שירשור הפרק היומי

liron sa

New member
../images/Emo17.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif ../images/Emo17.gif

מספר פרק : 70 שם הפרק : מהומה על לא מהומה
שימו לב זהו לא הפרק האחרון -אלה יש עוד 10 פרקים
כל מה שקשור לפרק - לכאן
וכל מה שלא קשור - יזרק ל
צפייה מהנה ,

פיגמיסט

New member
פרק בסדר כרגיל קצת משעמם

ביקור הפתע של שלומית - יאוו גם היא מסרבת להבין שלא רוצים אותה יותר גלי מעצבנת אותי שהיא חושבת על עצמה האבא הוא בטח אופיר - יאוו הוא יהיה בשוקXD אני כבר מחכה לשבוע הבא לראות את התגובה של שירה שהיא תשמע שגלי יודעת עליה

../images/Emo47.gifגלי מלכה../images/Emo9.gifאני מחכה לראות את דן מנו

שירה הזו נוכלת מעניין אם היא תיקח את התפקיד של גלי בתור מגישה הראשית של החדשות איך אני אוהב את גלי עכשיו ,מצאה למי להגיד ולספר,למזולה שתרוץ לשירה ותספר לה שגלי גילתה עליה הכל כל הקטע של מלכה ממש דפוק היא פשוט אהבלה ,בעלה אומר לה שהוא אוהב אותה והיא לא מקשיבה דניאל הזו כרישה איך נכנסה בשלומית ממש אהבתי,אבל בסוף היתחרטה ,העיקר גרמה להבין שהמקום שלה הוא בהתנחלות ולא בתא עם אלקנא איזה מצחיקים ברק אריאל וסמדר בשלישיה ,סופסוף היא הבינה מה היתרון בלהיות עם שנים ממש חזקה הסמדר הזו

nik name

New member
זה כדי למתוח עוד קצת את הסדרה

אם היא לא היתה מספרת ,במקרה למזולה ... אז הסדרה היתה נגמרת:p אבל כדי להכניס עוד קצת מתח ,היא סיפרה לה ..

EFRATY10

New member
אז בטח גלי לא תספיק להתנקם בשירה,כי מזולה

תספר לשירה ושימי.

אושRתי

New member
גם אני חושבת שהיה פרק רגיל

עם קצת אקשן, מחכה לפרק של יום ראשון

עונה באיחור קל ../images/Emo3.gif

סבה"כ היה לנו פרק מרגש , מצחיק וקצת מוזר
אבל בסה"כ פרק בינוני - חשבתי שיהיה יותר אקשן לקראת סוף העונה הראשונה.
מחכה לפרק של יום ראשון

IkMfNiY

New member
די די די ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

זה כזה דבילי שגלי סומכת על מזולה, הרי מי קישר אותה אל מזולה?! גלי הבינה שלא צריך לסמוך על שום דבר ששירה עשתה! די, כבר אין כוח לעלילה הזו של גלי שירה! רק הייתי צריכה להוציא את זה, סליחה. יעל

havgu

New member
הסדרה הזאת זה עינוי סיני...

לוקחים בחורה ממש חמודה והורסים לה את החיים, ומפרק לפרק זה רק נהייה יותר רע. ונראה לי גם שהיא בכלל לא ידעה שאבא של שירה לא אשם באונס. נמאס לי - אני החלטתי לא לראות את הסדרה הזאת יותר...

למעלה