שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
../images/Emo17.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo17.gif

מספר פרק : 63 שם הפרק : האדם השלישי י כל מה שקשור לפרק - לכאן
וכל מה שלא קשור - יזרק ל
צפייה מהנה ,

קשה לעכל ..

דניאל ואלקנא
גידי סוף סוף מתחיל לקבל אותם כזוג. השאולי הזה נראה לי חשוד משהו ומשהו לא נראה טוב .. ו .. כל הזמן יש לי הרגשה שמירב התחתנה עם מוקי (בעל המניות) אין לי מושג עם מי היא התחתנה אבל זאת ההרגשה שלי.

BABELICIOUS

New member
בעניין של מירב ומוקי... וואלה, לא חשבתי על זה

אבל זה לא נשמע לי מופרך...

izik79

New member
יש מצב!!!!! ../images/Emo2.gif

וואלה לא חשבתי שהבעל המסתורי של מירב יכול להיות מוקי. מעניין

nik name

New member
היי ,אני עליתי על התאוריה הזאת

שמירב התחתנה עם מוקי ,כבר מהשבוע שעבר
זה שהיא מנסה להסתתיר את זה ומוקי כבר סלח לה ,רומז משהו..לא?

Paz Love Gal

New member
יש משהו,../images/Emo152.gif

כול פעם שהם מתנשקים וכאלה היא מסתכלת בקנאה. אולי D::

חחח הסדרה נגמרת עוד 7 פרקים?! O = + ../images/Emo58.gif

זה ממש לא נראה ככה, פתאום מביאים לנו התפתחויות חדשות בגזרת בנצי, כל הקטע עם טרי ואלקנא... ומה יקרה עם שמעון, ראובן, תחייה וכל זה ? ומי בכלל הילד של סמדר חחחח .. דברים אפילו לא נראים כאילו הם מתחילים להיפתר! הקיצר לדעתי... הם יעשו סוף ממש ממש פתוח O =
ענק שבטח מישהו כבר כתב פה אבל בכל זאת.. למטה - מי שלא רוצה שלא יקרא! אז ככה: מתוך ראיון עם אנחל בונני במעריב לנוער נודע שגלי לא תמות. יותר נכון התקבל רמז עבה מאד. אנחל אמר: אני לא יכול לומר בוודאות, אבל מה שבטוח זהשאני משתתף בעונה השנייה, ומה זה אופיר בלי גלי ? - אני תוהה: ייתכן שסצנת "המוות" של גלי תתרחש בסיום העונה השנייה ולא הראשונה? O= -
נוסף: כתבי מעריב לנוערמ גיעים לאולפני חשופים כאשר מסתיימים צילומי העונה הראשונה, הסצנה האחרונה שמצולמת וככל הנראה תסיים את העונה : גידי, מרב ו .. סמדר עומדים בחדר הבקרה מופתעים מרעידת אדמה שתקפה את ישראל , דרך מעולה להיפטר מדמויות לא? P =

hot3tv

New member
לאלאלא יש 80 פרקים!! לא 70!!!!

לחשופים יש 80 פרקים וזה אומר שעוד 17 פרקים חשופים נגמרת, מה שאומר שבתאריך 18.9.08 הפרק האחרון ישודר. ואני בטוח ב- 1000000000000000% שיש 80 פרקים!

adidasabc

New member
../images/Emo58.gifלגבי הספוילר השני שלך...

הרעידת אדמה תהיה בפרק 67

NevaEva

New member
רק לי נראה שיתגלה שגלי לא בהריון?

נראה לי שבסוף יתגלה שהיא לא בהריון כשהיא תלך לרופא, כי אחרת לא היו מדגישים את הקטע של הבדיקה עם הרופא כל כך, לדעתי. עוד משהו - חלק אמרו בשרשורים קודמים שגלי יכולה להחזיר את עצמה עם ההריון - לא נראה לי. הם פיטרו אותה לא בידיעה שהיא בהריון, לכן היא לא יכולה להאשים אותם בפיטורים על זה שהייתה בהריון. לא כמו סמדר, שידעו שהיא בהריון כשפיטרו אותה. יכול להיות שאני טוה לגבי שניהם. XD

../images/Emo47.gifשימי הזה כריש,גלי חמודה

איך אופיר ממש מגעיל רק רואה רגלים יפות כולו ישר נופל בפח טליה ממש מקרקסת אותו גלי חכמה נכנסת בכוולם לא בוחלת באמצעים כל הכבוד לה על מה שעשתה לאמא שלה כל סיפור עם אלה ריקי ואחד של בצני ממש משעמם ודפוק אבל כרגיל ריקי ממש מעולה יחסית שימי הזה מניאק רציני ,מה שעושה לשירה,מגיע לה שתסבול קצת לא יזיק אחרי מה שעשתה לגלי שסומכת עליה

PRINCESS GINA

New member
אני חושבת שריקי וגידי יהיו ביחד בסוף...

הם איכשהו התאהבו דרך הסיפורים האירוטיים באינטרנט...

BABELICIOUS

New member
גם לי נראה, וזה כ"כ סימבולי שזה בערב שהיא

הייתה אמורה לספר לאיתן על ההריון.

למעלה