שרשור יום שלישי

Klayhamn

New member
לדעתי היא הוכנסה למשחק

ולא נכנסה... זה מריח ריח חזק של התערבות של ההפקה... איתן אמר "the show must go on", ורק לפני איזה שבוע אמר ש-"שתיים זה יותר מדי", ופתאום צץ לו סקר: "מי הבחורה הבאה שתנשק את איתן" ---- אם זה לא מבויים אני קנקנן מיץ פטל

didush100

New member
צודק

השאלה היא אם אמרו לה להתנהג ככה איתן משחק וזה ברור ושקוף וגם אורטל שחקנית מעניין אם כיוונו אותה לזה

Klayhamn

New member
אני לא סגור על זה

ההתנהגות שלו מבויימת לדעתי ב-90%, לגביה אני לא מצליח לשפוט אם היא: 1. סתם תחמנית ומהתחלה תכננה הכל (או הרוב) 2. לא תחמנית במיוחד אבל כן מעוניינת לזכות (בין אם בכסף או בליבו) והיא קולטת שזו הדרך לנצחון 3. תמימה לחלוטין

Klayhamn

New member
בכל מקרה

אין סיכוי לדעתי שההפקה אומרת לה מה לעשות (אם כן, כלומר, אם היא "שתולה" של ההפקה, אז כנראה נגלה את זה במוקדם או במאוחר)

andy181

New member
אתה יודע איפה אפשר לראות שהוא אמר

את זה? הבנתי שהוא אמר את זה לדני..אז כביכול היא יודעת על אורטל? מאיך שקרן השתגעה היום, זה נראה שהיא רק חושדת שיש משהו עם אורטל אבל היא לא בטוחה..ודני יחסית נראית רגועה (מסתדר עם זה שאיתן רמז לה משהו אתמול).

Klayhamn

New member
לא יודע איפה אפשר לראות

הוא אמר את זה אתמול בערב, בזמן שכולם התעסקו עם האוהלים, אם אני לא טועה

didush100

New member
היום באופן רישמי אורטל נכנסה לתמונה

99% שהם התנשקו היום בבריכה וגם עוקבים אחריה כל הזמן כפי שעשו עם דני וקרן. לגבי אתמול זה נאמר בסביבות 1:00 בלילה בזמן שהם צבעו את הכרזות איתן ישב עם דני על בספסל בחוץ ואמר לה את זה. אולי לעידמון יש את הקטע

sivan513

New member
בטח הודיעו להם משהו מההפקה

אין, זה הכל מכור
ממש שכונה מה שהולך שם, מה זה הריאלטי הבזיוני הזה

didush100

New member
זה כבר ממש בדיחה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אולי אנחנו בכלל צופים במתיחה הכי גדולה אי פעם?
יגאל שילון צא כבר!!!

../images/Emo243.gifאתי אומרת לדניאל:"קרן בחיים לא מרכלת על

עלייך ולא דיברה עלייה מילה רעה, קרן מתה עלייך". , איכסססססססססס דוחה שקרנית, מה היא לא זוכרת שיש מצלמות.

למעלה