שירה וטרי - סיפור אהבה או סתם ?

רינת160

New member
טירה ושרי - וואוווווווו

הקאע האחרון שלהן היה מרגש אפילו.. כל הכבוד לחשופים שהלכה עם הקטע שלהן עד הסוף מה שלא קורה היום כמעט בטלויזיה הישראלית בנושא כזה

andy181

New member
הסוף של טרי ושירה?

כל העניין של טרי ממש מוזר... אם ככה יגמר הסיפור בינהן זה פשוט מגוכך לפחות היו עושים איזו פרידה נורמלית...

FreshF5

New member
לפי איך

שהתסריטאים מורחים את הסיפור, אז המצב לא נראה מזהיר מה שכן, מקווה שהן תהיינה ביחד נחמד לראות משהו קצת שונה מעבר למצופה

FreshF5

New member
ממה שאני רואה

טרי גם אוהבת את שירה (בפרק 51, המבט של טרי על שירה, אומר הכול) רק מה, טרי היא טיפוס חופשי, שאוהב אתגרים אך גם את המרחב שלו ושרגיל לשלוט במצב קל היה לה יותר כששירה הייתה מרוחקת... זה רק אתגר אותה יותר ברגע ששירה מתחילה לפתח כלפיה רגשות, להתקרב אליה ולהיות היוזמת, זה מאיים על המרחב שלה כמו כן עוצמת הרגשות שלה ו"הסכנה" באיבוד השליטה (של טרי) גם מפחידים אותה, ולכן היא מתרחקת. מניסיון, אני יודעת שטרי כן תתקרב בחזרה לשירה. רק מה, עכשיו זה תלוי בתסריטאים וכיצד הם יחליטו להמשיך את הסיפור שלהן. ואני לא מאמינה שאחרי שהם הוציאו את שירה מהארון, הם יכניסו אותה בחזרה אגב, אני חייבת לציין שטל נרובאי (טרי) היא שחקנית מעולה שאכן מצליחה להיכנס אל הדמות ולהעביר את המסרים נכונה, לדעתי גם נעמה שנדר (שירה) לא רעה, הדמות שלה אמורה להיות טיפוס קר ומופנם והיא גם מצליחה להעביר את זה

andy181

New member
האמת פרק 51 ממש לא זכור לי..

מה היה שם? לא הבנתי, "מנסיון" הכוונה מספוילרים שהן יהיו ביחד או פשוט שזה נראה לך ככה הגיוני מהחיים? לפי דעתי בסוף שירה תהיה עם איתן וקשה לי להאמין שהיא וטרי יחזרו, אבל בשביל זה נצטרך להמשיך לצפות. אממ את המשחק של נעמה אני ממש לא אוהבת עוד מהעונה הראשונה אחת היא אחת מהשחקניות הפחות טובות שיצא לי לראות. טל בסה"כ די סבבה חבל שהדמות שלה לא יותר מרכזית ובמקום זה אנו נאלצים לראות את הדמות הלא מעניינת של גלי ארזי.

FreshF5

New member
מניסיון

לרוב (עניין שאני עובדת עליו), וממה שאני זוכרת על עצמי ולפעמים עדיין, אני בנאדם שאוהב את המרחב שלו וגם לשלוט על המצב ברגע שמישהו מאיים על זה או מתקרב אליי יותר מדיי (הבעת רגש יותר מדיי או הופך תלותי) אני מתרחקת קצת (בסוף מתקרבת בחזרה...) וזה לא נראה לי הגיוני, הרגש עובד הרבה אצלי.... בגלל זה קל לי לראות את זה אצל טרי (ובגלל זה בעיניי טל מצויינת כי היא מצליחה להעביר את התפקיד) נעמה כמו שציינתי עושה את שירה, כי ככה שירה צריכה להיות (יש אנשים כאלה) וזה לא קשור למשחק שלה אלא לאישיות של שירה. גלי

רינת160

New member
../images/Emo58.gif לפי התקציר של הפרק של היום מ-YNET

שירה וטרי נפגשות וכנראה ששירה ניסתה להתקרב אליה (מה שלא היה בפרומו), ואז טרי אומרת לה שהיא הלחיצה אותה ושהיא לא מחפשת משהו רציני ואז כששירה מסתכלת עליה במבט מאוהב כזה זה נראה שטרי מאוד לחוצה מזה כאילו היא רוצה אותה אבל פוחדת להתאהב... לא יודעת ככה זה נראה היום תראו אחרי הסצינה הזאת אני לא מאמינה שהן לא יהיו יחד בסוף

evaed

New member
כן יש כמה סצינות מדהימות! לא היה אופיר ומירי

באסה!!!!

FreshF5

New member
אני רואה שזה כ"כ ריגש אותך

עד שהתבלבלת באותיות :), חמודה... וכן .... רק מה, היתה לי תחושה שטרי תגיב לשירה בצורה שהיא הגיבה בסוף הפרק.... מקווה שיפתיעו אותנו בסוף, כמו היום.

למעלה