פינת כתיבה.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif../images/Emo243.gifפינת כתיבה.../images/Emo47.gif

סורי על האיחור, שבוע מטורף!!
אז כמו שכולם כבר יודעים, פה תכלו לפרסם את כול היצירות שלכם.
~בלה בלה בלה. אני כבר מרגישה כמו פטיפון.~
מהסיפור עד לפאנפיק עד לוואנשוט ולשירים. אנחנו נקבל הכול כברכה.
אז היום רישמית הפינה נפתחת בפעם החמישית! כן, אני סופרת!
היא תפתח כול יום רביעי וכול פעם תוכלו לפרסם דבר אחד בלבד. אלה עם יש לכם גם וואנשוט\שיר וגם סיפור\פאנפיק - שאז תוכלו לפרסם את שתהם אבל פרק אחד מהסיפור\\\\פאנפיק, וכמובן וואנשוט\שיר אחד.
בהצלחה לכולם ותהנו, תקרא ותשתפו!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo224.gifNot Real - פרק 3.../images/Emo23.gif

פרק 2. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1809&MessageId=142718770 POV - ריאן. בלונדינית קטנה הכניסה אותי. "ריאן," מלמלתי. "תודה." לחצתי את ידה חזרה. POV- אניה. "בבקשה, מה תרצה לשתות?" שאלתי, מכינה לעצמי מרטיני תפוחים. POV - ריאן. "לא משנה. העיקר שיהיה אלכוהולי." המהמתי לה, מניח מצחי על כפות ידיי. POV- אניה. "אוה, זה דורש משהו חזק." אמרתי וערבבתי בין המשקאות, מגישה לו כוס גדולה וקרה ויצאתי מהבר, מתיישב לצידו ולוגמת. "אז.. שפוך, מה קרה יפיוף?" שאלתי אותו בחיוך קטן, מתעניינת מעט. POV - ריאן. לקחתי לגימה ארוכה, כזו ששרפה לי בגרון, בדיוק מה שרציתי. "את באמת רוצה לשמוע את זה? את ברמנית.. מספיק את משחקת פסיכולוגית מחצית מהזמן שלך." השבתי, לא רוצה להלאות אותה בצרות שלי. יש לה משלה. POV- אניה. צחקקתי,"וגם בעלת המקום. אבל אני אשמח לשמוע את הסיפור שלך, אין פה כל כך הרבה אקשן מהסוג הזה ואני גם אשמח לעזור." אמרתי וסיימתי בשתי לגימות את המשקה שלי, מוזגת גם לי משהו יותר חזק ומוסיפה לו. POV - ריאן. הבטתי בה, נאנח, מנענע ראשי. "אני מוזיקאי הומו שזרקו אותו כמו זבל." סיכמתי בשורה אחת. POV- אניה. פי נפער, מניחה ידי על גבו כניחום,"אני מצטערת." לחשתי. "זה על חשבון הבית." אמרתי, מעקמת את אפי ולוגמת מהשתייה. "גברים." נאנחתי ונשענתי קלות אחורנית. POV - ריאן. לא יכולתי שלא לגחך מזה. "כן, אה?" אמרתי ולקחתי לגימה ארוכה נוספת. אירוני. "בשביל זה בדיוק המציאו את האלכוהול." מלמלתי. POV- אניה. "יותר נכון זה אחד מהדברים." המהמתי,"אם מותר לי לשאול, למה הוא זרק אותך?" שאלתי אותו, הוא היה נאה וגברי למדיי וזאת לא נראת לי הסיבה האמיתי. בעצם מה אני יודעת? זה שהם הומואים זה לא אומר שהם לא אוהבי גברי אלה ההפך. שיט, כבר האלכוהול מתחיל להשפיע עליי, מזל שהוא הומו כי עם לא הוא היה משטיח אותי על הבר. POV - ריאן. "הוא פשוט קם והלך. אני לא יודע למה. זה מה שהכי משגע אותי." השבתי. מסיים את הכוס הענקית במהירות רבה יותר מהרגיל. POV- אניה. הוא העלה בגרוני גיחוך ללא הומור. "נבלה." סיננתי. "מצטערת." אמרתי אחרי שניה, יודעת שזה בטח כואב לו. "אתה יודע מה? תביא לי את המספר שלו ואני אתקשר ממני, נראה מה הבעיות שלו." אמרתי, מוציא את הסוללרי שלי ומוזגת לנו לשתות עוד. POV - ריאן. נענעתי ראשי שוב. "אמנם זרקו אותי, אבל אני לא עד כדי כך פתטי. הוא באמת יצא נבלה." הסכמתי. "אני לא מתכוון להתקשר אליו יותר אפילו שאני נלחם לא לעשות את זה." POV- אניה. "הוא לא שווה אותך." החלטתי כך, "אתה צריך לשכוח אותו ולהמשיך אלא, אתה תמצא מישהו שבאמת אוהב אותך ולא אחד שינצל אותך וילך מתי שנוח לו." אמרתי והעברתי את ידו בשערו, מרשה לעצמי גם לחבק אותו קלות. "אתה תראה שכבר מחר יהיה יותר טוב." אמרתי בחיוך וסיימתי את הכוס השניה שלי, מחייכת ומוזגת עוד. POV - ריאן. חייכתי מעט, מעביר אצבעי על אפה. "את באמת פסיכולוגית טובה." גיחכתי, הכוס השנייה מסתיימת גם היא. לאט ובהדרגה, דיברנו אל תוך הלילה, שותים ושותים ללא היכר, לא מבחינים שאיבדנו את הספירה. POV- אניה. צחקקתי, לוגמת שנית מהכוס שלי,"אז כאילו אף פעם לא שכבת עם אישה?" שאלתי אותו, מרצינה לרגע אבל אחרי שניה זה נישברת וצחקתי, מרגישה בהיי מטורף שממזמן לא חוותי. שמחתי שהתחברנו מהר והסרתי דאגה מליבי, מרשה לעצמי להנות כל כך. POV - ריאן. הצחוק שלה היה מדבק מדי, ולא יכולתי שלא לצחוק בעצמי, האלכוהול שזרם לי בדם היה משגע. "אמ.. לא ממש, לא." המהמתי, מזריק עוד אלכוהול בשוט נוסף. POV- אניה. לגמתי וכמעט נחנקתי,"אז איך אתה יודע אם אתה באמת הומו?" שאלתי בסקרנות, צוחקת שוב מהשאלה הטיפשית שלי. אבל פשוט התענייתי, אף פעם לא פגשתי הומו. POV - ריאן. "אני נמשך לגברים?" גיחכתי. "אממ..אני לא מנסה לזיין אותך?" ניסיתי עוד אחת. למרות שאם הרשיתי לעצמי להסתכל, היה לה גוף משגע. POV- אניה. "למה? אני לא מושכת?" צחקקתי ולקחתי עוד לגימה,"אתה לא רוצה לנסות פעם אחת?" שאלתי והתקרבתי אליו, מניחה ידי על חזהו ואז מורידה, מגחכת ומרימה את כתפיי. POV - ריאן. "למה.. את רוצה להיות הראשונה שתשבור את זה?" המהמתי והסתובבתי, מרשה לעצמי לכרוך זרוע סביב המותניים הקטנות, ראשי בעננים. POV- אניה. חייכתי,"אממ, אני." המהמתי,"אוקי." אמרתי לבסוף וצחקתי, מרימה בטיפשות את השמלה שלי, חושפת מעט את תחתוניי. כבר לא יודעת מה אני עושה ומה קורה. POV - ריאן. בוקר היום שאחרי.... התעוררתי, לוקח נשימה ומקבל כאב חד ומטורף בראשי. לעזאזל, האנג אובר. אני כזה אידיוט. בקושי יכולתי לפתוח את העיניים, ולפי הצורה שבה הגב שלי כאב, גם לא ישנתי במיטה שלי. POV- אניה. התעוררתי מתזוזות על גופי, פוקחת את עיניי ונאנחת מהכאב החד שפילח את ראשי, מעבירה ידי על פניי ובשערי, ממצמצת שוב ושוב בשביל לראות ברור. שלחתי ידיי קדימה, ממששת את הגוף המוצק שהיה מונח על גופי, עוצרת שידיי נשזרו בשערו, ראשו על חזי. ניסיתי לשחזר מה קרה אתמול. POV - ריאן. הפנים שלי נחו על..אוה, ג'יז. אני על ציצים של בחורה? פקחתי עיניי לגמרי. הבטתי מטה, זכרוני מחוק לגמרי. זיינתי בחורה? מה? אני?! POV- אניה. לפתע נזכרתי בהכול, זה..נו מה השם שלו!! "ריאן, הומו, שתיה!" פלטתי בציוץ, מקווה שלא שמה והתרוממתי קלות, נושפת ומביטה בו. פאק.. הוא כזה, מוצק וגדול, עכשיו אני מבינה למה הגוף שלי נמצא עדין בהיי מטורף ואני מרגישה כזו הנאה. מה עשינו לעזאזל? אוה, טוב זה ברור. POV - ריאן. הרמתי גבה, שומע אותה, מסובב ראשי. "אני יודע!" הסכמתי, תופס את הראש שהקול של עצמי הכאיב לי. "אנ..וואי, אני.. אלוהים, אני בי." המהמתי לה, מעביר ידי בשיערי. POV- אניה. "אה, גרמתי לך להפוך לבי?" המהמתי בהלם, ממצמת שוב ולא יכולה לזוז תחתיו, ראשי מתפוצץ מכאב ונשכבתי בחזרה עד הסוף, מעבירה אצבעותיי בשערי,"אוה, אלוהים." מלמלתי,"ל..לא השתמשנו בקונדום." אמרתי, נזכרת במעורות של הלילה הכול כך טובות וחייכתי, לא ממש מתחרטת על זה, אבל אין לי גלולות. זהו להפעם. P: סורי עם זה קצר מידי.
מקסימום תגידו ואני אוסיף עוד.XD

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח התמכרתי לסיפור הזה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מחכה בקוצר רוח להבא!

e t a

New member
../images/Emo118.gifחח וזה אירוני שיש בכותרת ../images/Emo224.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

e t a

New member
../images/Emo118.gifשיר ישן, על מיכל לפני שנהיינו חברים..

Morgen Black, white, you and me just feels right lose, win, it doesn`t really matters day, night, I know it will take a fight we can make it through together morgen we sit and stare morgen my heart is in the air morgen the wind takes my despare it`s me and you between heaven and hell simple, I guess that`s why i like you how can I make you like me too I`m just another boy to you ignore me, no matter what I do ..morgen maybe oh maybe maybe can it be ..morgen

Michal PRS

New member
../images/Emo110.gif היי!!!

לקח לי שנה של שכנועים להכריח אותך להראות לי את המילים לשיר הזה!!!! והבנות פה אפילו לא ביקשו!

e t a

New member
../images/Emo118.gifחחח.. אולי תעלי את השיר שאת כתבת../images/Emo35.gif

איש אחד..

למעלה