שרשור יום שלישי

didush100

New member
דידי אל תשכחי שכולנו אחיות של קרן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואולי גם אחייניות דודות סבתות אומהות חחחחח

דידי 9

New member
חחחחח דידוש חופשי! אני חולה על קרן!היא מזכירה

לי אותי קצת:) אני אולי קצת יותר מקצרת ממנה

noaxxx

New member
דידוש, כרגיל ראינו מציאות שונה, קרן ממש זוממת

ומתחבלת תחבולות כדי ליצור את המציאות שהיא רוצה.... (שמעת אותה אח"כ? "נבקש ממשהו שיכין קפה מכולם... אבל לא אחת מאיתנו.... כדי ש.....) זה בלי סוף אצלה. זה כבר לא רק הרוע שיוצא ממנה תוך כדי הריכולים, היא עלתה מדרגה! תהיי פיירית עכשיו ותודי שהתנהלות כזו את לא רואה אצל אף אחת מהבנות

דידי 9

New member
רוני את אדם מריר וכועס! למה? לדעתי הקינאה והכ

והכעס הטבעי שלך, הם שחושבים בשבילך, לא את. תרגיעי ונסי לראות ולהבין מה קורה שם

המרירה זו קרן שמקנאה בהרבה בנות

כמו אורל, דניאל ועוד ואת לא רגועה וכל היום שורצת פה ומלכלת על כולן מאחריי המקלדת כמו שקרן עושה בוילה לאנשים. את אכולה לי אין במה לקנא ובטח לא בקרן הרעה שכל יום מרכלת על כולן וליד איתן היא שחקנית ובישנית. עוד משהו שימי לב רק את ודידוש מגנות על קרן וכולן פה יודעים מי זו קרן , חמודה האנשים לא עיוורים שתצא כל מי שהיה בוילה יראה את כל הלכלוכים שהיו לה על אחרות. ואת ביייייייייי ולא אגיב לך בכלל כי את לא שווה וכן דניאל פי מלא רמות מעל קרן , דניאל לא רעה , מדניאל לא מרכלת כל היום על בחורות. צופה מהצד

didush100

New member
האנשים כאן לא מדד לכלום

יש כאן אולי 20 איש שמדברים אחד עם השני וזה לא אומר כלום

didush100

New member
אוי נו באמת

איזה תחבולות היא אמרה שאיתן משחק איתה משחק ושזה לא מתאים לה ואת אורטל לא אוהבים פה אז קרן צריכה לאהוב אותה? היא כ"כ חכמה שהיא עלתה על השיטה של איתן והבינה שמה שהוא מוכר להן זה שקל תשעים. אתי וליהיא אמרו לה במפורש שהן לא יגיעו לגמר כי לגמר הוא ייקח רק את מי שהוא יבחר והן מחוץ למשחק. הן אמרו שלא איכפת להן כלום חוץ מהשלישייה שלהן ושרק בשביל זה היה שווה להן להגיע לבית. קרן רוצה להגיע לסוף ורוצה שהחברות שלה יגיעו איתה אני לא מבינה מה לא בסדר בזה כולן שם עושות את אותן החישובים כל הזמן אבל בגלל שזאת קרן זה נורא ואיום. נו באמת

noaxxx

New member
הסכמנו שלא להסכים, זוכרת?

כי אם נכנס לזה, זה יראה כמו הדיון הארוך שהיה לך עם klay אתמול, ואין טעם לחזור על אותו הדבר.

דידי 9

New member
נועה אולי די?מה את תינוקת? זה לגיטימי! פשוט

את קרן ואתי את רואה הכל בחוץ, ושאר בנות ענת ענבר איילת וכאלה-הכל מתחת לשטיח! נחשיות. זה כל ההבדל די להיות ילדה קטנה שלא מבינה כלום ממה את בהלם בדיוק?!

didush100

New member
מכל פיפס שלה עושים פיל

זה כבר ממש מגוחך מעניין שאתמול בערב דני ישבה וריכלה עם יוני וענת ואיילת ריכלו ולא היה כאן או באתר של וואלה סימן לזה האובייקטיביות בשיאה

noaxxx

New member
דידוששששש, זה לא הריכולים, זה הרוע שבא איתם

כולם מרכלים, אין בעיה עם ריכולים, נהפוך הוא... הבעיה היא כשמצטרפים לריכולים עלבונות, זלזול ורוע לשם ההכפשה בלבד..... ושלא קשורים בכלל להעברת האינפורמציה ביניהן. ועכשיו היא גם רוקמת מזימות...

didush100

New member
בסדר

את יודעת כמה אנשים קראו כאן לאורטל נחש ערמומית שקרנית ושחקנית? למה לא אמרת את הדברים האלו אז? קרן אמרה שאורטלח שחקנית -והיא צודקת וקראה לה גברת ריקודי בטן וואו מגיע לה עכשיו עונש על זה נו באמת כשצריך לגנות כמו מה שאתי אמרה אתמול על דני אין לי בעיה ואפילו כתבתי שזה מכוער ולא מקובל אבל לא צריך מכל מילה לעשות פיל. הן חברות ומותר להן לדבר בניהן וגם על שאר הבית. דרך אגב הבנות האחרות בבית קראו לאורטל בשמות יותר גרועים ולא ראיתי לזה שום איזכור כאן דני אמרה שהיא שחקנית איילת אמרה שיש בה משהו לא אמין יוני אמר עליה צבועה לירון לא סבלה אותה ליז קראה לה צבועה

דידי 9

New member
חחח דידוש כל הכבוד על הסבלנות להסביר!אני

גאה בך אחותי חחחחחח את מצחיקה אותי, אבל מזל שיש אותך-כי אני מגעילה! אין לי כח לכל ההסברים :)

didush100

New member
תודה מותק

אני שוקלת להתחיל להקליט את השיחות ולרשום כל דבר אולי אני אפילו אקח מזכירה
בפורום הזה צריך הוכחות חותכות ובטח גם זה לא יעזור

למעלה