היום הופעה בזאפה הרצליה

veredmp

New member
../images/Emo170.gif היום הופעה בזאפה הרצליה ../images/Emo170.gif

מירי מופיעה היום בזאפה, הרצליה. מי מגיע? כל מי שמגיע - ההנאה מובטחת! כמובן שלאחר ההופעה אתם יותר ממוזמנים לבוא לכאן ולספר לנו מה היה ולשתף בתמונות

Music4Life

New member
אני מגיעה בטוח../images/Emo45.gif

מגיעה עם חברה מאוד טובה
ואני בטוחה שתהיה הנאה...נו כל ההופעות שלה מענגות. אגב, ורד, שאלה מצחיקה אולי...אבל יש לך מושג מה את לובשת הערב שאני אוכל לזהות אותך ולבוא להגיד לך שלום
(פעם קודמת, לא זיהיתי
)

veredmp

New member
מעבר ל"ג'ינס וחולצה" אין לי מושג......

אני חושבת שאם אראה אותך אזהה אותך, אני פחות או יותר זוכרת איך את נראית. ובכל מקרה אני מגיעה מאוחר, כך שנתראה רק בסוף ההופעה, אז זה יהיה בין פחות אנשים לחפש מאשר באולם שלם

veredmp

New member
הכל באשמת ענבל והפתקים ../images/Emo6.gif

מדהים איך שכל פעם אני חושבת שכבר אי אפשר לחדש, והנה משהו יוצא דופן קורה
מישהו בקהל ביקש ממנה את "סיפור של אהבה" (טען שהיא הבטיחה לו את זה?) והיא הסכימה לשיר בית ופזמון. שאלה אותו אם הוא רוצה בצרפתית או עברית והוא ענה שצרפתית, מה שגרר פרצוף מאוד מסכן של מירי (וכנראה מחשבה למה לעזאזל היא שואלת שאלות קיטבג) אבל היא שרה בצרפתית כמו גדולה. באמצע השיר האיש קם ושם לה שטר של 50 שקלים על הראש. זה היה די הזוי. היא רצתה להחזיר לו את השטר, אבל הוא לא הסכים לקחת, אז היא נתנה אותו לבחורה שישבה בשורה הראשונה וחגגה יומולדת. אחרי כמה דקות אורי קם בעצבים ולקח את השטר אליו
היו 3 בנות שחגגו יומולדת. לשתים מהן קראו גלית (אאל"ט), מה שגרם לשני "סטים" של ידיים לעלות כשמירי שאלה מי זו גלית עם היומולדת, אז מירי ישר האשימה את ענבל ואמרה שהיא באמת חשבה שזה שהיו שני פתקים זה אומר שיש שתי בחורות שחוגגות
ההופעה היתה באמת מהממת. בכלל, בהופעות האחרונות אני מרגישה כאילו היא משתפרת מפעם לפעם, דבר שהייתי חושבת שהוא בלתי אפשרי בשבילה כבר. מדהים! תמונות מחר, אין לי כוח לעבור עליהן עכשיו

viko222

New member
זו לא פעם ראשונה שמישהו שם לה שטרות

פעם שעברה היה שטר של 200 . אנשים אשכרה עולים לבמה ושמים עליה את השטר או שמים על תחילת הבמה? כי אם אנשים עולים על הבמה זה לדעתי כשל נוראי באבטחה.

veredmp

New member
טל ליהיא אמרה לי שזה אותו אחד שאז שם את ה-200

הוא עלה על הבמה ושם את הכסף על הראש שלה (!!!!!) בזמן ששרה לו את השיר. כשל באבטחה זה קצת קיצוני, אתה חושב שצריכים להיות לה שומרי ראש שיוודאו שלא מתקרבים אליה?
בכל הופעה שניה אנשים עולים ומביאים לה פרחים, זה דווקא נחמד. מאמינה שאם מישהו ממש יציק, ידאגו להוריד אותו. בינתיים זה טרם קרה (לפחות, זה לא בהופעות שאני הייתי נוכחת בהן.......)

viko222

New member
המיתון פגע בו?מ-200 ירד ל-50?../images/Emo8.gif

אני חושב שבכל אופן שמישהו צריך לדאוג שלא כל בנאדם שירצה יעלה פשוט מאד במדרגות ויגיע אל הזמר....

veredmp

New member
לא, הוא פשוט התאים את צבע השטר לצבע השמלה ../images/Emo8.gif

בהתחלה כשהוא נתן לה את השטר והיא רצתה להחזיר והוא לא הסכים, היא רצתה לשים בחזיה וטענה שהצבעים מתאימים
מה שמזכיר לי שהיה עוד קטע משעשע עם השמלה - כשסיפרה את הסיפור על "תאונות האופנה" שלה, היא אמרה שאת תאונת האופנה הכי קשה היא חווה ברגעים אלו ממש, כי היא שכחה את חזיית הסטרפלס בבית אז היתה צריכה לעלות לבמה עם שמלת הסטרפלס הסגולה אבל עם חזיה, ולמזלה היא במקרה היתה עם חזיה סגולה אז זה התאים

אין דברים כאלה../images/Emo23.gif

היתה הופעה מהממת. בנןסף למה ש- ורד סיפרה, אוהד הביא לה פרחים אז מירי אמרה שהיא אוהבת את פרחי לוע הערי והוסיפה הערה מצחיקה שאני כרגע לא זוכרת (שאם לוחצים עליהם פותחים את הפה או משהו כזה). היא גם הוסיפה על ההופעה שראו של ברברה- מתברר שאיחרו אליה כי מירי רצתה נעלייםובהתחלה מירי הייתה לבד כי אורי הלך לשים תיק כי אסור היה להכנס איתו וברגע שאורי הגיע, הרשתה לעצמה לבכות אתמול גם קרתה תאונת לבוש כאשר מירי שכחה את חזיית סטרפלס שלה ובמזל היתה עם חזייה סגולה (אני שמתי לב לזה כבר מהתחלה)אז ראו את הרצועות.אני טונת שיכלה לא ללבוש חזיה פשוט בהתחשב בגודל החזה שלה.
ואיך אפשר להתעלם שידעתי לאיזו הופעה להגיע- מיקי היה
כאשר מירי מדברת על צדי אז יניב דדון אעלק לובש מעיל ובורח הצידה ואורי בעקבותיו (מירי איימה עליו שתוריד לו את ה50 ש"ח שלקח) מזל שיש את מיקי כי הוא התנדב שתעשה עליו את הקטע
התגעגעתי למיקי ולבדיחות שלו (יש אנשים מהמע"מ בקהל וכו') התאורה היתה מהממת אני ממש נהניתי מחכה כבר להופעה הבאה. תמונות יותר מאוחר

ואורי עשה משאל עם

איזה קטע אנו רוצים לשמוע- על אחרי שחרור של מירי או על ההופעה בצרפת בסוף סיפרהעל אחרי השחרור ואני רציתי שתספר על ההופעה בצרפת כי היא חייבת עוד להשלים קטעים מההופעה ביהלום

למעלה