שרשור יום שלישי

Elor14

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo17.gif שרשור יום שלישי ../images/Emo17.gif../images/Emo17.gif

מה חדש בוילה? ספרו לנו :)

billc

New member
בלי פינים, זה גורם לשרשור ענק

בבקשה לא לשרשר לשרשור הזה

נעמה8080

New member
הם חושבים שזה מה שימשוך את הצופים?!

זה כל כך שקוף שהם עושים את זה בשביל רייטינג שזה עלוב. ומה פתאום הם יודעים על מה שהולך בחוץ?!

לונדרון

New member
רק לי נראה, או שאיתן

בימים האחרונים התחיל להתייחס יותר לקיומן של בנות אחרות בוילה (כמו ליהי, ענבר, ענת ועדי)?

easternstar

New member
אמרו שההפקה אמרה לו והוא אמר לדני

The show must go on..האמת שאם כעת יעזוב את דני ארי שניצל אותה הוא יוצא מניאק..כנראה שהוא משחק אותה.. לדעתי יש דרך פשוטה להרים את התוכנית והיא להגיד שהפמליה הנוכחית סיימה ליעץ ולהכניס 3 גברים רווקים חדשים ושווים.. אז יהיה בכל באמת פתוח ונראה ריאליטי אמיתי עם אינראקציות אמיתיות..

easternstar

New member
במקום לשפוך כסף על סלבס יכולים לתת רבע מיליון

פרס לזוג השני שיזכה בבחירת הקהל כדי שיתחילו להתמודד. גם רבע מיליון הוא פרס ראוי. (יחד עם המיליון שכבר התחייבו לבחירת הקהל כי כנראה שלגבי זה הם חתומים).

דידי 9

New member
לונדרון, ההפקה מנווטת את איתן הצנון.אוף הייתי

רוצה להיות שם לצנן את הצנון הזה! חוצפן...עכשיו פתאום אני רואה שרק מנייאק היה הולך לכזו תכנית

didush100

New member
איתן חשף את פרצופו והוא שחקן

אף אחת שם לא מעניינת אותו מלבד הכסף!!!

didush100

New member
כן הכל אצלו בדיליי

מזל שיש לו ציפור קטנה שלוחשת לו בדיוק מה לעשות איכססס אחרי אתמול הוא ממש מגעיל אותי היום בצהריים הכין עם דני ארוחת צהריים נכנס לחדר נתן לקרן נשיקה וחזר למטבח. מה זה?

הכול אצלו מתכונן מראש.

מכין ארוחת בוקר, לאחר מכן מנשק את קרן. ובצהרים פתאום מעוניין גם באורטל.

דידי 9

New member
הוא ינסה לקחת את המיליון, לעשות את דניאל-ואז

יבחר לו איזו אישה יבשה כמוהו. הכל שטויות. ולדעתי קרן לא תרצה אותו בהמשך. קרן לא סתומה

למעלה