חידון חשופים הגדול

../images/Emo17.gif../images/Emo44.gifחידון חשופים הגדול ../images/Emo124.gif

השתתפו בחידון חשופים הגדול ואולי תוכלו לזכות בערכה תפוזית מפנקת ומגניבה.
הסבר קצר על החידון:
אני אתחיל לשרשר לכאן שאלה. הראשון שיענה עליה יזכה בנקודה ויצטרך לחבר עוד שאלה שקשורה לחשופים.
מי שיענה עליה יזכה בנקודה ויצטרך לחבר עוד שאלה וכך הלאה...
מי שיקבל כמה שיותר נקודות יזכה בערכה תפוזית מפנקת ומגניבה.
כמה הערות לפני שמתחילים:
זה הזמן לאמץ אייקון - תנסו להקל עלי בספירה ולהשתמש באייקון קבוע.
נא לא לחזור על אותה שאלה פעמיים.
נסו לאתגר את עצמכם עם השאלות ולא לשאול שאלות קלות מדי.
נא לכתוב שאלות שיש להן תשובה עובדתית וברורה[תשובות תוכלו למצוא בפורום/אתר/גוגל וכו]
תשובות לא נכונות לא יקבלו ניקוד.
את החידות והתשובות יש לשרשר להודעה הזאת עד ליום שלישי, ה-26.8.08, בשעה 00:00.
השאלה הראשונה היא : מה הסצינה הראשונה של הטלנובלה ומה הדמות אומרת?
בהצלחה לכולם

חופשה זוגית בחו"ל.

בטח האדמה, אבל זה רק משחק, את מוזמנת להנות ממנו גם אם אין פרס.

BABELICIOUS

New member
יאללה... נלך על זה.....

הטלנובלה מתחילה עם גלי בבריכה, כאשר היא מספרת שהחיים שלה היו מושלמים, אבל כשהיא חושבת על זה, יש רגעים שגורמים לה להבין מה הביא אותה למצב הזה (שהיא טובעת בבריכת ביתה) השאלה שלי היא: מי הייתה מאוהבת בריקי ואיך נגמר הסיפור איתה

../images/Emo179.gif שורה

שורה אחות של בנצי היתה מאוהבת בריקי ולאחר שניסתה לנקום באלה היא מתה כאשר ריקי דחפה אותה על מזרק עם חומר הרדמה במרפאת השיניים. והשאלה שלי .. בפרקים הראשונים של העונה כשברק וסמדר עדיין לא היו ביחד הוא התייעץ איתה על איזו חולצה ללבוש .. מה היה מצויר על החולצות? (פעם אחרונה הוא רצה חולצה של שמש אבל אני מדברת על הפעם הראשונה שבה הוא שאל לגבי החולצות)

ממש בתחילת העונה

כשסמדר חלמה על זה שהוא יוריד את החולצה כדי למדוד (פינטזה על הריבועים)

עונה../images/Emo22.gif

חולצה של ברק וחולצה של עניים. "תחליף תחילף עוד פעם, זאת עם הריבועים" חח שאלה: באיזה צבע הייתה השקית שגידי נשף אלייה?

gafnona

New member
../images/Emo176.gif עונה

אורית השאלה שלי: כשאלקנא זרק את דניאל והיא הייתה בדיכאון, היא וטורי הכינו ___ לאכול

עונה../images/Emo22.gif

מילקשייקים. שאלה: מה היה התרוץ של דניאל בתחילת הסידרה, כאשר שאלו אותה למה היא לא רוצה לחזור לאמה(אמא שלה כמובן)?

למעלה