שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
../images/Emo17.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo17.gif

מספר פרק : 68 שם הפרק : אפטר שוק כל מה שקשור לפרק - לכאן
וכל מה שלא קשור - יזרק ל
צפייה מהנה ,

shellram1975

New member
אני מרחמת על תחיה... כל השנים האלה לא

הצליחה להתגבר על אובדן ראובן שהלך להיות עם מלכה. מסכנה.... פתאום משהו עצוב מתוכה השתחרר

meital91

New member
איזה פרק וואו

תחיה מלכה ומירב בחדר אחד,אני חייבת להודות שמשהו במירב השתנה,אבל רק כשזסה קשור לבעל המסתורי. ומילא תחייה שבפוביות,אסבל מה קשורה מירב לסכסוך בינהן??ואיך היא אומרת למלכה האם היא חשבה על זה?הרי זה בעלה.... טליה חותכת ורידים וואי זה עשה לי כזה צמרמורת,זה מפחיד מדי....היא השתגעה בגלל אופיר... וגלי לדעתי מתכננת את הנקמה שלה...... ולמה לקח כל כך הרבה זמן להרים שידור?זה היה הרבה יותר מעניין אם הם היו עולים ראשונים!אבל שירה שיחקה יפה היום... פרק טוב...

8דושנקה8

New member
דניאל- "בוא נעשה את מה שכתוב בתנ"ך שכל הזוגות

הנשואים עושים" אלקנא- נתפלל? דניאל- סקס
הקטעים עם תחיה מלכה מרב וטליה אלה אופיר היו ממש חזקים! (גלי- לאלוהים יש הומור
) למרות שבקטע של תחיה לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.... וטליה חתכה את עצמה (אימא'לה!) למרות שברור (כמעט) שלא יקרה לה כלום.... (רק יבינו סופית שהיא חולת נפש....) ואיך מרב ושירה הצליחו להחזיק שידור! וששירה הסתכלה על שימי.... מאחורי ה-טלפרונטר? (איך שלא כותבים את זה כמעט בטוח שלא ככה
) פעם ראשונה נראה לי שהצלחתי לאהוב את הדמות שלה, (ואת הדמות של שימי משום מה
) כי בסך הכל היא לא רעה ושימי רק רוצה שיהיה לה טוב.... פעם ראשונה שהיא לא בכתה, או סתם דיברה בקול שעיצבן אותי
ושגלי דיברה עם איתן.... ומה הסיפור שלה? שתעשה כבר משהו! היא יודעת את האמת כבר 2 פרקים שלמים (
) והיא עדיין לא עשתה כלום (שידוע לנו לפחות) ונראית שלווה משום מה (ובצורה מחשידה...) או שגליא רזי היא משום מה דמות איטית במיוחד.... (איפה המזוודות בבריכה? והמחשב? והכדורים והסמים? מה היא פתאום נראית כול כך שלווה היא הדמות הראשית לא?)

8דושנקה8

New member
ושכחתי להוסיף את הטלפון המסתורי מבעלה של מרב.

הם דיברו על החדשות.... עוד הוכחה לכך שזה מישהו מוכר..... (אבל - כמו שכבר כתבתי... היא ומוקי?
) ובאמת השתנה בה משהו... כנראה בגללו (בזכותו
) ותיקון להודעה הקודמת: גלי ארזי - לא גליא רזי

יש מצב שזה הוא

בגלל שמתי שהוא אמר לגידי להחזיר אותה הוא אמר לו משהו כמו "אני הצלחתי לסלוח לה כבר, עכשיו תורך"

פרק טוווב ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

חח מלכה > "לי יש חיים טובים ,לך יש חיים טובים ,למירב יש חיים .. טוב למירב יש חיים פחות טובים אבל עדיין לכולנו יש חיים טובים"
חח איך סמדג' מתלהבת "איזה מלכה !! צרפתית היא יודעת ! מלכה
" טליה
איך אופיר המנאייק הזה צרח עליה שהוא לא אוהב אותה
[אבל לפחות אנחל חתיך אש
] מחכה למחר , למרות ששכחתי מה הסוף

../images/Emo47.gifשירה מלכה,סמדר יותר../images/Emo23.gif

איזה מצחיק לראות את תחיה ומלכה רבות ומירב נמצאת בניהם כמו שאומרים צחוק הגורל כנראה חסר שילכו מכות טליה סופסוף קיבלה את מה שמגיע לה מאופיר אבל לא רציתי שתגמור ככה תחתוך את עצמה היא פשוט חולת נפש ואלה מוצצת להם את הדם ונדחפת כרגיל שירה יצאה מלכה איזה יופי היא היתה בשידור ,יחד עם סמדר הנשמה הטובה הן צמד חמד הראו לכולם כמה הכוח הנשי שווה,בלי אופיר ובלי איתן הסתומים אלקנא ודניאל פשוט חיים בסרט ,כל העולם מתמוטט והם חיים בלעשות מצוות פרו ורבו לא איכפת להם מכלום ממש זוג הזוי ,אפילו גידי לא ידע מי צריך לשמור על מי כמו שגלי אמרה נחכה לרעידות שבדרך

למעלה