שאלון מוזיקה לפורום

../images/Emo17.gifשאלון מוזיקה לפורום../images/Emo17.gif

כולם מוזמנים לענות כדי שנכיר טוב יותר, הפעם בנושא מוזיקה
.
אתם מאזינים לרדיו בבית?
ובמכונית/בדרכים?
איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ?
אתם קונים דיסקים?
באיזו תדירות?
איזה דיסק קניתם אחרון?
מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה?
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?
אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים?
מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם?
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?
אוהבים שירים ישנים?
מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית?
איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים?
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?
אוהבים לשיר?
מוכשרים בזה?
זוכרים מילים של שירים בע"פ?
מנגנים במשהו?
יש לכם להקה? (השאלון לקוח מפורום סקרים ושאלונים© בתפוז)

התשובות שלי../images/Emo79.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית? לפעמים.
ובמכונית/בדרכים? בד"כ לא.
איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? לצערי בנאלי - גלגל"צ, לפעמים גם רדיו חיפה קצת.
אתם קונים דיסקים? לא הרבה, אבל כן, מקוריים.
באיזו תדירות? פעם בכמה חודשים, לפעמים קצת פחות או יותר.
איזה דיסק קניתם אחרון? מעדיף שלא לענות
מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? מוסיקה 24.
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? מה לעשות, כן.
אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? לצערי אני בד"כ "תקוע" ופחות אשמע מיוזמתי אמן חדש, הלוואי וזה ישתנה.
מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? מוזיקה עברית, פופ, קצת רוק.
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? בד"כ לא
אוהבים שירים ישנים? מאוד
מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? כיום יותר ישראלית, בעבר לועזית.
איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? מירי מסיקה.
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לא
אוהבים לשיר? לא
מוכשרים בזה? חושב שלא
זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן, יש לי מאגר אדיר בזכרון.
מנגנים במשהו? קצת אורגן בעבר.
יש לכם להקה? לא.

the only DaRdAr

New member
עונהההההההה../images/Emo70.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית? כן ובמכונית/בדרכים? כן איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? גלגל"צ אתם קונים דיסקים? כן באיזו תדירות? תלוי מה יוצא, משהו מעניין, או משהו שאני רוצה איזה דיסק קניתם אחרון? שיר נולד
מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? ערוץ 24 אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? צורבת אבל לא לעמצי בעיקר לחברות שלי אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? הייתי "תקועה" הרבה זמן על הבקסטריט בויז ועל בריטני ואברין ליון..אבל זה עבר...עכשיו אני לא "תקועה" על מדהו ספציפי..אבל העיקר על לירון
מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? יש הרבה בוא נגיד מה לא...מזרחי, דיכאוני והאוס אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? כן אוהבים שירים ישנים? כן
מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם... איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? היום אני אוהבת כל מיני...מירי מסיקה, מטרופולין, בית הבובות, הראל מויאל...ויש עוד הרבההההההההה רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? כן הרבה פעמים...אפילו כל יום
אוהבים לשיר? כן..זסה החלום שלי
מוכשרים בזה? כן..אני חושבת
זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן תלוי איזה שירים מנגנים במשהו? באורגנית יש לכם להקה? לא...אבל היה נחמד אם היה לי
רון מה יהיה עם השממה הזאת

Inbar789

New member
אני^^.../images/Emo103.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית? בטח :] ובמכונית/בדרכים? כנ"ל P: איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? גלגלצ
אתם קונים דיסקים? כמעט שלא
באיזו תדירות? רק כשיוצא דיסק ממש ממש ממש יפה P: איזה דיסק קניתם אחרון? שירי מימון
מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? 24 :] אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? כן
אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מה שיש ברדיו P: מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? הכל חוץ ממזרחית ודיכאון אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? אם אני יודעת שיש להם טעם טוב P: אוהבים שירים ישנים? כןןן
מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? ביטלס
ואלטון ג'ון:] רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לא רוקדים אבל מקשיבים P: אוהבים לשיר? כן :] מוכשרים בזה? אני חושבת
זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן מנגנים במשהו? פעם ניגנתי בפסנתר.. יש לכם להקה? נופ..

BlaBluShit

New member
תשובות

אתם מאזינים לרדיו בבית? נופ ובמכונית/בדרכים? נופ איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? לא שומת רדיו.. אתם קונים דיסקים? יאפ באיזו תדירות? פעם קניתי יותר.. איזה דיסק קניתם אחרון? הדיסק השני של גוד שארלוט.. עד שהזמינו לי אותו.. =\ מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? כמעט ולא צופה בערוצי מוזיקה בטלוויזיה.. אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? יאפ אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? גם וגם.. יש להקה שאני "תקועה" עלייה מלא זמן בעצם יש כמה כאלה ותמיד אני מנסה עוד ועוד להקות.. מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? פאנק, ואימו, רוק... אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? לפעמים אוהבים שירים ישנים? כן.. יש כמה.. מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית.. איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? יש המון.. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? רוקדים? לא ממש.. אבל לפעמים יש ת'קטע עם הגיטרה הדימיונית חח לא שאני צריכה כי לי יש שתי גיטרות.. נההה אוהבים לשיר? יאפ מוכשרים בזה? יאפ זוכרים מילים של שירים בע"פ? יאפ מנגנים במשהו? יאפ בבאס וגם בגיטרה לא באס יש לכם להקה? יאפ

Alin15

New member
Me

אתם מאזינים לרדיו בבית?ממ..לא..בשביל מה יש MP3?חח.. ובמכונית/בדרכים?ברור.. איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ?100FM אתם קונים דיסקים?כן.. באיזו תדירות?ממ..תדירות בינונית.. איזה דיסק קניתם אחרון? למעשה קניתי שלושה דיסקים אחרונים..קולדפליי,מיי כימיקאל רומנס ועברי לידר הDVCD..:) מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה?MTV אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?ממ.. אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים?אני מנסה חדשים כל הזמן..אבל הסגנון שלי קבוע..יעני אני לא אלך עכשיו לשמוע מזרחית כי אני לא אוהבת את זה..:/ מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם?רוק וכאלה..לא כבד.. אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?תלוי איזה אחרים..חח.. אוהבים שירים ישנים?יש כאלה שירים ישנים טובים ויש כאלה שלא.. מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית?אותו דבר...יוצא לי יותר לשמוע לועזית אבל עוד מעט לירון מוציא את הדיסק אז זה ישתנה
איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? עברי לידר,לירון לב..COLDPLAY,OASIS,MCR,HIM,ROLLING STONES..ועוד.. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?כשאין אף אחד בבית..
אוהבים לשיר?כן מוכשרים בזה?לא חח..מה לא צריך להיות מוכשרים כדי לשיר..חח..
זוכרים מילים של שירים בע"פ?לפעמים.. מנגנים במשהו?גיטרה יש לכם להקה?נופ..

תשובותיי

מאזין לרדיו בבית? לא במכונית/בדרכים? כן תחנת רדיו? גלגל"צ קונה דיסקים? לא באיזו תדירות? לא קונה כמעט דיסקים איזה דיסק קניתי לאחרונה? הדיסק האחרון שקניתי היה של ריטה בשנת 2003. מה ערוץ המוזיקה בטלוויזיה שאנהי צופה בו? לצערי, אין זמן לצפות בטלוויזיה. צורב דיסקים עם מוזיקה? כן תקועים על אומנים קבועים? לצערי הרב כן. סגנון מוזיקה אהוב? הכל חוץ ממזרחית, רוק כבד וטראנסים מקשיב להמלצות של אחרים? כן אוהב שירים ישנים? לא כ"כ. תלוי איזה. מוזיקה ישראלית/לועזית? גם וגם זמרות אהובות? ריטה, אחינועם ניני ומירי מסיקה רוקד בבית עם מוזיקה פול ווליום? זה נדיר אבל זה קרה לי כמה פעמים אוהבים לשיר? מאוד. זה אחד התחביבים הכי דומיננטים שלי. מוכשר בזה? ממש לא, אבל אכפת לי. זוכר מילים של שירים בע"פ: כן, הרבה מנגנים על משהו: פעם אורגנית, היום כלום להקה? לא

Tauwasser

New member
נו, לראשונה אני אטרח לענות :)

אתם מאזינים לרדיו בבית? לא ובמכונית/בדרכים? בעיקר לשירים בIPOD או בדיסקים איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? FM106- קול הקמפוס . ו-88FM אתם קונים דיסקים? כן באיזו תדירות? בעבר גבוהה, כיום נמוכה איזה דיסק קניתם אחרון?אני חושבת משהו של ה MANIC STREET PREAVHERS מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? לא צופה אבל בפעמים הנדירות אז ערוץ 24 ו MTV2 אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? אין צורך, לרוב מעבירה שירים לIPOD, אם אני צורבת זה לחברים (כן, אני פושעת פיראטית :) ) אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? אני מעריצה נאמנה של אמנים ספציפיים ואלך איתם באש ובמים. במקביל נחשפת להמון דברים חדשים, זו כמעט אובססייה אצלי, להיות UPDATED ולהיחשף לכמה שיותר. מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? רוק אלטרנטיבי וNEW WAVE וDARK WAVE (הרבה אייטיז) אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? כמובן! זו ה-דרך להיחשף לדברים חדשים. אוהבים שירים ישנים? מתה על שירים ישנים, בלי ידיעת/אהבת העבר, אין עתיד מוזיקלי :) מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית?זה לא עניין של העדפה, יש יותר להקות לועזיות שאני אוהבת מישראליות אבל לו היה מבחר יותר גדול אני מניחה שהייתי מגלה שההעדפה שלי היא ממש 50%-50% איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? יש כ"כ הרבה,אני אתמקד באהובות ביותר, DEPECHE MODE, QUEEN, MANSUN, PLACEBO, ESTHERO - ומבחינת ז'אנרים, הרבה בריטרוק, הרבה טריפ הופ, אלקטרוני לסוגיו. ואייטיז. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? כל הזמן, אפילו כרגע! יש לציין שקשה להקליד ולרקוד בו זמנית :) אוהבים לשיר?כן מוכשרים בזה? לא מזייפת ולא הושתקתי עדיין, אז נניח שאני לא נוראית אבל רחוקה מלהיות לירון לב הבא, בוא נאמר :) זוכרים מילים של שירים בע"פ? הכל, בכמויות מטורפות, אני הנקסט קוטנר בקטעים האלה :) זוכרת מילים, שמות להקות, עובדות שלא הכרחי לדעת, הכל נכנס איכשהו לראש ולא יוצא. מנגנים במשהו?גיטרה ובעבר אורגן. יש לכם להקה?לא, פחד במה וחוסר זמן מטורף :) למרות שזה יכול להיות נחמד..

moshavnikit

New member
עונה

אתם מאזינים לרדיו בבית? בלילה בעיקר ובמכונית/בדרכים? שמה דיסק איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? גלגל"צ אתם קונים דיסקים? לעתים רחוקות
באיזו תדירות? -- איזה דיסק קניתם אחרון? סינרגיה- שכחתי את השם של הדיסק מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? 24 אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? כן אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? זה לפי שירים בעיקרון.. אני פשוט שומעת ברדיו או בערוץ 24 מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? ישראלי, פופ, רוק.. קצת מהכל אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? קצת אוהבים שירים ישנים? כן מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? (אני אתן רק ישראלים כי יש הרבה) לירון, מישה, היהודים, סינרגיה, אלון דה לוקו, סאבלימינל, וכו' רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לא אוהבים לשיר? כן
מוכשרים בזה? לא זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן מנגנים במשהו? לא יש לכם להקה? לא :0)

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo210.gif גמני עונה

אתם מאזינים לרדיו בבית? כן, מה שאמא מדליקה... ובמכונית/בדרכים? יש קליטה מורבנת
, אז בדר"כ לדיסקים איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? בדר"כ רשת ג' או גלגל"צ אתם קונים דיסקים? לא הרבה באיזו תדירות? כנ"ל איזה דיסק קניתם אחרון? JLP של אלאניס, גרסת אנפלאגד
מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? לא רואה הרבה בכלל, אבל 24 אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? כדר לא, בעידן הMP3 אין צורך
אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? גם וגם מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? רוק, פופ לא קיטשי מדי אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? כן, אם אני אוהבת את הטעם שלהם במוזיקה אוהבים שירים ישנים? כמובן
הכיטוב! מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? תלוי בתקופה... כרגע זה נוטה יותר לכיוון מוזיקה לועזית, אבל בעיקרון נדמה לי שיותר ישראלית. איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? ביטלס, רובי וויליאמס, משינה, עברי לידר, אביתר בנאי, אלאניס מוריסט, אואזיס, עידן רייכל ועוד כל מיני. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לא אוהבים לשיר? כן מוכשרים בזה? לא
זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן, לא מעט מנגנים במשהו? ניגנתי כבר על כל כלי אפשרי בערך, אבל גם הספקתי עם כולם די מהר יש לכם להקה? לא

nina88

New member
עונה:)

אתם מאזינים לרדיו בבית? לא כ"כ ובמכונית/בדרכים? כן איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? גלגל"צ אתם קונים דיסקים? לפעמים באיזו תדירות? נמוכה
איזה דיסק קניתם אחרון? משהו של THREE DOORS DOWN נראה לי מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? 24 אבל גם זה בקושי אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? פעם ב.. אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? גם וגם
מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? אפשר להגיד שרוק, אין משהו מסויים.. אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? כן, למה לא? אוהבים שירים ישנים? כן
מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם
אי אפשר לבחור. איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? יש הרבהההה אין לי כח לפרט
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לא ממש:| אוהבים לשיר? לא.. מוכשרים בזה? לא. זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן
מנגנים במשהו? ניגנתי בפסנתר.. יש לכם להקה? הלוואי!!

עונה!!

אתם מאזינים לרדיו בבית? ובמכונית/בדרכים? אממ בד"כ לא...
איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? אם אני שומעת אז רשת ג' כי גלגלצ מעצבנים אותי כבר!!! למרות שמדי פעם יש לרשת ג' דחף מזרחי מלחיץ במקצת...
אתם קונים דיסקים? בוודאי...
באיזו תדירות? חח די גבוהה.. גבוהה מאוד...
איזה דיסק קניתם אחרון? אבי גרייניק, מומלץ בחום רב!
מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? נה.. משעמם
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? בד"כ לא... רק אם אני צריכה משהו מיוחד...
אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מנסה הרבה.. אני לא בעד להיות תקוע
מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? אין סגנון מיוחד, אבל יש לי אהבה מיוחדת לשירים ישנים...
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? בטח! אני אוהבת לנסות דברים חדשים!
אוהבים שירים ישנים? מאוד מאוד...
מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית בד"כ אבל אם המוזיקה טובה אז השפה לא כל כך משנה...
איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? וואו.... אממ זה המון.. רמי קלינשטיין, גלעד שגב,מאור כהן,אבי גרייניק, יהודה פוליקר, מאיר בנאי.. ועוד נספחים...
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? חחח לא ממש.. לא התחום שלי
אוהבים לשיר? מאוד מאוד מאוד וכו'
מוכשרים בזה? אממ אפשר לומר... אני לומדת פיתוח קול גם..
זוכרים מילים של שירים בע"פ? ברור..
מנגנים במשהו? פעם ניגנתי.. עכשיו לא
יש לכם להקה? חח לא

liatli9

New member
אני אני

אתם מאזינים לרדיו בבית? לא ובמכונית/בדרכים? כע איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? גלגל"צ אתם קונים דיסקים? כע בטח! באיזו תדירות? פעם בחודש - חודש וחצי. או כשיוצא אחד שאני ממש רוצה איזה דיסק קניתם אחרון? אביב גפן- עם הזמן מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? MTV2 אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? לפעמים אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? יש כמה שאני תמיד אשמע אבל תמיד מנסה חדשים.. מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם?לא משו מוגדר.. פאנק רוק, רוק, רוק ישראלי.. כל מיני=] אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?תלוי איזה סגנון אוהבים שירים ישנים?לא ממש מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית?קשה=[ איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים?הרבה.. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?רק עם חברות חחח אוהבים לשיר?לאלא מוכשרים בזה?ממש לא זוכרים מילים של שירים בע"פ?כע מנגנים במשהו?קצת גיטרה ועכשיו התחלתי תופים יש לכם להקה?כעכע עם אמילע החומט ועוד 2 חברות!! זהו

NeTa MuFlEtA

New member
MUSIC ITS MY LIFE../images/Emo168.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית?בטח. גלגלצ 24 שעות ביממה ב
בחדרי הקט. ובמכונית/בדרכים? שמעו, אילו והיתה לי מכונית, ברור.
אוטובוס נחשב
איזו תחנת רדיו אתם שומעים בדר"כ? גלגלצ. אתם קונים דיסקים? בטח. כשיש מאני. באיזו תדירות?מתי שבא לי ונשמע מעניין, ויש גם כסף, קונה. איזה דיסק קניתם אחרון? השבט
מה ערוץ המוזיקה שאתם צופים בו הכי הרבה בטלוויזיה? 24, בקושי, שמשעממם. אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? אנלא אשקר, משתדלת שלא. אתם "תקועים" על אותם אמנים, או מנסים חדשים? תמיד מנסה חדשים, כי יש תקופות חדשות ואומנים חדשים יוצאים לאור אבל תמיד עם הישנים באוזניים. מה סגנון המוזיקה האהוב עליכם? אני אחת ששומעת הכל, בעיקר רוק ורגאיי. אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? ברור, אבל זה לא אומר שארוץ לחנות הקרובה לקנות תאלבום האחרון של אותם מומלצים
אוהבים שירים ישנים? הכי
מעדיפים מוזיקה ישראלית או לועזית? אותה מידה. תלוי מתי. איזה זמרים,זמרות,להקות אתם אוהבים? באמת שיש המון. אני יותר אוהבת שירים ולא זמרים או להקות שונות. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לפעמים
תמיד
אוהבים לשיר? מאד
מוכשרים בזה? אה.. תשאלו את מכריי, לא אותי. זוכרים מילים של שירים בע"פ? בטח. מנגנים במשהו? אני יודעת קלידים וגיטרה בקטנה. אה גם מנדולינה
יש לכם להקה? אני אהיה סוליסטית
אחלה שאלון שבעולם

למעלה