ומתחבלת תחבולות כדי ליצור את המציאות שהיא רוצה.... (שמעת אותה אח"כ? "נבקש ממשהו שיכין קפה מכולם... אבל לא אחת מאיתנו.... כדי ש.....) זה בלי סוף אצלה. זה כבר לא רק הרוע שיוצא ממנה תוך כדי הריכולים, היא עלתה מדרגה! תהיי פיירית עכשיו ותודי שהתנהלות כזו את לא רואה אצל אף אחת מהבנות
כמו אורל, דניאל ועוד ואת לא רגועה וכל היום שורצת פה ומלכלת על כולן מאחריי המקלדת כמו שקרן עושה בוילה לאנשים. את אכולה לי אין במה לקנא ובטח לא בקרן הרעה שכל יום מרכלת על כולן וליד איתן היא שחקנית ובישנית. עוד משהו שימי לב רק את ודידוש מגנות על קרן וכולן פה יודעים מי זו קרן , חמודה האנשים לא עיוורים שתצא כל מי שהיה בוילה יראה את כל הלכלוכים שהיו לה על אחרות. ואת ביייייייייי ולא אגיב לך בכלל כי את לא שווה וכן דניאל פי מלא רמות מעל קרן , דניאל לא רעה , מדניאל לא מרכלת כל היום על בחורות. צופה מהצד
איזה תחבולות היא אמרה שאיתן משחק איתה משחק ושזה לא מתאים לה ואת אורטל לא אוהבים פה אז קרן צריכה לאהוב אותה? היא כ"כ חכמה שהיא עלתה על השיטה של איתן והבינה שמה שהוא מוכר להן זה שקל תשעים. אתי וליהיא אמרו לה במפורש שהן לא יגיעו לגמר כי לגמר הוא ייקח רק את מי שהוא יבחר והן מחוץ למשחק. הן אמרו שלא איכפת להן כלום חוץ מהשלישייה שלהן ושרק בשביל זה היה שווה להן להגיע לבית. קרן רוצה להגיע לסוף ורוצה שהחברות שלה יגיעו איתה אני לא מבינה מה לא בסדר בזה כולן שם עושות את אותן החישובים כל הזמן אבל בגלל שזאת קרן זה נורא ואיום. נו באמת
כולם מרכלים, אין בעיה עם ריכולים, נהפוך הוא... הבעיה היא כשמצטרפים לריכולים עלבונות, זלזול ורוע לשם ההכפשה בלבד..... ושלא קשורים בכלל להעברת האינפורמציה ביניהן. ועכשיו היא גם רוקמת מזימות...
את יודעת כמה אנשים קראו כאן לאורטל נחש ערמומית שקרנית ושחקנית? למה לא אמרת את הדברים האלו אז? קרן אמרה שאורטלח שחקנית -והיא צודקת וקראה לה גברת ריקודי בטן וואו מגיע לה עכשיו עונש על זה נו באמת כשצריך לגנות כמו מה שאתי אמרה אתמול על דני אין לי בעיה ואפילו כתבתי שזה מכוער ולא מקובל אבל לא צריך מכל מילה לעשות פיל. הן חברות ומותר להן לדבר בניהן וגם על שאר הבית. דרך אגב הבנות האחרות בבית קראו לאורטל בשמות יותר גרועים ולא ראיתי לזה שום איזכור כאן דני אמרה שהיא שחקנית איילת אמרה שיש בה משהו לא אמין יוני אמר עליה צבועה לירון לא סבלה אותה ליז קראה לה צבועה