../images/Emo17.gifשל מי השורה הזאת../images/Emo17.gif
כל שבוע אני אבחר אחד מהשירים של גאנז ואתם תרשמו משפט או חלק ממנו שאתם הכי הכי אוהבים או מזדהים. והפעם: Sweet Child O' Mine אז שרשרו לכאן משפטים/קטעים שאתם אוהבים/מזדהים/מתחברים איתם שבוע רגוע
אני לא מתה על הליריקה של השיר (שירי אהבה פשוט לא עושים לי את זה), אבל בעיקרון אני אוהבת את החלק הזה: Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry וגם החלק של ה-where do we go? גם במחינת הביצוע בשיר וגם המשמעות של החלק בשיר, כי זה די נראה כמו שאלה שמופנית אל ארין באותה תקופה שהם במעט התגרשו ואז הוא כתב את השיר הזה. החלק הזה כאילו שואל אותה מה דעתה עכשיו אחרי שהוא כביכול הסביר לה כמה שהוא אוהב אותה ולא מוכן לוותר עליה בכזאת קלות.
זה לא שיר אהבה פשוט../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif
אם תסכלי על הבתים בשיר תראי שבבית הראשון אקסל מתאר ילדות יפה, דברים ש"היא" מזכירה לו מעצמו וכו'. ואז בבית השני הוא מתאר את הדברים הפחות נעימים בילדותו- שהוא היה צריך להתחבא ולחכות "שהסערה תעבור" ... לדעתי זה ממש לא שיר אהבה פשוט.
בעיקרון, למרות שזה אחד השירים הטובים של גאנז [הסולו!
], מבחינת ליריקס הוא די סתמי.. יו נואו. אבל הקטע הכי יפה לדעתי, Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry .
She's got a smile that it seems to me Reminds me of childhood memories Where everything Was as fresh as the bright blue sky Now and then when I see her face She takes me away to that special place And if I stared too long I'd probably break down and cry
She's got eyes of the bluest skies, As if they thought of rain I hate to look into those eyes, And see an ounce of pain הסיבה - תמיד אמרו לי שאם הייתי בת\השיר הזה היה בלשון זכר, המשפט הזה היה תפור עלי.