שרשור יום שלישי

didush100

New member
אין לו סיכוי לזכות

מי שתהיה מולו תקח לגבי דני לדעתי הוא כבר עשה איתה משהו אני זוכרת שדניאל היתה בהסטריה באחד הבקרים ואמרה שהיא חייבת לדבר עם אמא שלה. ליוני היתה מחברת כי הוא היה אחראי על ההזמנות לצהריים והוא התכתב איתה ואמר לה שתבקש לדבר עם ההורים שלה. גם כל הסרטים שלה נראים יותר הגיוניים אם באמת קרה בניהם משהו

דידי 9

New member
דידוש יש לך ספק עדיין?! זה כל כך ברור שהיה ש

שם סקס! היא התנפלה על איתן ברמה של תכנית, והיא תאכל המון קש בקרוב לדעתי, כי היא הלכה מהר מידי-יותר מידי! עוד שניה איתן יגלה שהפאסון של דניאל היה רק בהתחלה, והיא אובססיבית, ומוטרפת! תזכרי מה אמרתי לך

didush100

New member
האמת שכבר אין לי ספק

זה ברור לגמרי החברים שלו יודעים את זה ורוב הבנות כבר הבינו שזה המצב. דרך אגב דני ממש מתוקה ותמימה וקרן רעה
הייתי חייבת

הוא סגור לדעתי על דני...מסונוור לגמרי

ולכן אם הצופים חכמים הם יעיפו אותה בהזדמנות ראשונה כדי לתת צ'אנס גם לאחרות..ואז תתחיל הדראמה. אחרת הסוף ידוע מראש.

Klayhamn

New member
וגם...

אם את היית חכמה היית מבינה שהצופים לא יכולים להעיף את דניאל בגלל שאיתן הוא זה שמדיח... הצופים רק יכולים להעמיד להדחה. ואם הוא נעול עליה, כמו שאת אומרת, הוא מן הסתם לא ידיח אותה

didush100

New member
איתן שחקן בשקל תשעים

וכולנו כבר יודעים למה הוא סגור על דני....... לדעתי הבנות שם צריכות להתרחק ממנו הבעיה היא שיש לו כח כי הוא מחליט את מי להשאיר בבית

הוא עושה את זה בלית ברירה

לצורך התכנית ורואים אתזה. דניאל תפסה אותו ב...כי זאת כנראה הדרך שלה עם בנים...(הסידור נראה לי , דניאל בלילה והשאר ב..יום) בשיחת היום של הבנות נשמע היום: "היא נתנה לו עד הסוף.." כרגע אין מתח בתכנית...הסוף כבר צפוי.

didush100

New member
גם נכון

אבל לפחות שיעשה את עם קצת יותר קלאס הוא כזה שקוף שזה כבר ממש מגוחך אני לא מבינה איך לעזאזל הוא עדיין שם

לונדרון

New member
מישהו שמע מה אורטל אמרה עכשיו?

שהיא הייתה אמורה להשתתף באח הגדול עונה שניה...האם רוב המלוהקים בתוכניות ריאליטי עוברים מאודישן אחד למישנהו עד שאיזו תוכנית מקבלת אותם, זה הרושם שמתחיל להתקבל אצלי. שלא מדובר באיתור "אנשים מהישוב" (כפי שאומרים), אלא באנשים מאוד ספציפיים.

didush100

New member
לא שמעתי

אבל זה נכון הם באמת עוברים מאודישן לאודישן ומחכים שמישהו ייקח אותם

JasPoint

New member
זה תמיד ככה

מי שרוצה להשתתף בריאליטי מנסה את מזלו באודישנים לכמה תוכניות. ברור שמדובר על אנשים עם רצון להתפרסם. משום מה בדור הבא הם לא נראים כאלה נואשים לתפוס פוקוס כמו בריאליטי אחרים. הם מעבירים את הזמן בשקט בלי ליצור יותר מידי פרובוקציות

שרית 68

New member
אורטל בסוכונות דוגמנות בגלל זה

אורטל גם עשתה כמה קליפים כמו אייל גולן ותמיר גל ,ורוב הבנות שם באו דרך סוכנים לתוכנית , מעניין איך אורטל היתה מסתדרת עם אלירז חחחח
יכל להיות מעניין לדעתי

למעלה