דובבו את התמונה!

../images/Emo17.gif../images/Emo151.gifדובבו את התמונה!../images/Emo151.gif../images/Emo17.gif

עד שמקפליי יוציאו דיסק חדש (ויפסיקו להתגרות בנו בטוויטר עם השירים החדשים
) צריך להחיות קצת את הפורום... אז מקווה שכולכן מכירות את המשחק
יש תמונה, דובבו אותה XD אני אשרשר לכאן כמה ו..

../images/Emo84.gifמדובוווובוות !

אני סתיו לילך ועוד חברה שקוראים לה מור פה :) . קיצר : דאגי - "יאווווו איזה עצירות ישלי
, אבל תודו שאני נראה סקסי בתנוחה הזאת, והפאה רק מוסיפה לי עוד" . דני- "אוי ואבוי, משהו נכנס לי לתחחחת !
, הוו זה נעים ." טום- "אוי תראו את הזבוב החמוד הזה שעל הקיר, אוי אני כזה כאפות" . הארי- "לא ראיתם את מה שיש לי מתחת לשמלה, נכון
אין עלינו, גאונות הדווווור!

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאני מדובבת!../images/Emo6.gif

דני: יא!!! אני כזה סקסי !!!! וואו ! דאגי: אוחח כן עומד לי הזין !! סוף סוף כן !!! טום: כן דאגי אני מרגיש...... הארי: הו המיקרופון הזה... כזה נעים.....

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן דאגי אני מרגישXDDDDD

חופשי! פייר זה נראה כאילו היד של טום באיזור המפשעה של הארי.

UltraViolet3

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחנקת ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif XDDDDDDDD

JuSt My LuCk

New member
דיבוב ../images/Emo3.gif

דני:"המכונית...(קולות הרקע: יאאאא המכונית) נסעה מהר (נסעה מהררררר) ועצר אותה שוטרררר( יאאאאא שוטררר)" קיצר דני חש זמר בלוז ><

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאחח אני כזאת טובה../images/Emo6.gif הפתעתי את עצ

מי אפילוXDDDDDD כפרעליי ^_____^

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifשיט שרשרתי לא נכון ../images/Emo122.gif

רציתי לשרשר לדיבוב שלי.. הו וול

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifבאיחור די רב חח אבל תקראו...

דני:הההלוו יה מנייאקים מי הביא לי את הממכנס הזה אני לא יכולל לזזוזז איתתוו!!! דאגי:אאחח נכנס לי משוו לתחת טום:די דוג,אתה לא צריך להתבייש תצהיר שאתה נטחן וזהו... הארי:ממ..נעים..חח הידיים של טום ודאגי... חח יצא קצת מגעיל אבל שטויות חח ככה הם הצטלמו לא אני :].

../images/Emo175.gifמדובבת!:)

דני:"אויי איזה צלמוש חמוד!,בוא תביא לי חיבוקי!!" טום:"איכסס מזה?יש אבק על המנורה הזאת!חייבים להעביר עליה סמרטוט!" דאגי:"ואיי מזה!?מצלמה!?שיואאוו איזה מגניב!!!!" הארי:"צלמוס,תודה שאני סקסי בטירוף והיית עושה אותי!"

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif מדובבת D:

דאגי - " גאאאד הצלם חתיך " הארי - "הוא חושב שהוא הכי סקסי הדני הזה " דני - " כולם יודעים שאני הכי סקסי פה " טום - " יא הנה כוכב שביט ! " חחחח מטומטם אני יודעת

למעלה