שידורים חוזרים

flymy

New member
שידורים חוזרים של פרקים 1-3

מחר יהיו שידורים חוזרים של שלושת הפרקים הראשונים של פיק אפ בשעה 00:25 ... לא הכי פרקטי אבל אפשרי אם תכוונו טיימרים בוידאו

tom12346

New member
כוסעמק אין שידורים חוזרים לסדרה הזו

מזה אין שידורים חוזרים לסדרה מה הם חושבים שכולם יכולים לראות את הסדרה במועד אחד מזה השיר שלנו טלנובלה בע"מ אהבה מעבר לפינה לכולם יש שידורים חוזרים יום למחרת ובסוף שבוע כל הפרקים מזה אמור להיות !?< איזה לא רצייניים

er 4ever

New member
דבר ראשון שקול מילים...

אין צורך לקלל
להבא הודעות כאלה ימחקו...

flymy

New member
שידור חוזר של 10 פרקי פיק אפ../images/Emo70.gif

פרסום ראשון של האתר הלא רשמי של ערוץ 10 ערוץ 10 ישדר את עשרת הפרקים הראשונים פיק אפ בשידור חוזר במועדים הבאים : ביום חמישי החל מהשעה 00:25 ישודרו פרקים 1-3 ברצף ; ביום שישי החל משעה 01:15 ישודרו פרקים 4-6 ברצף ; ביום שבת החל משעה 00:15 ישודרו פרקים 7-10.
תגידו לכל מי שהחמיץ - כי ממש כדאי לראות

flymy

New member
מנהלת יקרה,

תכתבי את העניין עם השידורים החוזרים למעלה, כי כבר פנו אליי במסרים ועדיף שכולם יידעו ככה

SeXxy GirL 2

New member
חחחחח

ואו איזה שעות מעולות! משו משו.. אוי נו באמת... מה זה הדבר הזה? ואם אני עייפה או משו אז מה אני אשאר ארע.. יוו...

er 4ever

New member
התכוונת אשאר ערה... נכון../images/Emo35.gif

ו... בשביל זה יש וידאו

לא הבנתי למה מהתחלה לא היו חוזרים..

חבל שלא חשבו מוקדם על שידורים חוזים... כילו לא תמיד יוצא לראות בשעה הקבועה..

Tesseract

New member
אפשר גם..

יש גם אפשרות לראות קטעים נבחרים מפרקים שפיספסתם כאן: http://www.tapuz.co.il/pickup/video.asp

ortalo0o0sh

New member
האמת שעושות ממש מאוחרות ..

אני לא ראיתי את הפרק הראוןש ואני ממש רוצה לראות אותו היום אבל אי מתה מעייפות!! מקווה להישאר ערה =/

flymy

New member
בקרוב יוחלט על שידור חוזר קבוע

ע"פ מה שידוע לי הערוץ שוקל בין שתי אופציות לשידור חוזר : שידור חוזר יומי בלילה או שידור חוזר ביום שישי של כל פרקי השבוע (כמו של טלנובלה בע"מ). הכיוון הולך יותר לשידור חוזר שבועי ביום שישי, אבל יש חשש שהרשות השנייה תאסור על זה בגלל שיש בסדרה תוכן "לא הולם" לשעות השידור הללו.

למעלה