שרשור יום שלישי

didush100

New member
קרן דיברה על עצמה

ודיברה על כך שהיא מרגישה שאיתן משחק עם כל הבנות שם ושלה זה לא מתאים היא אמרה שהיא לא מבינה מה הקטע עם אורטל ושהיא מרגישה שיש כאן משהו מתחת לפני השטח. בהקשר הזה היא אמרה שזה לא הגיוני לה מי יגיע לגמר ואתי וליהיא אמרו לה שהן כנראה לא יהיו בגמר כי לסוף יגיעו רק אלו שאיתן יבחר.

sivan513

New member
לא בדיוק

תראי את הודעה של noaxxx מתחת, זה מה שהיה היא כן אמרה משהו על איתן ועל כך שלמה היא נכנסה לכל זה וזה לא מתאים לה ובלה בלה בלה

דידי 9

New member
קרן בגמר בטוח! אני מקווה רק שהיא תעיף את

איתן בשניה שהם יוצאים החוצה..שיסתפק בשמנה לשעבר השרלילה דניאל.בחורה מגעילה

didush100

New member
אני מקווה שהיא תעיף אותו כבר בבית

חתיכת שחצן סנוב יהיר ומתנשא

דידי 9

New member
אני לא הנזירה מאיסטוויק.מה לא יפה? היא

הייתה שמנה זו עובדה! ולדעתי היא נראית היום כמו גמל מבולבל גם בהליכה שלה, ואני לא רואה בה יפה או חתיכה. היא מעוותת

noaxxx

New member
אני בשוק ממה שקרן אומרת לאתי וליהי עכשיו

על האסטרטגיה שלה שתביא אותה לגמר עם אתי וליהי. היא בלחץ אטומי מאורטל: "אני לא מבינה מאיפה גברת ריקודי בטן נכנסה לנו לתמונה..." ומשהו בסגנון שזה לא היה בתכנון..... והיא עוד אומרת: "דניאל הלכה עד הסוף, אני לא אעשה את זה....." "אני מרגישה מטומטמת שהתקרבתי אליו..." ושהיא תהיה הכי שמחה אם אתי תיקח את המיליון ואמרה על עצמה שהקהל אוהב אותה.... אז ליהי ואתי מזכירות לה שהן לא במשחק, ואז הן נרגעות... "ליהי עם בן!!!" ואז ליהי מרגיעה אותה שהיא (ליהי) ואיתן גם סבבה, מאז שהם פתחו את העניין שלא יהיה ביניהם כלום. בקיצור... זה היה נראה עכשיו כמו ישיבת מטה

דידי 9

New member
נכון מאוד דידוש חחחח נמאס לי להסכים איתך! בוא

בואי נריב קצת אוף! אני הולכת לרכל עליך עם אלה חחח שמעת שאורטל אמרה שגבר לא נכנס אליה הביתה מגיל 22 כי היא מכניסה גבר הביתה רק אם זה חתונה? נראה לי היא בדואית או משהו...מה זה הפרמיטיביות הזו?!

didush100

New member
יאללה בחרי נושא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לגבי אורטל אמרו שהיא קראית או משהו לא? ההורים שלה די שמרנים וגם אורטל שמרנית

sivan513

New member
הקראיים הם יהודים

ומה זה התגובות האלה? מה את בת שנתיים? תתאפסי על עצמך.. ובכלל תפסיקו להעליב את המתמודדים, תחשבו שהמשפחות שלהם מסתכלות בפורומים כאלו

דידי מקרה אבוד , תתביידשי לך , אורטל יהודיה

ואת טיפשה ואוהבת רוע כמוך ורכלנית שכל היום שורצת פה וללכלך ללא הפסקה. תתביישי לך בעעעעעעעעע מגעילה

דידי 9

New member
עינת התכנית מתאימה לך. את אוהבת יובש אם

את רוצה שקרן ואתי תלכנה הביתה! מה בדיוק יהיה שם בתכנית?! פשוט אז תראי שכל החברות שלך רכלניות פי מאה מהן, וגם תחמניות כל הענת ענבר איילת ועדי היבשות

Klayhamn

New member
אדיר

איך היא הגיעה למסקנה שהקהל אוהב אותה? היא לא הייתה מועמדת להדחה, ומצד שני לא נבחרה אף פעם בהצבעות, אז היא יכולה להבין שהיא במקום טוב באמצע (הרי היא לא חושבת שהיא יותר פופולארית מאתי, ואתי לפחות מקום רביעי לפי ההצבעות, שבהן נבחרו אורטל, איילת ודניאל). אז אם קרן לא מטומטמת היא צריכה להבין שהיא מקום חמישי ומטה... שזה בדיוק האמצע

didush100

New member
נעה מה יש להיות בשוק?

היא דיברה עם החברות שלה ואמרה שהיא מאוכזבת כי הבינה שהכל משחק של איתן ולא מתאים לה להיות חלק מזה

למעלה