך לחלוטין שהחבר'ה כמעט תבעו ואף אחד מהם לא נפצע, כולם המשיכו כרגיל חוץ מקייט וזו היתה עלילה דפוקה לגמרי או לפחות היו ונתנים למוירה איזה תפקיד של מיסטיקנית שמנסה לברר איפה ריילי ויש לה איזה שהם חיזיונות כמו שהיה לה עם ניק, הם פשוט התעלמו מכולם והתמקדו רק בקייט ובכלל קייט לא היתה שם כשריילי הגיע לסידרה, סטיבי היתה חברה/שותפה טובה שלו ולא נראה שהיא כ"כ באבל לאבד "חבר". אני חושבת שלא היו צריכים להחזיר את ג'ודי מייד... אלא להמשיך עם הכיוון, היתה שם עלילה ומשחק מצוין והיו יכולים למשוך עוד קצת ו/או להחזיר אותה ואת מאט לטקס הזיכרון שהיו עושים לריילי. חוץ מזה לדעתי כל העלילה עם אשלי ופטריק היתה מיותרת.

טרם ראיתי את העונה השמינית

אני מחכה לאוקטובר, אבל אני אכתוב איך אני רוצה שזה ימשיך: גרייס מגלה במפתיע שמציעים לה להיות רוכבת מקצועית ברודיאו במקסיקו, וגם מציעים לה על זה הרבה כסף, אז אחרי לבטים רבים היא מחליטה לעזוב (ברוך שפטרנו). בעוד קייט שבורה מהעדרות של ריילי (מודה קראתי ספויילרים), מופיע דייב. הוא חזר מאפריקה כיוון שמאוד התגעגע לקייט, ומחליט לנסות שוב את היחסים איתה. אינגריד שרוצה את מרכוס, מתבלבלת בגלל דייב, שסוחף אותה עם ההומור המיוחד שלו (אתם בטח זוכרים את הפרקים האלה), והיא מתנדנדת בין מרכוס לדייב. סטיבי מגדלת לבד את התינוק שהיא קוראת לו אלכס על שם אביו, כיוון שהוא אף פעם לא נמצא. אלכס מגדל את הילד בשלט רחוק, דרך שיחות וידיאו (שגם בהם הוא לובש אותה חולצה. מסכן, בטח נגמר לו הכסף לקנות חולצות חדשות). ולמען האמת, שמה את עיניה במרכוס, כי לבד קשה להיות. הוא מרגיש צורך לעזור לסטיבי לגדל את האחיין שלו, כיוון שאחיו לא בסביבה, וככה היחסים בניהם מתחממים, אבל מרכוס מתלבט בין החובה שלו לסטיבי, לבין אהבתו הלוהטת לאינגריד וזהו, בינתיים נגמרו לי הרעיונות....

yafash7

New member
רוחמה היקרה

למה? למה? למה את לא התסריטאית של הסדרה הזו? את אשמה בכל שהסדרה הדרדרה. אני מוצאת אותך אשמה. סתם. הלוואי ולתסריטאים היה קצת מהדמיון הפורה שלך ואז היינו ממשיכים להנ ות.

למעלה